Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a 35 propuestas seleccionadas en la Galería de Nuevos Productos Sicur 2010
L'avanç tecnològic i el factor mediambiental marquen el desenvolupament d'equips i solucions en matèria de seguretat

35 propostes seleccionades en la Galeria de Nous Productes Sicur 2010

Redacció Interempresas07/03/2010
Sicur 2010 va presentar, com en anteriors convocatòries, la seva Galeria de Nous Productes, una iniciativa orientada a promoure la investigació i la innovació en el sector de la seguretat i a reconèixer l'esforç dels expositors de la fira en aquest àmbit. La Galeria de Nous Productes, que va estar situada en el nucli de connexió dels pavellons 6 i 8, va constituir a més, un dels espais de Sicur enfocats a transmetre informació i coneixement al professional.

Després d'analitzar les diferents propostes, un jurat d'experts vinculats als diferents sectors seleccionar un total de 35 productes i serveis, dels quals 8 corresponen al sector de Contra Incendis, 13, a Seguretat Laboral-Sicur Prolabor-i 14 a Security.

Contra incendis (8 productes)

En el sector de Seguretat Contra Incendis les novetats seleccionades subratllen especialment la versatilitat dels equips i solucions, l'atenció a aspectes mediambientals, així com per la combinació de diferents i avançades tecnologies per aconseguir millorar la funcionalitat dels sistemes de detecció i extinció d'incendis .

Botes de bombers amb sola de cautxú bidensitat injectat directament al tall (DDR). Models Gaudium, Nereus, Nemesis, Flamaria i Evernia de Calçats Trueno.

La novetat d'aquestes botes de seguretat resideix en la incorporació d'un sistema de fabricació de soles realitzat mitjançant injecció directa de cautxú bidensitat en estat semilíquid sobre el cuir de l'empenya.

Això permet la formació d'un bloc fos i unificat que millora considerablement les característiques físiques, durabilitat i confort, enfront dels sistemes tradicionals basats en soles enganxades i / o cosides. Altres avantatges d'aquest calçat són la lleugeresa de la seva sola, l'absorció d'energia a nivell de taló superior d 50J; l'excel lent adherència entre diferents les capes de la sola, i entre la sola i el tall, la seva resistència a la calor per contacte de més de 300 º C, a la flama, a la calor radiat, al fred, a relliscament, a la hidròlisi, i al llarg emmagatzematge.

Model Tro Gaudium
Model Tro Gaudium.

Sistema contra incendis per a cuines industrials de comercialitzadora de Serveis Antifoc, CDAF

Es tracta d'un sistema contra incendis per a cuines que manté contínuament actives la detecció i extinció, fins i tot en cas de tall d'energia elèctrica, sense necessitat de personal que vigili el recinte. A diferència dels equips convencionals, que funcionen amb politges i accionaments mecànics, el sistema de CDAF està basat en l'electrònica.

Un altre avantatge es troba en la incorporació de l'agent extintor BIOCDAF, un escumogen sintètic, no tòxic, biodegradable i amb PH neutre que apaga les flames, aïlla el greix cremant i refreda la zona de perill impedint que el foc es reanimi. L'extinció és immediata i evita l'emissió de gasos i vapors nocius per a la salut, de manera que allà on s'instal aporta valors mediambientals.

Imagen

Pinces de Fixe Climbing

Es tracta del sistema de treball d'autoprotecció per a bombers. Fins ara algunes intervencions en incendis i rescats en edificis que necessitaven de sortides rebaixos per façana quedaven supeditades a la fabricació d'ancoratges in situ de dubtosa resistència.

El procés de muntatge Pinces permet encaixar-sobre les fulles d'una porta interior que obri en sentit contrari al d'evacuació. La seva grandària i pes reduïts fan de Pinces un element de fàcil integració en l'equipament bàsic del cos de bombers. A més, el disseny i material triat proporcionen una resistència suficient com per admetre les solicitacions d'evacuació més estrictes.

Imagen

Mànega Gomtex HI - Rise de Productes i Mànegues Especials

Es tracta d'una mànega realitzada en avançats materials i dissenyada per ser utilitzada en l'extinció d'incendis en edificis de gran alçada, en les quals es necessiten elevades pressions a la columna d'aigua. Compta amb capes interior i exterior que formen un tot compacte i flexible, amb una formulació especialment ideada per protegir del ozó, intempèrie i raigs ultraviolats, així com de l'aigua del mar i de la majoria de productes químics utilitzats en la indústria.

La seva funció principal és formar part dels trams de distribució (mànegues de Ø 45 mm i Ø 70 mm) des de la bomba del vehicle contra incendis fins al punt d'atac. La mànega Gomtex HI-RISE duplica les pressions de servei i resistència a la ruptura respecte a les mànegues que habitualment utilitzen els serveis d'extinció d'Incendis Salvament i Bombers, amb el que s'aconsegueix donar fiabilitat i seguretat, tant a l'estesa de mànegues, com l'usuari de les mateixes.

Imagen

Controlador de vídeo per a detecció d'Incendis (Video Fire Controller) FDV241 de Siemens

És un element del sistema de detecció Sintesa FS20 que combina la tecnologia de gravació de vídeo amb els sistemes de detecció d'incendis. El controlador de gravació de vídeo per a detecció d'incendis FDV241 transmet i / o registra les imatges des del moment de l'incident fins que s'activa un esdeveniment o una alarma. Això ajuda als equips d'intervenció i seguretat a analitzar el fet ia reaccionar adequadament, evitant qualsevol evacuació innecessària en cas d'activació malintencionada o voluntària. El valor afegit més important és l'ús del vídeo per a la verificació d'alarmes a través d'efectes programats directament a la central d'incendis.

Cobreix a més una àmplia gamma d'aplicacions i és particularment adequat per a àrees susceptibles d'actes vandàlics o així com espais on es requereix avaluar una situació de forma immediata.

Imagen

Detector neuronal multisensor Sintesa S-LINE FDOOTC241 per detecció primerenca amb detecció de C0 de Siemens

El detector neuronal FDOOTC241, pertany a la família S. LINE de Sintesa i complementa la gamma convertint-se en una referència pel que fa a detecció primerenca direccionable, i incorporant la detecció de CO dins dels elements d'anàlisi que determinen la presència d'un incendi.

Està equipat amb dos sensors òptics, dos sensors tèrmics i incorpora com a novetat un sensor de monòxid de carboni basat en una cel electroquímica que permet l'ús de la concentració de CO com a part dels senyals de detecció d'incendi, o la informació de la concentració de CO per indicar un senyal tècnica de seguretat per a les persones, per risc de toxicitat.

Els senyals d'aquests cinc sensors es comparen, analitzen i avaluen de forma intel ligent mitjançant la Tecnologia ASA, amb processament en temps real. El detector assegura un comportament de resposta òptim amb tot tipus d'incendis i pot distingir, per exemple, entre vapor d'aigua inofensiu, i fum nociu (una situació que sovint dóna lloc a falses alarmes amb detectors òptics estàndard).

Imagen

BoldFoam F 40 de VS Focum

El BoldFoam F 40 és una solució extintora preparada per a ser usada directament (amb o sense addició d'aire per ser escuma) sobre el foc en forma d'aigua nebulitzada, aigua polvoritzada, escuma de baixa, de mitjana o d'alta expansió, tant per llances convencionals com per sistemes CAFS (escuma d'aire comprimit).

Pot aplicar-se sobre focs de classe A, B, D i F formant una escuma molt estable que s'extingeix ràpidament el foc i resisteix la reignició o propagació del foc. Com a novetat uneix totes les formes d'extinció d'una solució aquosa tant en sistemes aspirants com no aspirants combinant amb la rapidesa d'extinció en els focs d'oli i el poder combatre els focs d'alcohols per atac directe.

Imagen

LS1-OC100E altaveu hemidireccional, compatible amb la normativa EVAC d'Evacuació UNE60849 de Bosch Security Systems SAU

L'altaveu hemidireccional de Bosch projecta un so de gran qualitat i de forma constant, assegurant una reproducció excepcional i gran intel·ligibilitat de la paraula en l'emissió d'avisos i evacuació de persones., Gràcies a l'ús del filtrat avançat i d'una combinació exclusiva de 14 controladors.

L'angle d'obertura de l'altaveu i l'alt nivell de pressió sonora li permeten cobrir fins a 600 metres quadrats, el que ho fa extremadament apropiat per a àrees en interior de sostres alts, com magatzems, terminals de transport, pavellons d'exposicions, grans superfícies i piscines .

Imagen

Sicur Prolabor (13 productes)

En Seguretat Laboral-Sicur Prolabor-les propostes destacades a la Galeria de Nous Productes van mostrar d'una banda la incorporació de tecnologies per a l'obtenció de productes d'utilitats més àmplies i millor aplicació i per la facilitat d'ús a través de millores en el disseny. A més, es van brindar nous desenvolupaments en la protecció dels llocs de treball. Vam veure també avançats materials respectuosos amb el medi ambient, aplicats a equips de protecció individual i propostes que perfeccionen el mesurament i anàlisi de determinats factors de risc en els llocs de treball.

Orelleres 3M PELTOR WS Workstyle de 3M Espanya

La orelleres de protecció WS Workstyle està especialment dissenyada per a permetre el control del soroll molest o nociu i mantenir una comunicació total, clara i fiable amb la resta de l'ambient de treball. Incorpora protecció activa contra el soroll minimitzant el no desitjat i la comunicació total amb l'entorn ja sigui l'immediat, mitjançant mòbil, walkie, o la combinació d'aquests.

Compte amb entrada de so limitada per a control de dosi diària i en cas d'excedir aquest nivell, però escoltant música, l'equip automàticament redueix el nivell d'entrada per mantenir l'usuari en nivells segurs durant tota la jornada. Adequat per a situacions sorolloses en les quals la comunicació amb l'exterior és necessària com maneig de grues, trànsit. Afegeix una opció ergonòmica per millorar l'entorn diari del treballador permet escoltar música o ràdio 'streaming' de gran qualitat sense comprometre la seguretat.

Imagen

ThinsulateTM Tipus R, aïllant tèrmic de 3M Espanya

ThinsulateTM Tipus R és un aïllant tèrmic fabricat a partir de fibres sintètiques que s'empra en la confecció de peces contra el fred. Ofereix altes prestacions de resistència tèrmica i confort en un producte molt lleuger. Està realitzat amb un 50% de fibres de polipropilè i un 50% de fibres de polièster reciclat procedent de consum (ampolles de PET, etc.), la qual cosa li aporta un alt valor ecològic i subratlla la seva vocació de respecte cap al medi ambient.

Imagen

EARFit, sistema de validació per protecció auditiva 3M Espanya

El sistema EARFit permet realitzar una comprovació ràpida i fiable de l'atenuació real que proporciona a l'usuari el seu equip de protecció auditiva i està pensat com a part del programa de conservació de l'audició en qualsevol empresa amb problemes d'exposició al soroll.

Destaca la possibilitat de conèixer l'atenuació real i objectiva que confereix un protector auditiu en el lloc de treball ja que, a diferència d'altres sistemes, està basat en la utilització d'un micròfon tant a l'interior com a l'exterior, per mesurar el nivell de pressió sonora fora i dins de l'oïda, de manera que la mesura no és subjectiva, és a dir no està basada en l'opinió de l'usuari.

Incorpora un software avançat que permet obtenir una ràpida interpretació dels resultats.

Imagen

www.empresaysalud.es d' AMAT, Associació de Mútues d'Accidents de Treball

www.empresaysalud.es és la una plataforma gratuïta en línia que ofereix a les empreses espanyoles de manera totalment personalitzada les eines necessàries per a realitzar campanyes d'informació dins l'àmbit de la salut en els seus centres de treball, fomentant la cultura d'empresa sana, empresa rendible . L'aspecte nou que aporta aquesta nova plataforma es troben en la possibilitat de realitzar campanyes massives de comunicació sense cap cost. A més, posa a disposició de l'usuari missatges elaborats per experts i que estan traduïts a sis idiomes (castellà, gallec, català, euskera, anglès i romanès).

Imagen

Telefonia de seguretat Aturvite de Aturvite-Glacera

Consisteix en una sèrie de telèfons mòbils amb polsadors de trucada directa i alarmes automàtiques. A diferència d'altres, permeten generar alarmes automàtiques anomenades 'd'home mort' i alhora indicar la posició de l'accidentat. El fet que les radiobalises no necessiten alimentació externa, facilita considerablement la implantació del sistema el que representa un important valor afegit. Una altra característica d'aquests dispositius és el seu elevat grau de protecció (IP65), òptim per a la seva utilització en entorns industrials. A més, els terminals amb classificació ATEX poden ser utilitzats en ambients amb atmosferes explosives amb presència de gas i / o pols.

Imagen

Sonòmetre integrador / analitzador CEL-6X0 de Casella

CEL-6X0 és el primer sonòmetre del mercat que disposa d'un menú d'usuari mitjançant icones de fàcil interpretació que permeten la seva utilització sense necessitat de llegir el manual d'usuari. Incorpora una pantalla a color per visualitzar totes les dades de mesurament en format numèric, així com l'evolució de les diferents funcions de mesura respecte al temps de forma gràfica. La incorporació de tecnologia digital i processament DSP del senyal proporcionen una major precisió i fiabilitat dels mesuraments.

A més, el CEL-6X0 es converteix en un disc dur extern quan es connecta a un PC mitjançant port USB, de manera que la descàrrega de dades es pot realitzar directament sobre el PC sense necessitat de disposar d'un software específic. Les dades emmagatzemades en la memòria del sonòmetre CEL-6X0 es guarden en forma d'arxius executables directament amb Microsoft Excel.

Imagen

Dosímetre de Vibracions Cos Sencer EVEC de Casella

EVEC és un dosímetre de vibracions cos sencer que a diferència dels mesuradors de vibracions convencionals no presenta cap tipus de cable, de manera que la transmissió de dades es realitza sense fils via bluetooth. Aquesta absència de cables proporciona dos clars avantatges a l'hora de realitzar el mesurament: una major precisió, ja que desapareix l'error de mesura produït pel mateix cable i la seva col·locació i fixació durant la mateixa (interferències i soroll a causa del cable), i la possibilitat de realitzar el mesurament sense necessitat de la presència del tècnic de prevenció.

A diferència dels mesuradors de vibracions convencionals que s'alimenten amb piles, el dosímetre EVEC disposa d'una bateria recarregable d'última generació que li proporciona una autonomia superior a 20 hores, i que està molt per sobre de l'autonomia de l'alimentació mitjançant piles que és de l'ordre de 8 / 10 hores. A més, l'ús de la bateria recarregable beneficia el medi ambient ja que no es generen piles de rebuig.

Imagen

Bota Elite Force WPI de Hi-TEC Sports Espanya

Es tracta de la primera bota d'uniformitat realitzada amb tecnologia ió-mask que permet un gran avenç en el tractament de superfícies.

Utilitzant una tecnologia de plasma patentada, el tractament ion-mask millora objectes tridimensionals amb una màscara de polímer invisible que repele aigua, oli, gasolina i altres productes químics, i agents patògens, sense afectar l'aspecte o tacte del calçat. Els principals beneficis són la impermeabilitat de la bota, la seva capacitat per a repeler la humitat (hidrofòbic); manté la transpiració del material; augmenta la lleugeresa del calçat i ajuda a mantenir net, ja que també repel·leix la pols.

Imagen

Solució anti-atropellament i anti-col·lisió amb carretons i vehicles industrials de Icnita

Aquesta és una solució per a indústries que vulguin donar més seguretat als seus operaris, disminuint el risc d'atropellament mitjançant la identificació per radiofreqüència RFID activa. Permet avisar automàticament quan un vianant és a prop del carretó elevador i / o un vehicles industrial, per la qual redueix aquest tipus d'accidents que suposen la primera causa de sinistralitat a Espanya.

Imagen

Altair 5 de MSA Espanyola

El Altair 5 és un equip per a mesurament de gasos tòxics que incorpora un sistema de transmissió USB sense fil de dades que permet als usuaris ser fàcilment controlats mitjançant l'enviament de la informació a l'estació central de comandament. Les lectures de gas i alarmes poden ser transmeses i visualitzades en temps real. Compta també amb alarma d'immobilitat com afegit a les seves funcions pròpies de detecció de gas, oferint un extra de seguretat respecte als detectors tradicionals.

Imagen

Analitzador de vibracions en el cos humà SV106 de Svanteck Espanya

Es tracta d'un nou analitzador per a l'avaluació de riscos laborals derivats de la presència de vibracions en el lloc de treball. Disposa de 6 canals de mesura que permeten avaluar vibracions mà-braç i cos sencer simultàniament.

A més, permet al tècnic PRL conèixer en tot moment el temps restant per assolir els nivells d'acció (EAV) i límit (ELV) del RD1311, així com l'obtenció directa del Nivell d'Exposició Diari del lloc de treball, amb la calculadora d'A (8) que integra. Disposa de 2 canals addicionals per a mesura de força d'adherència (ISO en desenvolupament) i amb memòria micro Flash que elimina els problemes de registre de dades. Paral·lelament i gràcies al seu poder computacional, l'equip realitza en els 6 canals anàlisi freqüencial en bandes d'1 / 1 octava i 1 / 3 octava en temps real.

Imagen

Dosímetre acústic de 2 canals amb anàlisi amb freqüencial en bandes 1 / 1 octava i registre d'àudio - sv102 de Svanteck Espanya

El dosímetre / sonòmetre tipus 2 de 2 canals SV 102 amb anàlisi en bandes d'1 / 1 octava en temps real és novetat en matèria de soroll ocupacional. Els seus 2 canals de mesura permeten la realització de dosimetries binaurals en les dues orelles del treballador per valorar les diferències existents degudes a la ubicació de les fonts de soroll en el lloc de treball.

També realitza anàlisi freqüencial en bandes 1 / 1 octava en temps real, i pot gravar el senyal d'àudio, de manera que superat un llindar de soroll establerts per l'usuari, es pot determinar amb posterioritat si determinats pics de soroll procedeixen o no del lloc de treball en avaluació. Incorpora un micròfon especial, model SV25S, amb el qual l'equip pot mesurar simultàniament el soroll dins i fora del canal auditiu, en bandes d'1 / 1 octava i d'aquesta manera determinar a través de mesura l'atenuació proporcionada pels protectors auditius.

Imagen

Teixit laminat 100% ecològic reciclable de Sympatex Technologies

Sympatex presenta el primer teixit laminat 100% reciclable certificat Oeko-Tex i Bluesign al mateix temps. Aquest teixit està format d'una membrana transpirable, impermeable i talla-vents 100% reciclable i d'un teixit en capa exterior reciclat (ampolles d'aigua) i reciclable al seu torn.

És el primer teixit Workwear que permet crear una peça de protecció contra intempèries 100% reciclable. El tractament repelent d'aigua aplicat igualment sobre la superfície no està format de cap substància tòxica com el fluoro-carboni o altres.

Imagen

Sector Security (14 productes)

Les noves tecnologies també són grans protagonistes de les propostes més avantguardistes del sector Security i que presten una especial atenció a l'estalvi de costos en les instal lacions i en personal, així com a l'estricte compliment de normatives. Sistemes de vigilància intel ligent amb altes prestacions per a espais de diferents característiques i mides, càmeres de visió nocturna, vehicles robot, l'últim en control d'accés a edificis, equips d'inspecció de persones; solucions per evitar el robatori pel mètode butron, o dipòsits transportables per a explosius són algunes de les novetats seleccionades en aquesta edició.

Cambra intel ligent d'altes prestacions per vigilància per vídeo de Bosch model LTC 0498 de la gamma Dinion 2X de càmeres fixes i flexidomos amb tecnologia de 20 Bits de Bosch.

La càmera Dinion 2X dia / nit de 20 bits, ofereix una solució potent capaç de gestionar les situacions d'il luminació més exigents durant les 24 hores del dia. Optimitzada per a il luminació natural i artificial, integra tecnologia 2X DSP i el sensor CCD d'ampli rang dinàmic (WDR) que produeixen un processament d'imatges de 20 bits. El control WDR superior en totes les condicions d'il luminació revela detalls impossibles de veure anteriorment en aplicacions de 24 hores gràcies a l'anàlisi píxel a píxel. Compta amb compensació de contrallum (BLC) intel·ligent; funció AutoBlack (Reforçament de contrast); compensació de cable senzilla, fins i tot amb la càmera muntada; rendiment garantit les 24 hores del dia; àmplia compatibilitat d'usuaris OSD (Visualització en pantalla) multilingüe, i és resistent a la calor. A més permet amagar qualsevol part d'una escena i integra un generador de patrons de prova (TPG), entre altres avantatges.
Imagen

Detector d'intrusió Dual model ISCPDL1WA18G de Bosch pertanyent a la Sèrie Professional antiemmascarament Grau 3

Aquests detectors d'intrusió estan indicats per a les aplicacions comercials en interiors. La tecnologia antiemmascarament Mantis que incorporen fa que sigui gairebé impossible per als intrusos entorpir la visió del detector. La tecnologia òptica trifocals elimina els espais sense cobertura i respon de forma eficaç contra els intrusos.

La combinació de característiques úniques de la sèrie Professional proporciona un nivell de detecció superior i elimina pràcticament les falses alarmes provocades per llum blanca com la dels fars d'un automòbil. La carcassa de protecció en dues peces amb autobloqueig, la bombolla de nivell orientable integrada, l'alçada de muntatge flexible i els tres suports de muntatge opcionals simplifiquen la instal lació i redueixen el temps d'un manteniment.

Imagen

Micris-Sistema integrat de Tracking amb vídeo a la carta de Chillida Sistemes de Seguretat

És un sistema de rastreig i geolocalització (tracking) mitjançant GPS amb transmissió GSM / GPRS. Permet el control remot dels esdeveniments ocorreguts en el vehicle amb comunicació constant que, en cas d'interrompre, genera un senyal d'alarma al centre de control. Amb possibilitat de control visual en temps real mitjançant sistema de vídeo per GPRS, i geolocalització a través d'acord signat amb Google Maps Premier i accés mitjançant servidor segur. Genera informes d'horaris de moviments, horari de treballs, de parades, desviacions sobre les rutes programades, proximitat a punts prefixats a un vehicle de la flota gestionada.

Aifos Yago de Chillida Sistemes de Seguretat

És una plataforma integradora per al tractament i la transmissió de senyals d'alarma d'intrusió, robatori, incendi, domòtica i inmòtica. L'únic equip que inclou la tecnologia per a complir la norma 50.136 per al tractament de senyals d'alarmes d'intrusió i robatori, la norma 54-21 per al tractament de senyals d'alarmes d'incendi, i la norma 50.398 per a la transmissió dels senyals d'alarma de: robatori, intrusió, inmótica i domòtica.

Leopard CV2-FF de Grup Sallen tech, S.L.

Leopard és un producte orientat a la seguretat de grans perímetres, que utilitza la fibra òptica com a sensor, tant en zones enterrades com en tanques.

L'ús de la llum emesa per un díode làser i la seva fibra d'alta sensibilitat donen a l'equipament una alta fiabilitat i baixa taxa de falses alarmes, donada la seva tecnologia, és totalment immune a qualsevol interferència d'origen electromagnètic. Incorpora en els seus cables perimetrals (CV2-FF) nous elements que faciliten la seva pròpia instal lació així com la integració amb altres equips de detecció i xarxes de càmeres en grans perímetres estalviant el cost d'instal lació d'aquests.

Imagen

Kimaldi FingerVeinde de Kimaldi Electronics, S.L.

El Kimaldi FingerVein és un terminal de control de presència i accés amb reconeixement biomètric del patró vascular del dit. La tecnologia biomètrica vascular del dit incorpora nombrosos avantatges enfront d'altres tipus de biometria (Facial, d'Iris, Empremta dactilar o de la mà), que es resumeixen bàsicament en la seva màxima seguretat, màxima aplicació per a un elevat nombre de persones i entorns i la seva alta velocitat d'identificació.

A causa d'aquestes característiques és especialment indicat per a entorns d'alta seguretat, en els que és molt important comprovar de la identitat de la persona (centrals nuclears, policia, exèrcit, seus de govern, corporatives, entitats bancàries ...), així com en entorns durs , en què els dits poden estar erosionats o poc nets per la pròpia activitat del personal (plantes químiques, petrolieres, fàbriques i indústria pesada, obres públiques, etc.).

Imagen

mSecurit d' Movirobotics

Vehicle robot de vigilància amb capacitat de realitzar rondes en exteriors de manera semi-autònoma, detectar intrusos i donar l'alarma al centre de control.

Es tracta d'una eina de treball per al vigilant que proporciona tota la informació de forma remota, des del seu lloc de control, amb una major cobertura de vigilància, i protecció davant riscos i perills. Disposa, a més d'un sistema de navegació avançada per a exteriors que li permet realitzar les rondes de vigilància de manera semi-autònoma. Evita els obstacles que troba en el seu camí, i vigila activament tot el recorregut gràcies al seu sistema de detecció d'intrusos.

Imagen

TAC - 10 (Terminal d'auto check-in) de Setelsa

Davant d'una verificació positiva, expedeix al visitant l'element (targetes, tiquet, etc.) Que permeti accedir al recinte i moure's per una àrea autoritzada. permet la identificació amb nivells elevats de fiabilitat de les persones que pretenen accedir a un recinte determinat sense el concurs de personal de seguretat i elimina els problemes d'aglomeració en hores punta. La seva aplicació està especialment indicada en sistemes de gestió de Visites, amb sol·licitud prèvia

Imagen

EOQ DESCRIPCIÓ d'Tecos Grup Siemens

Es tracta d'un equip d'inspecció de persones mitjançant ones mil·limètriques. Presenta forma de pòrtic per al pas de persones de forma similar als arcs detectors de metalls que s'utilitzen en l'actualitat, i disposa d'un monitor que mostra en temps real els objectes amagats sota la roba de la persona sotmesa a inspecció, tant si són metàl·lics, com a explosius, drogues, objectes ceràmics, cristall, etc., que no produirien alarma en un detector de metalls.

Imagen

Siveillance SitelQ MP3.7 de Tecos Grup Siemens

Siveillance SitelQ MP3.7 proporciona un sistema de gestió de vídeo basat en anàlisi intel ligent amb una interfície home-màquina avançada, per a sistemes de vigilància exterior de perímetres i zones d'àrea estesa. En aprofitar múltiples fonts d'informació (càmeres, radar, GPS, tanques o defensa actives, etc.) Té la capacitat de visualitzar tots els objectes en moviment com a icones sobre un mapa, emprant coordenades 3D del món real, en què els objectes són rastrejats i classificats de forma automàtica

Imagen

STC 14 de Samsung Techwin Europe LTD

La STC - 14 és una càmera de visió nocturna que ve equipada amb un sensor d'imatge tèrmic basat en un detector microbolométrico. L'avançada tecnologia d'imatge infraroja d'aquesta cambra la fa apropiada per al monitoratge a distàncies curtes i mitjanes. Gràcies al seu sensor d'alt acompliment i ampli camp de visió ofereix imatges ben definides. És lleugera i alhora, robusta pel que resulta ideal per a monitorització 24 / 7.

Imagen

Envà intel ligent (sistema d'alarma antibutroneros) de Envans Intel·ligents Seocha

Es tracta d'un sistema de protecció contínua per envans que es realitzen amb paràmetres de tancament i materials idèntics als que es fan servir habitualment en construcció i decoració, com el panell composite (alucobond). Presenta una protecció passiva eficaç produint una alarma en cas de perforació (robatori per butron) que es transmet per mitjans de telecomunicació a una CRA de qualsevol empresa.

Imagen

Dipòsit d'explosius desplaçable Transpol 5000-1 d' Tecnoexpress

El dipòsit desplaçable d'explosius Transpol 5000-1 és el primer contenidor que compta amb l'autorització que el Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç per emmagatzemar 5.000 kg d'explosius en determinats treballs temporals, regulats en l'Article 191 del Reglament d'explosius.

A més compta amb autorització per poder ser traslladat d'un lloc a un altre. Fins ara, la normativa en vigor només permetia l'emmagatzematge de 50 kg d'explosius, a més d'haver de fer-ho en contenidors fixos, sense cap possibilitat de trasllat. Per aquestes raons, aporta múltiples avantatges per als usuaris d'explosius en les seves activitats, com ara excavacions de carreteres, canals o construcció d'infraestructures ferroviàries.

Imagen

TESA Smart Wirelessde TESA

És un sistema de control d'accessos basat en panys autònomes que permeten monitoritzar, sense cablejat i en temps real, els moviments dels usuaris i l'estat dels panys. El sistema utilitza la comunicació per radiofreqüència encriptada per a transferir la informació dels panys wireless a l'ordinador de gestió, proporcionant una gran flexibilitat en el control dels accessos.

foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis