Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Wittmann muestra este año en la K más de 70 productos (periféricos)
Wittmann: pavelló 10, estand A04

Wittmann mostra aquest any a la K més de 70 productes (perifèrics)

Redacció Interempreses09/09/2010

9 setembre 2010

La participació de Wittmann a la K 2010, que se celebrarà entre el 27 d'octubre i el 3 de novembre a Düsseldorf (Alemanya), es presentarà amb el lema 'Un cofre ple d'innovacions'. Aquest missatge fa referència a la tònica innovadora de l'empresa, que es mostrarà sobre una superfície d'exposició de 460 metres quadrats a l'estand 10 A04. Wittmann presentarà a la K d'aquest any més de 70 productes. Entre ells, nombroses novetats en les set divisions de productes: robots i sistemes d'automatització, sistemes d'etiquetatge en motlle, controladors de temperatura de motlles, molins, deshumidificadors, alimentadors, i dosificadors.
Imagen

A l'estand de Wittmann, es posarà especial èmfasi en els avantatges específiques dels diversos equips perifèrics. D'altra banda, Wittmann Battenfeld (pavelló 19, estand D22) posarà l'èmfasi en la presentació de cèl·lules de treball completes, mostrant a més els últims models de màquines d'injecció, cadascuna amb els seus corresponents robots i equipaments perifèrics.

Robots Wittmann

En l'àrea de robots i sistemes d'automatització, Wittmann mostrarà com a nou equip, entre altres, el robot W873 i al sistema de control R8 amb funcions millorades.

Robot W873
Robot W873.

El model W873 està mecànicament basat en el model anterior W773, però incorpora nombrosos canvis i millores. La càrrega ara arriba als 125 kg, amb una carrera vertical "I" estàndard màxima de 3.000 mm. El robot també està disponible amb una configuració de carrera vertical de 3.600 mm i 60 kg de càrrega. La carrera de desemmotllament transversal "X" estàndard és de 2.000 mm i l'eix horitzontal és de 4.000 mm (amb opcions d'extensió en increments de 1.000 mm).

El robot està equipat amb el nou sistema de control R8, que permet nombroses funcions i opcions addicionals. Entre elles s'inclouen les rotacions servoaccionadas dels eixos A, B i C. Amb els circuits addicionals de buit i aprehensió aconseguim extraccions de peces realment complexes. Els cilindres integrats en les urpes del robot es poden controlar com blocs de funció lògics i uniformes.

Control de robot R8 de Wittmann el menú principal a la pantalla
Control de robot R8 de Wittmann el menú principal a la pantalla.

El control R8 permet la selecció de nombroses noves funcions. A més de la funció ja establerta a temps real, disposa d'extracció pel millor camí 'TruePath', extracció intel ligent 'SmartRemoval', control de parell 'SoftTorque', memòria de moviments PartTrack i sistema d'estalvi energètic Ecomoda. L'usuari disposarà també de la funció ACD (detecció automàtica abans de col·lisió).

FlexSafe ofereix la possibilitat de definir àrees de treball del robot, mentre que l'ACD inclou un mecanisme de seguretat addicional que es pot activar automàticament per a velocitats inferiors als 250 mm / s. La funció ACD ofereix un control de parell ajustable per a moviments horitzontals. La ACD està permanentment activada en un segon pla i reconeix l'increment del parell motor de forma instantània.

Control R8 amb extracció intel ligent 'SmartRemoval' en pantalla
Control R8 amb extracció intel ligent 'SmartRemoval' en pantalla.

La ja coneguda funció d'extracció intel ligent 'SmartRemoval' ara també estarà disponible en els robots per a l'accés lateral W827 i W837. 'SmartRemoval' utilitza el moviment d'obertura de motlle de l'eina com a base per a l'acceleració inicial de l'eix d'accés al motlle. Un cop aconseguida la posició de motlle completament obert, el robot accelera sense retard fins a arribar a la seva velocitat màxima. Independentment de la màquina, 'SmartRemoval' aconsegueix estalviar fins a gairebé un 15% del temps d'extracció, sense costos addicionals i protegint al mateix temps les parts mecàniques contra moviments bruscos.

Control de temperatura Wittmann WFC 100

El refredament de motlles i els controladors de temperatura són part important de les activitats inicials de Wittmann. Els reguladors de cabal d'aigua han estat considerats durant moltes dècades com l'estàndard per al refredament de màquines injectores i motlles en la indústria del plàstic. El cada vegada major interès dels transformadors de plàstic per millorar el control dels processos, ha portat al desenvolupament de la nova unitat de mesura de cabal d'aigua WFC 100.

Reguladors de cabal d'aigua Wittmann: la connexió a la màquina es pot realitzar mitjançant controladors de temperatura (a la dreta...
Reguladors de cabal d'aigua Wittmann: la connexió a la màquina es pot realitzar mitjançant controladors de temperatura (a la dreta: pantalla ampliada / interface per a l'operador).

El WFC 100 és una combinació de regulador i mesurador de cabal. És possible controlar de manera permanent fins a 8 circuits per mantenir el cabal d'aigua constant. Tots els problemes possibles, com canalitzacions bloquejades o mànegues doblades a causa del canvi de motlles, es poden ometre totalment. El rang de cabal del WFC 100 es troba entre 2 i 40 l / min per circuit, amb una temperatura màxima d'operació de fins a 100 ° C i una pressió màxima de 10 bar.

L'alta precisió de 1,5% FS (escala completa) limita la desviació màxima a només ± 0,5 l / min al llarg del rang de temperatura habitual i per això ofereix la major estabilitat de procés i qualitat uniforme de les peces. A més del cabal d'aigua, també es registra la temperatura de cada circuit.

Primerenca basic C90 / basic C140

La sèrie de temperadors termoreguladors sèrie basic de Wittmann és la més adequada per a totes les aplicacions que requereixen del control de temperatura més precís, i al mateix temps gran comoditat per a l'usuari amb una interfície fàcil d'utilitzar. La sèrie basic cobreix un rang de temperatura entre 10 i 140 º C.

El Tempra basic C90 està basat en un equip sense pressió (sistema obert) i és adequat per a temperatures de fins a 90 º C. No obstant això, el Tempra basic C140 treballa segons els principis del sistema pressuritzat (sistema tancat) i permet la calefacció sense problemes d'aigua fins a 140 º C.

Característiques de configuració estàndard d'ambdues unitats:

  • Controlador amb microprocessador auto-Optimitzador (precisió de control ± 1 º C).
  • Omplert automàtic amb monitorització de fuites i nivell.
  • Monitorització de trencament de sensor i temperatura màxima.
  • Funció de detenció de purga i fuites.
  • Bombes de turbina en lloc de bombes centrífugues i disseny mecànic sense juntes.
Controlador de temperatura Tempra basic amb interface
Controlador de temperatura Tempra basic amb interface.

Wittmann basic ofereix ara com a opció, bomba millorada o connector femella per a sensors externs, amb una opció d'interfície que permet la comunicació directa entre la màquina d'emmotllament per injecció i el controlador de temperatura. La interfície treballa amb l'habitual protocol de transmissió P2. En combinació amb el maquinari adequat (20mA, RS232, RS458) és possible cobrir gairebé totes les interfícies.

Com una altra opció es pot seleccionar la indicació del cabal d'aigua, basada en el principi de la mesura de pressió, coneguda pels clients en la sèrie Tempra plus.

Deshumidificadors Wittmann

El nou deshumidificador de roda Drymax Aton, combina els avantatges d'un punt de condensació constant amb alta eficiència energètica. L'assecador aconsegueix complir amb aquests requisits molt contradictoris a través de l'estructura completament nova de la roda i també gràcies a una manera d'operació patentat, el Ecomoda.

Assecador de roda Drymax Aton de Wittmann
Assecador de roda Drymax Aton de Wittmann.

La roda d'assecat de Wittmann consta d'una sèrie de càmeres que alberguen una acumulació molecular de tamís lliure. Aquest disseny explica la gran eficiència energètica, ja que la forta circulació de l'aire a l'tamís molecular permet una major transferència d'energia i de calor. En canvi, les rodes de bresca consisteixen de làmines lineals a les quals s'aplica el secant, però des del punt de vista del disseny, només s'aconsegueix una baixa circulació de l'aire. Per aquest motiu el consum d'energia és superior a la seva capacitat de generar aire d'assecat.

Depenent del grau de càrrega d'aigua del deshumidificador, el Drymax Aton treballa en mode de roda constant o en la manera energèticament preferent amb "gairebé-2-filtres", és a dir el Ecomoda. La capacitat d'aire calent arriba als 120 m³ / h, amb el que es pot realitzar qualsevol configuració d'assecador compacte que consti de 1, 2 o 3 tremuges d'assecat. El punt de condensació arriba en pràcticament totes les condicions climàtiques un valor de -40 º C (-40 F) a -60 º C.

Alimentació

En el grup d'equips per a l'alimentació de material es presenten diversos nous productes. Entre ells hi ha el sistema de transport centralitzat d'alt rendiment amb control eMax24, l'estació de filtrat centralitzada XM / B i l'alimentador en buit compacte Feedmax B105.

El control centralitzat eMax24 és adequat per a sistemes d'alimentació petits amb fins a 24 alimentadors i un màxim de 2 estacions de bufat, i ofereix una excel lent relació cost / rendiment. Totes les condicions operatives del sistema es poden consultar en una pantalla LCD a color. La introducció dels diversos paràmetres es realitza a través d'un menú fàcil d'entendre per l'usuari. El control eMax24 és especialment adequat per a ser connectat als innovadors alimentadors de material Feedmax B de Wittmann amb campana de descàrrega d'accionament pneumàtic (i en conseqüència d'operació segura).

Filtre centralitzat XM / B (esquerra) i carregador de buit Feedmax B105
Filtre centralitzat XM / B (esquerra) i carregador de buit Feedmax B105.

Així mateix, el filtre centralitzat XM ha estat redissenyat completament i ara està disponible amb un nou aspecte, com el filtre centralitzat XM / B. L'aspecte ha estat creat basant-se en el disseny dels alimentadors de buit Feedmax B200 i B300. La seva construcció fa possible que la neteja sigui ràpida i simple. El filtre es pot extreure completament sense necessitat d'utilitzar eines. La campana de descàrrega s'utilitza en aquest cas també, el recollidor de pols es pot buidar sense problemes durant els cicles de càrrega. El contenidor de pols es troba totalment separat de l'àrea de buit del filtre, que incrementa la seguretat dels processos i redueix els temps de parada durant la producció.

L'alimentador de buit compacte Feedmax B105 serà presentat a la K 2010 per primera vegada i combina els avantatges dels grans alimentadors de buit de les sèries B200 i B300 amb característiques "just in time", que s'utilitzen durant l'operació amb cabals menors o materials crítics. Tots els components de l'alimentador que entren en contacte amb els grànuls de plàstic estan fabricats en acer inoxidable i estan equipats amb la ja coneguda i fiable campana de descàrrega pneumàtica. El magatzem intermedi de material només és de 0,5 l. El Feedmax B105 és ideal per al muntatge en una tremuja Wittmann MT203 amb ajustament variable del sensor capacitiu. A més, aquest alimentador és adequat per ser utilitzat en combinació amb assecadors compactes amb transport d'aire d'assecat integrat.

Dosificadors gravimètrics

El nou dosificador gravimètric Gravimax 14V es presenta a la K amb un recipient de barreja de material completament nou, que impedeix la creació de càrregues estàtiques en la mescla. Generalment, la barreja mestra o diferents combinacions de material tenen la tendència d'acumular càrregues estàtiques, la qual cosa s'agreuja amb el previ procés de transport o els moviments del mesclador. Aquesta estàtica causa problemes per aconseguir una barreja homogènia i influeix directament sobre el resultat de la dosificació.

Gravimax 14V
Gravimax 14V.

El nou recipient de barrejat amb "paletes de càrrega" integrades produeix una barreja uniforme amb els diversos components, que prèviament s'han dosificat amb precisió amb el mètod'específic de Wittmann RTLS (= balança a temps real).

Etiquetatge en motlle IML

A la K 2010, Wittmann presentarà també una nova aplicació d'etiquetatge en motlle (IML) que produeix contenidors rodons de 300 ml en 4 cavitats amb la inserció d'etiquetes tipus banderola superposada. Els contenidors de PP tenen un gruix de paret de 0,49 mm, el pes de la peça per cavitat és de 12 grams i el temps de cicle total és de 4,7 segons.

Sistema IML W837, màquina d'emmotllament per injecció TM Xpress
Sistema IML W837, màquina d'emmotllament per injecció TM Xpress.

El sistema IML estarà funcionant en una màquina Wittmann Battenfeld TMXpress 210/1330. Aquesta aplicació IML està basada en el nou robot d'entrada lateral del tipus W837 equipat amb el control R8 d'alt rendiment i permet temps d'extracció extremadament curts. A més, porta integrat un sistema de visualització Cognex, que comprova cada peça individualment amb una càmera d'alta resolució i el sistema de processament d'imatges In-Sight 5000 High-End connectat.

Molins

En la divisió de molins, Wittmann presentarà el model MC34 Primus. La sèrie MC Primus de molins convencionals de Wittmann, ha estat desenvolupada específicament per al reciclatge de plàstics tous i de duresa mitjana, i servirà de pont entre la línia econòmica i popular de molins per operar al costat de la premsa ML i la línia MC de molins centrals de Wittmann.

El nou MC34 Primus de Wittmann
El nou MC34 Primus de Wittmann.

El nou model MC Primus disposa d'una càmera de tall de 300 mm x 400 mm i pot arribar, segons la mida de la reixeta i de la geometria de les peces, un rendiment de material d'entre 200 i 300 kg / h. Els molins MC Primus disposen d'un disseny amb rotor obert que ofereix un flux d'aire òptim a través de la càmera de tall per prevenir la degradació tèrmica o la fosa del material. Les fulles mòbils inclinades del rotor obert en configuració 3 x 2 ("rotor en espiga"), combinades amb dues fulles fixes inclinades amb un doble tall tipus tisora que millora encara més la qualitat del triturat i minimitza la pols. Les fulles giratòries i fixes es poden esmolar diverses vegades depenent del desgast.

A més s'exhibiran dels models més1 i MAS4, així com MAS2A amb alimentador de cargol sense fi per ser col locats sota l'àrea del motlle, com a mostra de la sèrie MAS de molins Wittmann.

La sèrie Summe de trituradors sense reixeta de velocitat lenta es mostrarà al complet, començant amb el model petit, Summe Minor 1 amb 1 fulla i 2 rodets dentats, fins el gran Junior Doble 6 amb 6 fulles i 8 rodets de tall, així com un tercer eix extractor per forçar les peces a la càmera de tall. Tots els trituradors sense reixeta són de baix soroll, extremadament compactes i molt adequats per a l'ús a llarg termini de materials durs i reforçats amb fibra de vidre.

La companyia

Wittmann és una companyia dedicada a la fabricació de robots i equips perifèrics per a la indústria del plàstic. El grup Wittmann, amb seu central a Viena (Àustria), opera en l'àmbit internacional amb 7 plantes de producció i 20 sucursals en tots els principals mercats de plàstic del món. La gamma de productes de Wittmann inclou robots i sistemes d'automatització, així com productes per a la manipulació automàtica de material, amb deshumidificadors i reciclatge de plàstic, controladors de temperatura i refrigeradors, així com dosificadors volumètrics i gravimètrics.

Amb aquesta àmplia gamma d'equips perifèrics, Wittmann pot oferir als transformadors de plàstic solucions completes per cobrir totes les seves necessitats, des cèl·lules de treball autònomes amb controladors de temperatura per zones, molins sense reixeta, extractors de colada, sistemes d'alimentació per buit i sistemes de control combinats amb alimentació de material integrada i assecadors, fins a sistemes amb robots automatitzats per a un acabat flexible de peces modelades per injecció semiacabades.

L'1 d'abril de 2008, Wittmann va adquirir l'empresa Battenfeld Kunststoffmaschinen GmbH, amb seu a Kottingbrunn (Àustria). El mercat de l'equipament auxiliar per una banda i el de les màquines d'emmotllament per injecció de Battenfeld de l'altra, continuaran creixent de forma independent. No obstant això, la unió durà òbviament a la complementació de les dues línies de producte, oferint l'avantatge que els transformadors de plàstic han estat buscant en termes d'una combinació fluida de màquines de transformació, automatització i equips auxiliars. Tot això es realitzarà de forma progressiva.

Empreses o entitats relacionades

Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAdvanced FactoriesAbus Grúas, S.L.U.27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis