Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Imcoinsa celebra una convención en su 25º aniversario

Imcoinsa celebra una convenció en el seu 25 aniversari

10/03/2010

10 març 2010

Durant el passat mes de gener, i amb motiu del seu 25è Aniversari, Imcoinsa va reunir al Gran Hotel Durango als 28 agents de què disposa a tot Espanya per a la distribució i venda dels seus articles i màquines. Per facilitar la tasca, i amb la finalitat que la informació fos més personalitzada, es van formar tres grups, que van acudir repartits en cadascuna de les primeres setmanes de l'esmentat mes de gener.

Imcoinsa va reunir durant el mes de gener als 28 agents que l'empresa té a tot Espanya per a la distribució i venda dels seus articles i màquines...
Imcoinsa va reunir durant el mes de gener als 28 agents que l'empresa té a tot Espanya per a la distribució i venda dels seus articles i màquines.

Durant aquesta convenció es va informar els agents del pla establert per Imcoinsa per aquest exercici, amb especial incidència en el programa especial 25 Aniversari: campanyes especials mensuals (interessants ofertes per a determinats articles), sorteigs promocionals cada mes entre tots els clients i, al final l'exercici, el sorteig anual d'un rellotge Rolex, tot això d'acord amb les condicions especificades a la seva web (www.imcoinsa.es).

A més, es va presentar el material promocional del 25 Aniversari, com ara claus USB, clauers, estoretes de taulells, bolígrafs, etc. Es va donar també a conèixer els nous articles i novetats llançats al mercat, com per exemple els discs de diamant.

Així mateix, es va informar sobre política de qualitat i les normatives s través de la qual es fabriquen tots els articles i màquines de Imcoinsa i es va fer la presentació del web www.imcoinsa-extranet.com.

En la trobada també es van tractar àmpliament els temes exposats pels responsables comercials Fernando Zubero Pérez i Juan María Pérez Zubero, amb lliurament d'àmplia documentació.

El format elegit per a la convenció (petits grups de treball) va possibilitar la recollida de les aportacions realitzades pels assistents. Aportacions que, després de la seva posterior anàlisi, s'han traduït en una sèrie d'actuacions de millora, segons informen des de l'empresa.

Empreses o entitats relacionades

Imcoinsa 1985, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis