Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Producción rápida de tuberías de PVC gracias al sistema QuickSwitch de Krauss Maffei
Krauss Maffei també presenta el concepte de cargol HPG per millorar la extrusió per canonada

Producció ràpida de canonades de PVC gràcies al sistema QuickSwitch de Krauss Maffei

Redacció PU05/06/2009

5 juny 2009

Des de finals del 2007, el fabricant de canonades Wavin, situat als Països Baixos, està operant amb una línia completa 'QuickSwitch' de Krauss Maffei Berstorff , representada per Coscollola a Espanya, per a la producció de canonada de PVC. Aquest sistema permet un estalvi important en els costos.

La línia QuickSwitch instal·lada a Wavin està encapçalada per una extrusora KMD 90-36 / R doble cargol, un capçal de canonada QuickSwitch KM-RK 23 QS i un calibrador QuickSwitch KM-KK 160 QS.

Wavin utilitza aquesta línia per produir canonada de PVC compacta, canonada de pressió, canonada sense pressió i canonada de gas. La línia configurada per Wavin té incorporat un mesurador ultrasònic per l'espessor de paret i un centre tèrmic en el capçal de la canonada. La línia QuickSwitch està equipada per fabricar canonades amb un sistema d'acampanat, requisit essencial per a la canonada de pressió.

Amb el sistema QuickSwitch, les dimensions de la canonada són modificades durant el procés de producció, amb tan sols prémer un botó tots els paràmetres per a la dimensió de cada canonada s'emmagatzemen en el sistema de control de línia

Possibilitats d'estalvi

Realitzar canvis en el diàmetre o al gruix de la paret pel mètode convencional d'una línia d'extrusió de canonades significa parar, restablir els seus components i reiniciar la línia. Però amb el QuickSwitch, les dimensions de la canonada són modificades durant el procés de producció, amb tan sols prémer un botó tots els paràmetres per a la dimensió de cada canonada s'emmagatzemen en el sistema de control de línia.

Sense grans despeses de manutenció en els estocs, els productors de canonada podran subministrar ràpidament les seves comandes de qualsevol mida de canonada.

Wavin utilitza la línia QuickSwitch per produir canonada de PVC compacta, canonada de pressió, canonada sense pressió i canonada de gas...
Wavin utilitza la línia QuickSwitch per produir canonada de PVC compacta, canonada de pressió, canonada sense pressió i canonada de gas.

Nou concepte de cargol per optimitzar la extrusió de canonada

Les noves extrusores de doble cargol 36 D amb una sola zona de desgasificació de Krauss Maffei Berstorff, s'han dissenyat per a processar formulacions per canonada de PVC més efectivament. El nou concepte de cargol (Geometria d'Alt Rendiment HPG) ofereix als clients nombrosos beneficis.

Eliminant la desgasificació atmosfèrica, en aquest rang d'extrusores de doble cargol paral·leles, els enginyers de KraussMaffei Berstorff han estat capaços d'utilitzar tota la longitud 36 L / D de la unitat de procés per a una plastificació i homogeneïtzació òptimes de la resina de PVC. Aquest nou disseny d'extrusora en conjunt amb el concepte de cargol HPG optimitzat, ofereix avantatges significants.

La longitud efectiva de la zona de preescalfament aporta més flexibilitat per a processar una àmplia gamma de fórmules, aconseguint un rendiment de fins a un 10% més alt que amb les extrusores de doble desgasificació.

Una zona de dosificació més suposa un procés més estable, gràcies a la millora de la capacitat per crear pressió i un control òptim de temperatura de barreja en tota la zona de sortida.

Finalment, la zona de mescla juntament amb la geometria optimitzada d'aquesta àrea produeix una barreja més homogènia i una excepcional qualitat òptica de canonada. Millora al seu torn la dispersió dels additius i de l'agent escumant en la barreja.

El nou concepte de cargol HPG redueix significativament les fluctuacions en el procés de fabricació per tubs amb molta càrrega

El nou concepte de cargol HPG redueix significativament les fluctuacions en el procés de fabricació per tubs amb molta càrrega.

La plastificació i homogeneïtzació d'aquestes fórmules necessiten una major aportació d'energia, la qual s'aconsegueix en aquest cas amb una major eficàcia en la zona de preescalfament. La nova tecnologia d'una sola desgasificació ofereix un rendiment excepcional en la transformació de PVC-U, PVC-M, canonada de foam i les fórmules per canonada que requereixen una alta proporció de CaCO3.

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis