Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Un robot Motoman de 7 ejes gana el Premio de Innovación en Emaf 2010

Un robot MOTOmed de 7 eixos guanya el Premi d'Innovació en EMAF 2010

26/11/2010

26 novembre 2010

Una vegada més Yaskawa Ibérica, SL (abans MOTOmed Robotics Ibèrica) va presentar les seves últimes novetats en la 13a edició de EMAF que es va celebrar del 10 al 13 de novembre a Porto.

El nou robot MOTOmed VA1400, primer robot de soldadura arc de 7 eixos, va ser el guanyador del premi 'Nicola Tesla d'Innovació Tecnològica' que es convoca sota la cobertura de EMAF. Gràcies al seu setè eix, aquest robot presenta una flexibilitat que li permet l'accés a zones recòndites de la peça a soldar, fent fins i tot innecessària en alguns casos la instal·lació d'un voltejador o posicionador.

Imatge de l'estand de Yaskawa-MOTOmed en l'última edició de EMAF, celebrada a Porto
Imatge de l'estand de Yaskawa-MOTOmed en l'última edició de EMAF, celebrada a Porto.
Amb aquesta són ja tres les convocatòries consecutives del 'Nicola Tesla' guanyades per MOTOmed. Les anteriors van ser amb el robot de dos braços SDA10, el 2008, i amb el robot genèric de 7 eixos IA20, el 2006.

Es va mostrar també una instal lació de soldadura robotitzada completa amb dues estacions de treball, així com robots de propòsit general. Els nous models de 7 i 15 eixos, SIA50 i SDA20 respectivament, van atreure l'atenció dels visitants per la seva gran flexibilitat i funcionalitat similars a les del braç humà, amb la capacitat de manipular tot tipus d'objectes. Després de la fusió portada a terme entre les empreses Yaskawa Electric Europe GmbH i MOTOmed robotec GmbH, nombrosos visitants de l'estand es van interessar també per la popular línia de variadors de freqüència, servos i equips de 'motion control' de Yaskawa.

Empreses o entitats relacionades

Yaskawa Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis