Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Assa Abloy presenta la tecnología Aperio en Sicur

Assa Abloy presenta la tecnologia aperio a Sicur

15/02/2010

15 febrer 2010

Assa Abloy presenta aperio, una nova tecnologia que permet la connexió, sense cables, de panys mecàniques estàndard, a un sistema de control d'accessos en ús en un edifici. És un sistema que permet ser integrat en altres plataformes que gestionen controls d'accés en línia, CCTV, intrusió, incendi, etc. Permet augmentar el nombre de portes controlades a un cost raonable i complementa el control d'accessos en línia, ja que la mateixa credencial gestiona les noves portes.
Aperio és una nova tecnologia que permet la connexió, sense cables, de panys mecàniques estàndard...
Aperio és una nova tecnologia que permet la connexió, sense cables, de panys mecàniques estàndard, a un sistema de control d'accessos en ús en un edifici.
Aquest sistema mostra uns avantatges molt clares:
  • Estalvi de costos: en la instal lació davant de les portes cablejades en línia, però amb la flexibilitat en els canvis d'usuaris i obertures que ofereix els sistemes en línia. Aperio engloba en un sol producte un cilindre de perfil europeu i un pany electrònic. Tots dos són autònoms, ja que treballen amb piles.
  • Arquitectura oberta: es proporciona els protocols que permeten integrar aperio en altres programes o en altres plataformes.
  • Extensible: afegir noves portes és molt senzill.
  • Versàtil: pot ser aplicat a edificis nous o antics que estiguin dotats d'un sistema de control d'accessos.
Així mateix, aperio utilitza targetes no propietàries: targetes amb tecnologia RFID Mifare classic ISO14443 a 13,56 MHz Aquest és un altre punt que resulta molt beneficiós, ja que es fan servir les credencials existents en l'edifici. Per al hub de comunicacions s'utilitza RS485 per a la connexió al servidor. (Aviat Wiegand i TCP-IP).

Empreses o entitats relacionades

Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis