Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Saident presenta en Sicur un novedoso sistema de identificación biométrico basado en el patrón de las venas de la mano

Saident presenta a Sicur un nou sistema d'identificació biomètric basat en el patró de les venes de la mà

07/03/2010

9 març 2010

Saident, companyia catalana especialitzada en el disseny i creació de solucions avançades d'identificació, ha presentat en Sicur el nou Veen, un sistema biomètric basat en el patró de les venes del palmell de la mà que permet identificar les persones de forma inequívoca i oferir serveis personalitzats. La solució desenvolupada per Saident amplia les possibilitats de la biometria i les porta més enllà del camp de la seguretat, ja que les dota d'eines de valor afegit que permeten una major interacció amb la persona identificada.
A més, Veen és capaç d'oferir missatges personalitzats per a cada perfil. Per exemple, en unes oficines es podrien configurar perfils per a treballadors, visitants i clients, i oferir missatges de benvinguda en pantalles situades al costat del sistema d'identificació, donar-los informació sobre a on han de dirigir o, fins i tot, mostrar la seva agenda, així com incloure missatges promocionals. El sistema també és capaç d'interactuar amb altres sistemes de l'edifici, com aire condicionat, il luminació, o sistemes multimèdia, entre altres, per optimitzar l'ús que es fa. Aquest sistema està pensat per aplicar-se a sectors que requereixin alta fiabilitat en la identificació de les persones que accedeixen a determinats llocs o serveis, com en el sector militar, en l'administració pública, banca, sanitat o seguretat de dades.
Imagen
Aquest producte també es pot aplicar a negocis que vulguin oferir valor afegit als seus clients, com hotels, centres d'oci, equipaments esportius, en entorns de luxe o alt standing, o fins i tot en centres educatius. Davant d'altres sistemes de reconeixement biomètric, com el de reconeixement de veu, empremta dactilar o l'iris, Veen és més precís i fiable, ja que l'estructura de les venes de la mà és única per a cada persona i no canvia al llarg de la vida. A més, és impossible suplantar el mapa venal del palmell de la mà, perquè perquè Veen ho reconegui és necessari que hi hagi, a més, flux sanguini en el moment de la lectura.
Saident també llança les seves aplicacions per a museus, entre les quals destaquen una catifa sensible al tacte que alerta mitjançant un so quan es trepitja o modifica el pes que hi ha sobre ella, i un sistema a través de catifes capaç de registrar les persones que entren i surten de la sala. Aquests dos nous avenços s'integren dins d'un dels sistemes més avançats de seguretat per a museus i galeries d'art, ja que els seus resultats són equivalents al fet que un vigilant vetlli per cada una de les obres exposades i en magatzem durant les 24 hores del dia . El sistema és capaç de detectar en mil·lèsimes de segon vibracions, moviments o alteracions en els objectes d'art exposats i emmagatzemats. Per completar aquesta solució, que ja s'aplica en museus com el MOMA de Nova York o la National Gallery de Londres, Saident presenta un altre dispositiu en forma de simple catifa que té la capacitat de comptabilitzar les persones que passen per ella i la seva adreça, podent diferenciar les entrades i sortides.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis