Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cortinas optoelectrónicas de seguridad multihaz: control de accesos versátil y funcional
Les noves sèries MLD 500, MLD 300 completen l'oferta de Leuze elcetronic

Cortines optoelectròniques de seguretat multifeix: control d'accessos versàtil i funcional

Font: Leuze electronic23/07/2010

23 juliol 2010

Leuze electronic ha desenvolupat els nous dispositius optoelectrònics de seguretat multifeix amb transceptors de 2 / 3 fas i diferents funcions per al control d'accés. Amb la possibilitat de muting integrat, eviten la necessitat de dispositius addicionals externs.

Aquests sensors de seguretat destaquen per la seva funcionalitat i versatilitat, ajustant-se al màxim als requisits específics en cada aplicació i oferint un gran avantatge pel que fa a rendibilitat i aplicabilitat es refereix. Conceptes, que Leuze electronic ha tingut especialment en compte en el desenvolupat d'aquests dispositius optoelectrònics de seguretat multifeix corresponents a la sèrie MLD 300 (Tipus 2, PLD) i MLD 500 (Tipus 4, PLE).

Les diferents versions de cada sèrie es caracteritzen i ofereixen prestacions i funcions determinades. L'elecció de les funcions, entre el ventall disponible, permet a l'usuari configurar i adaptar al màxim el seu nou sensor de seguretat a l'aplicació i els seus requisits. Així es pot triar, per exemple, entre rearmament manual / automàtic, el control de protecció i les diferents maneres de muting. Es poden cobrir diverses necessitats, des d'aplicacions convencionals, com el control d'accés, fins a aplicacions que requereixen muting seqüencial, en paral·lel o parcial. No són necessaris dispositius externs addicionals per a realitzar el funció muting, el que facilita la instal lació i redueix els costos.

Distàncies fins a 70 mi temperatures fins -30 º no representen cap problema per a l'equip
Distàncies fins a 70 mi temperatures fins -30 º no representen cap problema per a l'equip.

Les versions més completes com la MLD 330 o MLD 530 disposen, a més, d'un indicador de muting integrat i un display de 7 segments, el qual indica de forma immediata l'estat del sensor amb la finalitat que es puguin posar en marxa mesures preventives si és necessari.

Aquesta família està destinada a la vigilància completa d'àmplies àrees amb l'ajuda de miralls.

Control d'accessos amb transceptor de 3 fas en la indústria de transport i emmagatzematge
Control d'accessos amb transceptor de 3 fas en la indústria de transport i emmagatzematge.

L'alineador làser integrat facilita el muntatge i l'alineació considerablement. Un element reflexiu, muntat a la tapa Terminal, en el costat del receptor, assegura la bona visibilitat del punt làser del alineador, també en llargues distàncies.

Dispositiu optoelectrònic de seguretat multifeix amb indicador de muting integrat. Aplicació amb muting en paral·lel
Dispositiu optoelectrònic de seguretat multifeix amb indicador de muting integrat. Aplicació amb muting en paral·lel.

Els miralls de desviació necessaris per a la vigilància completa d'una zona poden ser alineats pas a pas de manera ràpida i senzilla i els temps d'instal lació es redueixen considerablement.

A més, hi ha un suport de muntatge giratori BT-240 que permet la rotació del sensor fins a 240 º dins del seu propi eix. Això significa una fàcil alineació i un muntatge segur. Una solució molt pràctica per seguir simplificant l'ús d'aquests nous dispositius.

Dispositiu optoelectrònic de seguretat multifeix amb indicador de muting integrat. Aplicació amb muting seqüencial
Dispositiu optoelectrònic de seguretat multifeix amb indicador de muting integrat. Aplicació amb muting seqüencial.

Empreses o entitats relacionades

Leuze Electronic, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis