Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Dos gafas de seguridad, entre las novedades Medop en Sicur

Dues ulleres de seguretat, entre les novetats Medop a Sicur

23/02/2010

23 febrer 2010

Medop , empresa especialitzada en el sector d'equips de protecció individual, estarà present del 2 al 5 de març a 17 º edició de Sicur 2010 que se celebra a Ifema (Fira de Madrid), a l'estand 6C11, el major punt de trobada a nivell nacional dels professionals de la salut i la seguretat en el treball.

Com en edicions anteriors, Medop presenta les seves novetats en equips de protecció, especialment en graduat de seguretat, en el qual és un referent tant a nivell nacional com internacional.
Entre els productes que presenta aquest any, cal destacar el tap personalitzat Ecofit, les ulleres Premium i les ulleres Jerez en els seus dos noves versió: solar i pregraduada.

Model Jerez en la seva versió solar
Model Jerez en la seva versió solar.
Tant les ulleres Jerez pregraduada com el tap Ecofit són dos productes creats i pensats per a un important estalvi econòmic i de temps. El tap Ecofit té l'avantatge dels taps personalitzats (fet a mida de l'usuari), però en ser un tap d'injecció directa no es necessita fer un motlle com a la resta de taps personalitzats, el que aporta rapidesa i estalvi econòmic.

Per la seva banda, les ulleres Jerez, en la versió solar, és una versió adaptada, per la seva muntura tintada, a les lents graduades solars de seguretat. A més, com en la seva versió incolora, aporta la màxima comoditat a l'usuari per la seva doble injecció de silicona en pont i patilles. És apta per graduar amb pràcticament qualsevol tipus de correcció, tant en lents monofocals com en progressives.
En la seva versió pregraduada, les ulleres Jerez incorpora lents de seguretat prèviament graduades (per a una presbícia entre +1 a +3).

Medop presenta també aquest any les ulleres Premium. Unes ulleres d'alta gamma, pel seu estil, confort i protecció. Aquesta ullera aplica tecnologia de coinyección de policarbonat més TPR: patilles amb la superfície exterior rígida per protegir davant els impactes i l'interior tou i suau per a una màxima adaptació i comoditat. És a més una ulleres que està certificada contra impactes a temperatures extremes.

Tots aquests productes seran presents a l'estand de Medop així com altres novetats d'aquest any: les ulleres Shark polaritzada, Kid Solar (ulleres de calibre petit per a activitats infantils), tap Sigil Plus (de silicona antialèrgica amb sistema de triple segellat d'alta atenuació ), mascareta autofiltrant P2 Blau (especial per al sector alimentació i sanitari), i la crema Sun Dermia (crema solar amb alt factor de protecció per a treballs i activitats a l'exterior). A més d'aquestes i altres novetats, Medop durà a Sicur una mostra significativa de la resta dels seus productes en protecció ocular i facial, auditiva, respiratori, soldadura i corporal (inclòs aluminitzat).

Com innovació, aquest any, en el propi estand es realitzaran preses d'impressió per a tots els taps a mesura que comercialitza Medop: Ecofit, tap a mida amb vàlvula i el tap de bany a mida.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis