Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Exitosa participación de Gesab en la XVII edición de S¡cur

Exitosa participació de GESAB a la XVII edició de S ¡cursos

26/04/2010

26 abril 2010

GESAB va assistir el passat mes de març, del 2 al 5, a una de les cites per excel·lència del sector de la seguretat en la seva concepció integral, el Saló Internacional de la Seguretat, Sicur 2010. Una cita que no va voler perdre's donada la gran acceptació que ha vingut tenint en edicions anteriors i que aquest any ha repetit sense cap dubte.
Al voltant de dos-cents visitants van passar per l'estand de GESAB a Sicur 2010
Al voltant de dos-cents visitants van passar per l'estand de GESAB a Sicur 2010.
Al voltant de dos-cents visitants van passar per l'estand de GESAB, situat al passadís central del pavelló 8 de la fira, on van poder veure la gran varietat de solucions ergonòmiques que va presentar l'empresa: consoles per a operadors, mobiliari tècnic per a entorns 24 / 7, sistemes audiovisuals i solucions ergonòmiques.

Els assistents van poder veure una àmplia gamma de consoles per a operadors d'àrees tècniques i centres de control d'última generació, com les consoles ADN +, Advantis i última incorporació de GESAB: la consola One Com a novetat en sistemes ergonòmics GESAB presentar el Paramount, un únic suport per organitzar fins a 8 monitors. En definitiva, solucions capaços de transmetre conceptes d'organització innovadors i amb multitud de possibilitats a l'hora d'adaptar-se als més exigents entorn crítics de treball.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis