Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sistema de visión inteligente de última generación
Càmera intel ligent i innovadora de Leuze electronic

Sistema de visió intel ligent d'última generació

Font: Leuze electronic28/07/2010

28 juliol 2010

Amb el nou sistema de visió intel ligent LSIS 400i Leuze electronic ha desenvolupat una nova gamma potent de càmeres intel ligents que destaca per les seves característiques úniques com webConfig, ajust motoritzat de la distància focal, il luminació homogènia i anàlisi optimitzat de BLOB. Aquestes prestacions faciliten la integració, ofereixen més flexibilitat, un ampli ventall de possibles aplicacions i una alta fiabilitat.
Imagen

Els sistemes de visió artificial s'utilitzen en camps com a control de seguretat, detecció d'objectes, determinació de posició, processos d'identificació o control de processos. Els sistemes de visió intel ligents representen solucions més ràpides i més flexibles.

Destaquen per les seves grans prestacions i la seva facilitat d'integració combinats amb inversions mínimes. Aquestes també són característiques de la nova càmera intel ligent LSIS 400i d'última generació de Leuze electronic.

Plena d'innovació

En aplicacions de processament d'imatges industrials sempre estan relacionats temes com la il luminació, flexibilitat de l'ajust de les càmeres o la integració senzilla i ràpida, incloent el muntatge i les possibilitats d'ajust. La il luminació s'ha transformat en la característica tècnica més important d'aquests sistemes. Per això Leuze electronic ha desenvolupat una il luminació nova i innovadora amb lents especials que substitueix els LED utilitzats normalment. La nova òptica està composta per 8 segments rectangulars amb superfícies de forma lliure, calculada matemàticament. Així s'aconsegueix una il luminació molt homogènia i de forma rectangular per cada segment, el que resulta molt eficaç en un rang des de 50 fins 250 mm.

La il luminació es troba, igual que la càmera, dins d'una robusta carcassa metàl·lica, amb finestra de vidre segellada, oferint un índex de protecció IP 65 / 67. Una altra característica important és l'ajust motoritzat i controlat de la distància focal, que elimina la necessitat d'un ajust manual en canviar de producte. Cada programa de control emmagatzema el paràmetre d'ajust de focalització permetent fixar automàticament la distància focal gràcies a l'ajustament motoritzat. Aquesta característica, juntament amb la facilitat d'ajust, fan que la càmera sigui idònia en espais molt reduïts.

Una altra novetat que també facilita enormement l'ús dels sistemes intel ligents és el programa de parametrització integrat webConfig. Aquest programari de parametrització, desenvolupat per Leuze electronic i implementat per primera vegada en la gamma de lectors de codi de barres BCL 500i, permet la parametrització dels dispositius directament via navegador web. Amb el LSIS 400i Leuze electronic ha augmentat considerablement les prestacions des aquest programari. Tot el programari necessari es troba en l'equip. La interfície Ethernet permet un accés senzill i ràpid al dispositiu. No cal instal lar cap programari addicional en l'ordinador de l'usuari. Aquest sistema facilita la resolució de problemes mitjançant l'ajuda en línia.

El Leuze-BLOB

El sistema implementa una aplicació que permet resoldre gran quantitat d'aplicacions, l'anàlisi BLOB (grans objectes binaris). Gràcies a la utilització d'aquesta eina es pot comprovar moltes més característiques que amb els sistemes convencionals. Permet, per exemple, determinar el factor de forma geomètrica a través de l'àrea i el perímetre d'un BLOB. A més es pot detectar la posició d'un objecte mitjançant la comprovació dels eixos principals i secundaris. Aquesta nova generació de sistemes de visió intel ligents pot realitzar de manera senzilla i fiable diferents tasques en el control de totalitat o la determinació de posició.

El nou LSIS 400i compleix amb els alts requisits de fiabilitat, eficiència i flexibilitat gràcies a les innovacions com la il luminació i l'ajust motoritzat de la distància focal.

Empreses o entitats relacionades

Leuze Electronic, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis