Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La última generación de granuladores de Getecha
Getecha amplia la seva gamma de granuladors d'alimentació per termoformadores

L'última generació de granuladors de Getecha

Redacció Interempreses15/04/2010

15 abril 2010

En les línies de producció de termoconformat, els granuladors d'alimentació Getecha , empresa representada a Espanya per Coscollola Comercial, aporten eficiència al processament posterior dels residus de material. L'última generació de granuladors de la companyia està equipada amb sistemes per a integrar-se de forma òptima en els equips de producció ja existents.

Tant per safates per a caixes de bombons com tapes per terrines de muesli o blísters per cargols, el termoconformat és la tecnologia predestinada per a la producció en massa d'envasos de paret prima en làmina de PET o de polipropilè.

Els granuladors d'alimentació Getecha són màquines de construcció modular que s'adapten a l'entorn de treball mitjançant diferents sistemes...
Els granuladors d'alimentació Getecha són màquines de construcció modular que s'adapten a l'entorn de treball mitjançant diferents sistemes.
Els granuladors d'alimentació de Getecha reciclen, de manera directa i contínua, els residus de material resultant

La missió dels granuladors d'alimentació altament automatitzats de Getecha consisteix en reciclar, de manera directa i contínua, els residus de material resultant (malla sobrant, talls en l'estoc, trossos de làmina). Les 17 màquines d'aquesta empresa alemanya de Aschaffenburg, repartides en quatre sèries, ofereixen una solució adequada per a pràcticament qualsevol necessitat.

Gamma Getecha

Les sèries RS 3000 i RS 3800 són aptes per a amplades d'alimentació de 390 a 1.500 mil·límetres i volums màxims de producció de 1.300 kg / h. Són màquines de rotors de tres fulles amb un radi de tall de 300 i 380 mm, i s'utilitzen per granular residus de làmina. Els models més grans de la sèrie RS 4500 cobreixen volums màximes de producció de fins a 1.500 kg / hi amplades d'alimentació de 580-1480. Les seves fulles roten un diàmetre de 450 mm. La sèrie compacta RS 2400, que llançarà properament, està dirigida a amplàries d'alimentació de 210 a 900 i pics de producció de 300 kg / h.

Els granuladors d'alimentació Getecha són màquines de construcció modular que, independentment del model triat, es poden adaptar a l'entorn de treball mitjançant diferents sistemes d'alimentació. Depenent del que l'usuari vulgui obtenir de la seva planta termoconformat, per exemple làmina amb gruix entre 0,2 i 1,5 mm, malla de descarts amb un contingut mínim de làmina, làmina de gelosia rectangular, malla de descarts de motlles rodons o pel lícula amb estructures sense punxar, existeix una gran varietat de sistemes d'alimentació amb rodets llisos, estriats, dentats o extragrans. Un alimentador especial accionat per corretja s'adapta a aplicacions en les que es requereixen dinàmiques grans amb gruixos de més de 8 mm. I, si el granulador ha de processar residus de làmina procedents de dos llocs, els enginyers de Getecha poden fins i tot implantar un sistema de doble alimentació.

La gamma compta amb una gran varietat de sistemes d'alimentació amb rodets llisos, estriats, dentats o extragrans
La gamma compta amb una gran varietat de sistemes d'alimentació amb rodets llisos, estriats, dentats o extragrans.
El control automàtic de la velocitat utilitza un sistema de control intel ligent amb autoajustament de corró flotant conegut amb el terme anglès 'dancer' (ballarina)

Harmonització permanent

La característica fonamental de tota aquesta generació de granuladors d'alimentació és el control automàtic de la velocitat, que utilitza un sistema de control intel ligent amb autoajustament de corró flotant-també conegut amb el terme anglès 'dancer', que es tradueix com a ballarina-que adapta permanentment la velocitat d'alimentació del granulador al cicle de la línia de termoconformat. Aquesta harmonització no només manté tensa la malla, sinó que elimina la necessitat d'adaptar els valors de consigna de l'granulador a la màquina de producció i de realitzar ajustaments manuals.

A part del sistema de control intel ligent de corró flotant, els granuladors d'alimentació Getecha destaquen per l'eficàcia del seu aïllament acústic, trepant compensat dels orificis de la pantalla (sense interferències degudes a parts llargues), refrigeració per aigua de l'allotjament del granulador (evita que s'enganxi la làmina), així com l'opció de granular un residu extrafí de làmina de PET (menys de 0,40 mm), si es fa servir un sistema d'alimentació especial. Els granuladors d'alimentació Getecha mostren també una eficiència energètica d'avantguarda. Un convertidor de freqüència instal·lat al motor principal regula el consum d'electricitat i prevé els pics de corrent. Quan la màquina funciona al ralentí i amb càrrega parcial redueix el lliurament de parell del motor i minimitza el corrent reactiva.

Getecha ofereix, a més, un altre element estructural adaptador als seus granuladors d'alimentació. Consisteix en diverses solucions per transportar el granulat mitjançant instal·lacions de succió o pressió (bufador, precipitador i estació d'ompliment de saques). Això permet al fabricant cobrir tot el circuit des de la línia de termoconformat fins el reciclatge final a la màquina d'extrusió, passant pel processament del residu de la làmina.

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis