Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ahorrar energía en la producción, una fuente de ingresos
El sistema d'Ati System ho permet

Estalviar energia en la producció, una font d'ingressos

Font: Ati System13/07/2009

13 juliol 2009

En un mercat competitiu com el del plàstic s'analitza i controla qualsevol cost per millorar el rating de benefici de l'empresa, i es calcula quant costa tot allò que es compra per produir, quant costa el transport del producte i, com no, l'amortització de la maquinària. Per aquest motiu Ati System desenvolupa un sistema en què la màquina gasta el mínim d'energia.

Ati System, en la seva tasca d'analitzar els problemes dels seus clients, ha desenvolupat un sistema adaptable a màquines d'injecció amb bomba de cabal fix o cabal variable. El principi del funcionament és utilitzar el motor de la màquina per que únicament lliuri al sistema l'oli necessari per al seu funcionament, una cosa semblant al que realitza una bomba de cabal variable però l'usuari no per completament el motor. Aquest, en stop, té un consum de 0 kW, cicle redueix el rendiment del motor gestionant el seu consum segons la necessitat real d'oli demandat pel sistema. A més, no calen modificacions del sistema hidràulic, únicament es connecten senyals de la màquina al sistema.

Dades d'un estudi recent en el qual es pot observar la millora energètica de la màquina
Dades d'un estudi recent en el qual es pot observar la millora energètica de la màquina.

L'experiència de Ati System en aquest tipus de sistemes és àmplia: s'han realitzat instal·lacions en bastants marques, si bé és cert que hi ha algunes que pel sistema de la màquina els obliguen a desenvolupar targetes especials, no passa en la majoria de màquines.

El sistema d'Ati és estàndard amb PLC integrat i programari propi, amb comunicació RS 485. Actualment, l'empresa té en fase de desenvolupament un programari que permet disposar de dades de consum de cada màquina en una pantalla integrada i, en un futur molt proper, via ràdio per a control en un PC.

Aquest sistema permet oferir des d'un 16% d'estalvi en màquines de cicle ràpid fins a valors de 80% en màquines de cicle estàndard
1 .- Consum energètic sense el sistema Ati.  2 .- Consum energètic amb el sistema Ati
1 .- Consum energètic sense el sistema Ati.

2 .- Consum energètic amb el sistema Ati.

Aquest sistema els permet oferir als seus clients des d'un 16% d'estalvi en màquines de cicle ràpid fins a valors de 80% en màquines de cicle estàndard, encara que a aquesta dada cal afegir el menor cost en refrigeració d'oli i en manteniment de filtres i oli. En alguns casos s'ha pogut apreciar una disminució de les pèrdues d'oli com a efecte resultant de no mantenir el sistema constantment pressuritzat.

Acompanyen el seu servei d'assessors energètics amb la incorporació de mantes tèrmiques que poden proporcionar estalvis de calefacció d'un 25%.

1 .- Consum reactiu sense el sistema Ati.  2 .- Consum reactiu amb el sistema Ati
1 .- Consum reactiu sense el sistema Ati.

2 .- Consum reactiu amb el sistema Ati.

Empreses o entitats relacionades

ATISystem

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis