Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ayerbe Industrial entra en el sector de la robótica

Ayerbe Industrial entra al sector de la robòtica

17/03/2010

17 març 2010

El fabricant de grups electrògens Ayerbe Industrial de Motors, SA està presentant al sector de la ferreteria i el subministrament industrial la seva innovadora gamma de robots domèstics. L'empresa està treballant en la campanya de llançament d'aquest nou producte i preparant per al mes d'abril demostracions entre potencials distribuïdors. En breu sortiran de la impremta fullets de promoció que es repartiran entre els possibles clients amb la intenció que arribin al consumidor final.
Imagen
D'una banda, Ayerbe llança una gamma de robots tallagespa automàtics, amb tres models ja integrats en la nova línia de producte Ayerbe 'Maquinària Motoritzada Jardineria Agrícola' l'estrena es va comunicar al mes de febrer al mercat nacional. Es tracta de robots tallagespa nous, que no necessiten instal lació de cable perimetral per delimitar la superfície a tallar. Proveïts de tracció a les 4 rodes motrius i gestió automàtica del tall, es proporcionen un preu assequible mantenint la qualitat de tall en partícules tan petites que no es recullen i actuen com a fertilitzant.

D'altra banda, Ayerbe llança el robot d'aspiració intel ligent Deep, pel qual s'ha arribat a un acord de distribució en exclusiva per al territori nacional amb el fabricant multinacional de robòtica Robotics DP Inc que ha aconseguit desenvolupar un robot molt superior als existents en el mercat mundial trobant solució als problemes genèrics que segueixen mantenint molts altres models. El responsable de R + D a Ayerbe ha analitzat i provat exhaustivament els robots de neteja que actualment es comercialitzen a Espanya i ha tret com a conclusió que la intel ligència artificial del robot Deep el fa molt superior en prestacions i innovació als existents en l'univers de la robòtica de la neteja ia més ofereix una òptima relació qualitat-preu.

Empreses o entitats relacionades

Ayerbe Industrial de Motores, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis