Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ayerbe presenta sus grupos insonorizados adaptados para energías renovables

Ayerbe presenta els seus grups insonoritzats adaptats per a energies renovables

16/09/2010

16 setembre 2010

El fabricant de grups electrògens Ayerbe Industrial de Motors, SA ha presentat la seva nova línia de generadors insonoritzats de 3.000 i 1.500 rpm refrigerats per aire i per aigua adaptats per a la gestió de sistemes de producció d'energia combinada.
Imagen
El fabricant de Vitòria, Ayerbe Industrial, fa tres anys desenvolupant generadors adaptats a les energies renovables i inclou com a opció un quadre de control que permet tant la visualització de tots els paràmetres del grup així com de la instal lació ja que en aquest tipus d'instal • lacions es necessita disposar de les dades al moment. Aquestes opcions permeten donar ordres via telefònica, per senyal directament o igualment controlar les dades mitjançant ordinador.

El grup electrogen és un element de suport en qualsevol tipus d'instal lació autònoma. També pot actuar com a element de seguretat en els horts solars mantenint sempre una línia separada per a control d'alarmes i càmeres de vigilància.

En la política de les energies renovables està l'aplicació de la normativa de contaminació acústica 2000/14/CE dels generadors que donen suport les seves instal·lacions. En aquesta línia, els grups electrògens Ayerbe obtenen un nivell sonor proper a 88 dB en potència acústica i 64 dB de pressió sonora. Aquests resultats s'han obtingut combinant el nou disseny de les cabines i la conducció interna de l'aire emetent un nivell sonor dels més reduïts en el mercat europeu. En la selecció del grup electrogen és important conèixer l'emissió de soroll, la potència i les hores diàries de funcionament per així poder aconseguir el rendiment òptim de la instal·lació.

Empreses o entitats relacionades

Ayerbe Industrial de Motores, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis