Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Escáner láser con función modular configurable según las necesidades
El paquet amb monitorització de moviment està dissenyat per a la vigilància de recorreguts de sistemes mòbils

Escàner làser amb funció modular configurable segons les necessitats

Font: Leuze electronic22/07/2010

22 juliol 2010

Els escàners làser de seguretat de Leuze electronic Rotoscan RS4 estan disponibles amb diferents paquets de funcions. Combinant els diferents rangs de les zones de protecció i les diferents sortides de commutació, estan disponibles fins a 20 diferents versions. La configuració individual referent a les combinacions de camps i la resolució, converteixen el Rotoscan en un equip per a múltiples aplicacions. Això permet crear una solució personalitzada per a gairebé qualsevol aplicació.
Rotoscan RS4-6M Escàner làser de seguretat amb funció de monitorització de moviment i zona de protecció de més de 6 metres...
Rotoscan RS4-6M Escàner làser de seguretat amb funció de monitorització de moviment i zona de protecció de més de 6 metres.

Leuze electronic ha completat la seva sèrie d'escàner làser de seguretat Rotoscan RS4 durant l'any passat: a més d'escàners amb funció bàsica i les versions amb funció de monitorització de moviment ara també estan disponibles equips amb un abast fins 6,25 metres. Els escàners làser de seguretat de Leuze electronic estan disponibles amb diferents paquets de manera que l'usuari pot triar entre els paquets: bàsic, estesa i monitorització de moviment. El paquet de funció bàsic es dirigeix a usuaris que volen implementar vigilància de zones perilloses, la versió estesa facilita la implementació de vigilància de punts de perill en vertical i control d'accés en vertical. El paquet de funcions monitorització de moviment ha estat desenvolupat especialment per a la vigilància de recorreguts de sistemes mòbils, com per exemple carros.

Però la modularitat de la sèrie RS4 encara va més al detall, dins de cada paquet de funció l'usuari pot triar entre 3 diferents rangs del camp de protecció (2,15, 4,00 i fins 6,25 metres). Per a grans abast, a més, existeixen versions amb interfícies per a sistemes de bus AS-i (Safety at Work) i Profibus DP (Profisafe). En total hi ha 20 diferents versions, tots basats en el mateix dispositiu i, per tant, proporcionen un alt grau de compatibilitat l'un amb l'altre. Oferim a l'usuari màxima flexibilitat i seguretat per al futur. Mitjançant el dispositiu de connexió ConfigPlug i l'opció de 'plug & play', es pot posar en marxa un nou dispositiu encara que tingui un paquet diferent de funcions o noves característiques.

Per a grans abast...
Per a grans abast, tant el Rotoscan RS4-6E escàner làser de seguretat amb funció extendidal com el Rotoscan RS4-6M escàner làser de seguretat amb monitorització de moviment són molt bones opcions.

Si es tracta de protecció de mans, protecció de braços o protecció d'accessos, l'escàner làser de seguretat-certificat segons IEC 61508 SIL 2 i EN ISO 13549-1 nivell de prestacions 'd' - pot ser adaptat fàcilment a qualsevol situació fins a un abast de 6,25 metres. Això no només es deu al programari universal RS4soft. Aquest programari permet la configuració senzilla l'escàner làser o del paquet de funció triat. Amb aquest programari de configuració i diagnòstic, l'usuari pot programar lliurement fins a 8 zones d'avís i de protecció diferents i independents. Aquestes zones poden ser intercanviades mitjançant senyals de control en qualsevol moment.

Amb abast de 2, 4 o 6,25 m, permeten la vigilància de recorreguts de sistemes mòbils, de zones perilloses, control d'accessos o de punts perillosos...
Amb abast de 2, 4 o 6,25 m, permeten la vigilància de recorreguts de sistemes mòbils, de zones perilloses, control d'accessos o de punts perillosos.

Empreses o entitats relacionades

Leuze Electronic, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis