Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Soluciones innovadoras de tecnología de corte de Getecha en la K 2010
Getecha: pavelló 9, estand A21

Solucions innovadores de tecnologia de tall de Getecha a la K 2010

Redacció Interempreses05/10/2010

5 octubre 2010

Qui busqui noves solucions per a la tecnologia de tall en la K d'aquest any a Düsseldorf pot trobar a l'estand de Getecha. L'empresa constructora d'equips exhibeix nombrosos productes, des de la seva gamma actual de molins trituradors fins a sistemes d'automatització de procés selectes.

L'accent tecnològic l'ha posat Getecha, distribuïda a Espanya per Coscollola Comercial , en la seva compareixença a la fira K d'aquest any, en les seves trituradores per a línies d'extrusió i termoconformat. A més, en el seu pavelló s'exhibiran diversos molins per a màquines d'injecció i sistemes d'extracció de colada per a l'automatització de processos d'injecció.

Un dels aparells estrella de l'estand de Getecha serà el model RS 3009-E especialitzat en el triturat de tires marginals de làmines en extrusió i termoconformat. Els seus rodets estriats proporcionen un excel lent adherència per a la introducció de les làmines, garantint el procés. En particular, el molí disposa d'un regulador de velocitat automàtic: mitjançant sensors i un inversor de freqüència en el motor es sincronitzen permanentment la velocitat d'entrada amb la de línia. Això incrementa la productivitat, ja que la "alimentació auto-adaptable" elimina la necessitat de qualsevol ajustament manual.

Solucions de tall

A la K Getecha també presentarà el seu model compacte RS 2404-I com una solució de tall per a l'extrusió que permet estalviar espai. El molí triturador silenciós es pot col locar directament al costat de la línia d'extrusió i disposa de dos sistemes d'alimentació separats amb amples variables. Esmicola tires marginals de làmines i de plaques amb un gruix d'entre 0,2 i 5 mm, i els dos sistemes d'alimentació autònoms processar tires de diversos gruixos simultàniament. Ja que cada canal d'alimentació està regulat pel seu propi inversor de freqüència, la velocitat de les tires marginals també es pot regular per separat. Així, el molí s'ajusta exactament a la velocitat de producció de la línia d'extrusió i reciclatge. El RS 2404, especialment dissenyat per a la transformació de làmines fines (a partir de 10 micres), també serà exposat a l'estand. Aquí, mitjançant un bufador les tires marginals passen pel tallador de làmines de Getecha FS 200, són pre-tallades i després transportades per un sistema de canonades i un cicló cap al molí per ser triturades.

Els dos sistemes d'alimentació autònoms poden processar tires de diversos gruixos simultàniament, ja que cada canal d'alimentació està regulat pel seu propi inversor de freqüència

El model Hacker GH 300 que Getecha exhibirà a la K es munta directament sota la zona de refredament d'una línia d'extrusió per pretall tires marginals de fulles amb un gruix de fins a 20 mm. El tallador s'adapta a diversos amples de fulla ia diferents velocitats, gràcies a la variabilitat d'ajustaments. Una cinta transportadora porta les tires marginals pre-tallades cap a una talladora amb rotació, model RS 3004 per a la seva trituració. Getecha exposarà també el molí triturador RS 4509, que disposa d'un tercer ganivet estator per a peces massisses i que tritura tant tires com plaques senceres gràcies a un embut especial.

Solucions d'injecció

Per a la injecció Getecha presentarà a la K dues solucions des de la seva àmplia gamma de màquines de tall: el petit molí RS 1615, dissenyat per a ser utilitzat directament al costat de la injectora. Requereix poc espai, processa també materials amb fibra de vidre i disposa d'un dispositiu de succió per alimentar la producció amb el material triturat. El molí compacte GRS 300 amb alimentació gran també pot utilitzar-se com un molí central. Triturar fins i tot peces injectades o bufades de gran volum (fins a 1,5 l).

Com a exemples de les seves solucions d'automatització, Getecha exposarà a Düsseldorf dos dels seus sistemes d'extracció per a la injecció: l'extractor de colades GRA 112 amb la seva seqüència de moviment solapada està ja entre les màquines ràpides en aquest camp i s'adapta a injectores de fins a 3000 KN. El sistema d'extracció GL 1-S exposat està fet especialment per a l'adherència de colades i peces petites en màquines injectores petites i mitjanes. Es comunica mitjançant una interfície Euromap i amb els seus tres servo-eixos independents aconsegueix una màxima exactitud en la repetició fins i tot a velocitats altes.

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis