Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Todo el almacén bajo control con Wamas
SSI Schäfer posa en servei un centre de distribució de gran alçada a Àustria

Tot el magatzem sota control amb Wamas

Redacció Interempreses10/03/2010

10 març 2010

SSI Schäfer ha realitzat el projecte d'ampliació i actualització en dues fases del magatzem de la societat austríaca DM Drogerie Markt GmbH. Schäfer s'ha encarregat de la modernització de l'actual magatzem semiautomatitzat, substituint el control de les electrovías aèries i dels transportadors de palets pel programari de control Wamas, integrat en aquest sistema de gestió.

La societat DM Drogerie Markt GmbH ofereix als seus clients no només una àmplia gamma de productes de drogueria, sinó també articles per a la infància, llar, fotografia. Així mateix, compta amb aliments per a animals domèstics i nombroses ofertes estacionals. L'empresa considera que la gestió ràpida i impecable de les mercaderies és un factor decisiu per l'èxit. Per tant, DM aposta per solucions de tecnologia de la informació d'última generació i per una àmplia gamma de serveis de SSI Schäfer, que han d'assegurar una col·laboració perfecta amb els seus partners i proveïdors.

El magatzem de DM ofereix una capacitat d'emmagatzematge automatitzada d'aproximadament 57.400 contenidors i 3.200 ubicacions de palets...
El magatzem de DM ofereix una capacitat d'emmagatzematge automatitzada d'aproximadament 57.400 contenidors i 3.200 ubicacions de palets.

El centre de distribució a Enns

El centre de distribució a Enns, Àustria, es va posar en servei el 1989 i proveeix des de llavors totes les 354 sucursals a Àustria, així com vuit centres de distribució situats a Europa Central i Europa de l'Est. Ja el 1995 es va ampliar la superfície útil del magatzem a 25.000 metres quadrats atès que cada vegada més centres de distribució són inaugurats en països veïns i el nombre de sucursals està creixent contínuament. Per fer front a les quantitats cada vegada majors de mercaderies, s'ha remodelat i ampliat el centre de distribució semiautomatitzat actual. La varietat de volums dels aproximadament 8.900 articles diferents era un repte especialment important.

Des de juliol 2009 està en servei el magatzem de gran alçada per palets i contenidors totalment automatitzat amb deu passadissos. El magatzem ofereix una capacitat d'emmagatzematge automatitzada d'aproximadament 57.400 contenidors i 3.200 ubicacions de palets. Només en el magatzem 'miniload' automàtic es despatxen diàriament unes 35.000 posicions d'ordre. Uns 450 empleats de deu països diferents treballen permanentment en servei de dos torns per a facilitar un flux de mercaderies impecable. La logística comprèn camps d'activitat molt diversos al llarg de la cadena de flux de mercaderies incloent la captura, la cooperació ECR (control de flux de mercaderies eficient), el control i processament de les comandes de les sucursals, el picking, el subministrament de reposició, la verificació de factures, així com el manteniment de sistemes i instal·lacions. 35 vehicles de transportistes estan de viatge diàriament per complir l'objectiu de subministrament de 20.000 palets al mes, recollir mercaderies de proveïdors o transportar mitjans de càrrega. A través de la concentració de transports s'aprofita al màxim la superfície de càrrega i no es produeixen transports buits.

La instal lació té tres nivells i SSI Schäfer Wels es va fer càrrec de la construcció metàl·lica
La instal lació té tres nivells i SSI Schäfer Wels es va fer càrrec de la construcció metàl·lica.

SSI Schäfer en qualitat de contractista general

SSI Schäfer ha realitzat el projecte d'ampliació i actualització en dues fases:

  • La fase 1 abastava la totalitat del sistema de transport continu de contenidors inclou onze ubicacions de picking i quatre ubicacions de despaletización, cinc passadissos del magatzem 'miniload' automatitzat, així com sis dispositius de picking d'alta velocitat en qualitat de memòria intermèdia de picking d'alt rendiment.
  • En fase 2 es va realitzar la totalitat del sistema de transport continu de palets incloent un magatzem de gran alçada totalment automatitzat amb cinc passadissos per a emmagatzematge a simple i doble profunditat. A més es va dur a terme un acoblament a les electrovías aèries ja existents.

Al costat de la gestió del projecte, SSI Schäfer es va encarregar de la modernització de l'actual magatzem semiautomatitzat. Es va substituir el control de les electrovías aèries i dels transportadors de palets pel sistema de control Wamas integrant-lo en aquest sistema de gestió.

El sistema de flux de mercaderies Wamas dirigeix i controla els processos de transport a partir de la recepció de mercaderies. En quatre estacions de despaletización la mercaderia està preparada per a l'emmagatzematge intermedi al magatzem 'miniload'y transportada a les respectives àrees de magatzem per mitjà del sistema de transport continu. Per poder realitzar el picking dels assortiments B i C, específic per a les sucursals, les onze ubicacions de picking són proveïdes automàticament segons el principi 'mercaderia a home'. Els indicadors 'pick-by-light' i 'put-to-light' guien els preparadors durant les operacions de picking assegurant un resultat òptim. Quatre carrets transfer proveeixen el magatzem, així com els camins de corrons inclinats on es realitza el picking de l'assortiment A. La instal·lació té tres nivells i SSI Schäfer Wels es va fer càrrec de la construcció metàl·lica.

Amb la finalització de la instal·lació de paletització així com l'acoblament del magatzem de contenidors a la línia de transport en direcció expedició de mercaderies al juny 2009, DM està per ara preparat per als requeriments logístics que estan creixent contínuament.

Quatre carrets transfer proveeixen el magatzem, així com els camins de corrons inclinats on es realitza el picking de l'assortiment A...
Quatre carrets transfer proveeixen el magatzem, així com els camins de corrons inclinats on es realitza el picking de l'assortiment A.

Empreses o entitats relacionades

SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis