Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Un vistazo a lo último de Regloplas en K 2010
Regloplas: pavelló 12, estand B51 a B55

Una ullada a l'últim de Regloplas en K 2010

Redacció Interempreses07/10/2010

7 octubre 2010

Regloplas està constantment desenvolupant noves unitats fetes a mida segons les necessitats dels seus clients. La firma presenta els seus últims productes a la fira K 2010 a Düsseldorf.

Unitat de sistema de control de temperatura

El sistema de control per a unitats de control de temperatura RT100 de Regloplas, que a Espanya distribueix Comercial Coscollola , està equipada amb una pantalla en color TFT de 3,5 polzades i grans displays configurables. La interfície d'usuari està equipat amb un dial integrat que proporciona una navegació senzilla i intuïtiva.

Controlador RT100
Controlador RT100.

Unitat compacta d'aigua a pressió a més de 160 °C

La nova línia S d'unitats de control d'aigua a pressió són una forma molt innovadora de cobrir l'espectre de les línies de menor capacitat, utilitzant aigua a temperatures de fins a 160 º C i 8 kW de capacitat calorífica. Estan disponibles en dues versions: el model P140S i el model P160S.

Nova versió del Rang mitjà d'unitat d'aigua a pressió

Els últims models M incorporen l'última tecnologia per cobrir la seva major capacitat usant aigua de fins a 160 º C de temperatura i 18 kW de capacitat calorífica. Estan disponibles en dues versions: el model P140M per temperatures de fins a 140 ° C, i el model P160M per temperatures de fins a 160 ° C i el model P140M per temperatures de fins a 140 º C.

Unitat de control de temperatura en nivell d'entrada

L'última incorporació a la família de les unitats de control de temperatura a nivell és la unitat 300smart, que incorpora un controlador RT61. La seva capacitat d'escalfament arriba als 6Kw, combinat amb 70kW de capacitat de refredament. Aquesta unitat és una alternativa molt competitiva a les unitats de control de temperatura convencionals per resoldre problemes específics tant en grans com en petites produccions.

Sistemes de refrigeració i escalfament economizadores d'energia

Unitat de control 300 Smart
Unitat de control 300 Smart.

Regloplas i Industrial Frigo han format una aliança d'empreses sota el nom RegloChill. Les seves línies de producte van des dels refrigeradors mòbils fins als escalfadors de 1.000 kW de capacitat de refredament. Es poden combinar de manera modular, i expandir per a sistemes de refredament central. RegloChill també ofereix un refredador per cop d'aire amb una capacitat de fins a 1.400 kW. La característica més destacable de l'K2010 és la unitat IES (sistema d'estalvi d'energia integrat, per les sigles en anglès). L'IES utilitza una combinació de refredador lliure i unitat de refredament per compressor d'aigua. La unitat de refredament activa només s'usa quan la temperatura ambient és més alta que la requerida per l'aigua.

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis