Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Publirreportaje: 25º ANIVERSARIO DE IMCOINSA

Publireportatge: 25 ANIVERSARI DE IMCOINSA

18/12/2009
Imagen

18 desembre 2009

La constitució de IMCOINSA com a empresa familiar es remunta al 13 de setembre del 1985, al carrer Intxaurrondo de Durango (Biscaia), quan DON LUIS PÉREZ ZUBIZARRETA, amb la col·laboració dels seus fills María José i Joan Maria (posteriorment es va incorporar també Fernando i, com a segona generació dirigeixen actualment l'empresa), va posar a disposició dels seus clients accessoris, articles i màquines per a la Construcció i la Indústria.

L'any 2001 va traslladar les seves instal·lacions a un nou local de 3.600 metres quadrats a la localitat de Abadiano (Biscaia), on es troba en l'actualitat, triplicant la seva anterior capacitat d'espai i permetent a IMCOINSA una major amplitud del negoci.

En els 25 anys transcorreguts s'han produït circumstàncies de diferent índole, entre d'altres les crisis dels anys 90 i, la més profunda, que iniciada el 2008 continua encara castigant amb duresa a tots els sectors de l'economia. Malgrat això, IMCOINSA ha incrementat notablement el seu nombre de clients així com els articles i màquines del seu catàleg. En l'actualitat compta amb 25 agents a les principals capitals d'Espanya, amb nombrosos Serveis d'Assistència Tècnica Post-Venda a més del propi en IMCOINSA. Tot això fa que IMCOINSA pugui constituir-se en proveïdor integral dels clients, donada l'amplitud del seu catàleg.

IMCOINSA desitja comunicar als seus clients, amics i col·laboradors que durant l'any del seu aniversari va a intensificar les seves campanyes de promoció publicitària i beneficiarà als seus clients amb sorteigs i promocions de la manera següent:

  • SORTEJOS mensuals de diversos articles i en particular l'especial de cap d'any, un rellotge ROLEX, ref. 116200/63200. En breu s'han d'indicar les condicions de participació.
  • PROMOCIONS mensuals de diferents referències d'articles o màquines que s'aniran publicitant periòdicament a través dels nostres agents, en els mitjans especialitzats i, en especial, a la nostra WEB www.imcoinsa.es.

Als seus Agents els citarà a una CONVENCIÓ ESPECIAL. En aquesta Convenció els serà ofert un detall commemoratiu del 25è Aniversari i se'ls informarà d'incentius especials que els oferirà cada mes i que es comunicaran als mateixos degudament.

IMCOINSA desitja AGRAIR una vegada més a tots els qui han fet possible assolir aquest 25è Aniversari, com són els seus clients, proveïdors, amics i mitjans publicitaris en general i, en particular, al seu personal per la col·laboració prestada en aquests 25 anys. Sense tots ells no hagués estat possible arribar fins avui i continuar en el futur com esperem amb més intensitat si cap.

foto

Empreses o entitats relacionades

Imcoinsa 1985, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis