Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Imcoinsa amplía su gama de productos

Imcoinsa amplia la seva gamma de productes

07/09/2010

7 setembre 2010

Fidel a la política d'atenció a les necessitats dels sectors per als quals treballa, Imcoinsa continua renovant i completant el seu catàleg. Així, i seguint el seu criteri d'oferir productes de màxima qualitat, presenta, des de l'1 de setembre, la seva nova gamma de mànegues i accessoris d'aigua per a la conducció de líquids, reg i ús industrial per a transvasament de productes agressius (àcids, olis i carburants) segons models.

Noves incorporacions de productes a l'àmplia gamma de subministrament de Imcoinsa
Noves incorporacions de productes a l'àmplia gamma de subministrament de Imcoinsa.

Així mateix, atenent als suggeriments dels seus clients, l'empresa amplia la família d'eines de tall (F05) incloent una nova subfamília de broques de metall HSS acer ràpid, que destaquen per estar rectificades, un perfil d'atac afilat en creu, d' acord amb la norma DIN 1412 C i un angle d'atac de 118 º.

Aquestes broques es presenten, per als diferents diàmetres, en pràctics estoigs i s'inclouen diferents presentacions en kits, maletins i dispensadors.

L'empresa informa a més que, amb l'objectiu de potenciar aquest llançament, ha contemplat fer una 'campanya especial' per a aquests articles durant el mes de setembre.

Empreses o entitats relacionades

Imcoinsa 1985, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis