Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Boge amplía la garantía estándar de sus equipos a 5 años

Boge amplia la garantia estàndard dels seus equips a 5 anys

08/03/2010

8 març 2010

Boge Compressors disposa d'una de les gammes més àmplies del mercat pel que fa a compressors, sistemes de control d'instal lacions i accessoris per al subministrament, tractament i emmagatzematge d'aire comprimit.

Des 1907 dissenya, desenvolupa, instal i manté sistemes d'abastament d'aire comprimit per a tots els sectors de la indústria. Tots els elements dels seus equips es dissenyen i fabriquen per ser fiables, duradors i amb reduït consum energètic, amb les màximes exigències de qualitat.

El compliment d'aquestes exigències de qualitat en els equips Boge ha permès ampliar el període de garantia en tots els seus compressors lubricats, oferint com a estàndard una garantia de cinc anys sense cost addicional i sense límit d'hores de funcionament.

La seva gamma de serveis inclou també:

  • Estudi de necessitats, disseny, enginyeria i desenvolupament de solucions integrals "clau en mà".
  • Lloguer i rènting d'equips.
  • Manteniment post-venda i preventiu.
  • Auditories energètiques per estalvi de costos de manteniment i consum energètic.
  • Telemonitorització d'instal lacions.

Empreses o entitats relacionades

Boge Compresores Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    09/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesAbus Grúas, S.L.U.Easyfairs Iberia - Logistics & Automation Madrid27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis