Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Logistrans pone en marcha un área de excelencia e innovación tecnológica
En col·laboració amb la Fundació ICIL

Logistrans posa en marxa una àrea d'excel • lència i innovació tecnològica

Redacció Interempreses05/03/2010

5 març 2010

Logitrans i la Fundació ICIL han subscrit un acord de col·laboració per a la posada en marxa d'una àrea d'excel • lència i innovació tecnològica en el si de Logitrans, Saló de la Logística i el Transport de Madrid, que se celebrarà del 21 al 23 d'abril a Ifema - Fira de Madrid.

Aquest anunci suposa un reforç molt important dels continguts de la segona edició de Logitrans i una aposta per dotar al saló d'un clar component tecnològic i d'innovació. En virtut del conveni signat per ambdues entitats, Logitrans comptarà de nou, igual que en l'edició de 2008, amb una àrea de demostració que serà dirigida per la Fundació ICIL. La novetat és que, a més d'aquesta àrea de demostració, la Fundació ICIL col·laborarà en la creació d'una àrea expositiva que portarà el nom de 'Parc d'Excel • lència i Innovació Tecnològica' i els continguts seran un dels eixos principals de la pròxima edició de Logitrans.

De nou, Logitrans comptarà de nou amb una àrea de demostració que serà dirigida per la Fundació ICIL
De nou, Logitrans comptarà de nou amb una àrea de demostració que serà dirigida per la Fundació ICIL.

El 'Parc d'Excel • lència i Innovació Tecnològica'

Aquesta zona es dirigeix a totes aquelles empreses amb una oferta de productes i serveis està inclosa en algun dels següents sectors:

  • empreses innovadores en l'àrea de tecnologia de la informació i comunicació
  • empreses innovadores en l'àrea de la gestió de negoci empresarial
  • empreses innovadores en l'àrea d'equipaments de manutenció
  • empreses innovadores en l'àrea de logística interna
  • empreses innovadores en externalització i serveis logístics

Àrea de demostració ICIL

Aquest any, l'àrea de demostració ICIL a Logitrans mostra el compromís que té la logística moderna amb la innovació i la tecnològica com a eines d'avantatge competitiu en l'empresa. La identificació i captura de dades a temps real acompanyada de processos 'nets' és un dels punts destacables d'aquesta àrea d'exhibició. S'evidenciarà com en la cadena de subministrament, l'ús de la tecnologia aplicada en pro de l'execució de les operacions, marca la diferència entre les empreses guanyadores en l'actual mercat global. En definitiva, l'àrea de demostració ICIL exhibirà en aquesta edició les últimes novetats en equipament de manutenció i emmagatzematge des del punt de vista del maquinari i el programari aplicat al magatzem.

L'acord subscrit entre Logitrans i la Fundació ICIL contempla també el desenvolupament, per part d'aquesta institució, de diverses sessions dins el programa de conferències de Logitrans.

Segons Pere Roca, president del Comitè Executiu de la Fundació, l'acord amb Logitrans s'emmarca en les accions previstes al Pla Estratègic ICIL 2010-2012: "En concret em refereixo al nostre Eix estratègic de Suport Logístic a Empreses, pel que fa en l'ajuda al professional i / o l'empresa a detectar, desenvolupar, implantar i controlar qualsevol oportunitat detectada com a aportació de valor. En aquest sentit, el ICIL sempre estarà present en tots els fòrums de recerca i difusió del sector logístic ".

Per la seva banda, Eloy Bohúa, director general d'Planner Reed, i Santiago Quiroga, director de certàmens d'Ifema, comenten que "l'acord subscrit amb la Fundació ICIL suposa un reforç molt important del component tecnològic i d'innovació del Saló i respon a la vocació de Logitrans d'oferir continguts que aportin valor als visitants i al conjunt del sector. L'àrea de demostració ICIL va ser un dels projectes més valorats pels expositors i visitants de Logitrans 2008 i poder comptar de nou amb aquest espai era un clar objectiu per aquesta segona edició. D'altra banda, el 'Parc d'Excel • lència i Innovació Tecnològica "permet oferir als expositors una opció de participació molt competitiva amb una gran visibilitat en el conjunt de la fira".

Fruit de l'acord de Logitrans i la Fundació ICIL, el saló preveu la realització de diverses sessions dins del seu programa de conferències...
Fruit de l'acord de Logitrans i la Fundació ICIL, el saló preveu la realització de diverses sessions dins del seu programa de conferències.

Sepes renova el seu compromís amb Logitrans

Sepes, Entitat Estatal de Sòl dependent del Ministeri d'Habitatge, ha confirmat avui la seva participació com a patrocinador de Logitrans 2010. Amb això, confirma el paper d'aquesta fira com un dels més rellevants en el mercat europeu de la logística i el transport.

Sepes, que ja va participar com a patrocinador en la primera edició de Logitrans, ha ratificat el seu compromís en aquesta nova edició. El director general de l'entitat, Félix Arias, ha subratllat la importància d'aquesta cita "que ha sabut convertir-se en un referent del sector, i en un espai de trobada per als que treballem pel desenvolupament d'un nou model productiu més eficient i sostenible" .

Sepes, que el 2009 commemorava 50 anys de trajectòria en la gestió de sòl per a ús d'interès social, té en el desenvolupament d'actuacions de caràcter logístic una de les seves senyes d'identitat. L'activitat de Sepes en aquest àmbit atén a la gran demanda d'aquesta tipologia de sòl integrat en polígons logístics, zones d'activitats logístiques (ZAL) o centres de transport.

II Fòrum Empresarial França - Espanya sobre transport

Logistrans serà de nou l'escenari de celebració del Fòrum Empresarial França-Espanya sobre infraestructures de transport, fruit de l'acord assolit entre Diàleg, associació d'amistat hispano-francesa promotora del Fòrum, i l'organització del saló. A més, el fòrum compta amb un ampli suport institucional, que inclou la col·laboració de l'Ambaixada de França a Espanya, la Cambra de Comerç i Indústria Franco-espanyola, Invest in France Agency (AFII), el diari Transport XXI i Ubifrance.

Com a objectius, aquesta trobada pretén revisar anualment els avenços o, si escau, la paralització o els retards de les solucions per al transport de mercaderies entre la Península Ibèrica i França, és a dir, "entre la Península Ibèrica i la resta d'Europa" . És, així mateix, un testimoni de les actuacions dels governs de França i Espanya en matèria d'infraestructures transpirinenques, alhora que un baròmetre permanent d'aquesta qüestió històrica, que afecta molt directament a la competitivitat i viabilitat de qualsevol iniciativa privada que pugui plantejar a banda i banda dels Pirineus.

Els fòrums i conferències són un lloc de trobada privilegiat per als professionals del sector i intenta fomentar les sinergies empresarials en un...
Els fòrums i conferències són un lloc de trobada privilegiat per als professionals del sector i intenta fomentar les sinergies empresarials en un marc especialment pensat per a això.

Programa

Després de l'èxit de la primera edició del 'Fòrum Empresarial Espanya França: les infraestructures de transport des d'una perspectiva empresarial', celebrat el 2009, l'Associació d'Amistat Hispano-Francesa Diàleg ha decidit organitzar el II Fòrum sota el lema: 'Intermodalitat entre França i Espanya: Desafiament o Realitat? '.

Cal recordar que 2009 va ser l'any del ferrocarril, amb els governs de França i Espanya parlant profusament de projectes transpirinencs per a aquesta manera de transport. Per això, el 2010, el programa concedirà especial rellevància al ferrocarril, dedicant dues de les quatre taules de debat als grans projectes ferroviaris transpirinencs. El programa també comptarà una taula rodona dedicada al transport marítim i amb una altra dedicada al transport per carretera.

Igual que en la primera edició, aquest II Fòrum França-Espanya reunirà les seves conclusions en un 'Llibre Blanc' el qual, entre altres objectius, pretén contribuir a la preparació de les pròximes cimeres hispano-franceses, aportant l'anàlisi del sector privat sobre aquesta important qüestió.

Segons José Luis Leal Maldonado, president de Diàleg, "les comunicacions transpirinenques constitueixen un tema clau per a Espanya, França i Europa i l'opinió dels actors econòmics és unànime sobre la importància vital, i la urgència, d'avançar junts en els projectes d'infraestructures de transport. Un dels objectius prioritaris del Fòrum és promoure la trobada entre els actors principals de la cadena de subministrament i els actors de les infraestructures, de manera que fer coincidir la seva celebració amb Logitrans 2010 ofereix un gran valor afegit tant per a Diàleg com per al saló i els sectors als quals es dirigeix ".

Empreses o entitats relacionades

Fundación ICIL - Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    08/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    03/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis