Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La revista en el maletín

La revista en el maletí

Helmut Roegele19/07/2010
Imagen

19 juliol 2010

A principis dels seixanta va caure a les meves mans un exemplar de la revista Kunststoffe. En aquells anys era gerent d'una petita empresa en els voltants de Frankfurt que no tenia res a veure amb el plàstic. Ja en aquell temps era una persona inquieta i el que vaig veure i vaig llegir en aquest exemplar em va obrir els ulls a un altre món. Un món nou, que no em va deixar indiferent. És més, em va fascinar.

Setmanes més tard vaig llegir en Kunststoffe que un important fabricant de màquines d'injecció es trobava en plena expansió i buscava representants, entre altres, per a Espanya. No ho vaig dubtar un moment. Em vaig posar en contacte. L'entrevista va anar bé. Havia de decidir deixar-ho tot, fins i tot la meva família, per iniciar l'aventura empresarial a Espanya.

Vaig agafar els meus pocs estalvis, quatre catàlegs de les màquines d'injecció i, per descomptat, una Kunsstoffe, que viatjava al costat dels prospectes en el meu maletí i vaig sortir cap a la Península.

Allotjat en una pensió, lluny de la meva família, visitava cada dia empreses del sector. S'esgotava el temps i s'acabaven els estalvis. Havia de tornar. Però en l'últim moment, els meus esforços es van veure compensats amb un important comanda. Vaig trucar a la meva família i ens instal·lem a Espanya.

Aquesta història va passar ara fa gairebé 50 anys. Kunststoffe i després Plàstics Universals durant tots aquests anys.

Jo ja estic retirat des de fa alguns anys, però els meus fills, que formen la segona generació, segueixen en el mercat col·laborant amb Plàstics Universals. Una contribució, que s'ha traduït en amistat i una excel lent relació amb Ibon Linacisoro i tot el seu equip.

Empreses o entitats relacionades

Roegele, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    08/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    03/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis