Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a CCR acude a Chemspec con sus contenedores para el transporte y almacenamiento de líquidos clasificados
L'empresa ocupa l'estand D43, del pavelló 1

CCR va a Chemspec amb els seus contenidors per al transport i emmagatzematge de líquids classificats

Redacció Interempreses01/06/2009

1 juny 2009

La companyia CCR (Compagnie des Containers Réservoirs), especialitzada en el lloguer de cisternes, contenidors i IBC / GRG, mostra en Chemspec Europe 2009 la flexibilitat del lloguer de la seva àmplia gamma de contenidors per al transport i emmagatzematge de líquids classificats.

CCR va a Chemspec per presentar les seves solucions més adaptades al processat, emmagatzematge i transport de tot tipus de líquids classificats. "En una conjuntura de crisi com l'actual, el lloguer es perfila com la solució idònia per esquivar les possibles traves creditícies sense renunciar a interessants oportunitats de mercat", explica l'empresa.

Contenidors cisterna a pressió de 2.500 litres per a productes químics molt perillosos
Contenidors cisterna a pressió de 2.500 litres per a productes químics molt perillosos.

Contenidors per a química

En una societat cada vegada més reglamentada i preocupada per la seguretat i la protecció del medi ambient, CCR ofereix una àmplia gamma de contenidors homologats per al transport de mercaderia perillosa, grups d'embalatge I, II i III. Els GRG de 1.000 litres són els contenidors més utilitzats i coneguts dins del sector químic. CCR exposa el seu model BTAS, un contenidor cúbic d'acer inoxidable 304 amb vàlvula de seguretat i de ventilació en el fons superior i un buidat inferior en 2 "amb vàlvula de bola i ràcord Tankwagen. Aquesta unitat també està disponible en les seves versions 3 "i ràcords Kamlock, simètric o qualsevol altre acoblament d'acord amb l'operativa del client. Aquesta unitat compta amb els seus pertinents homologacions UN 31 A / I, ADR, RID, IMO i és apte per al transport de líquids químics perillosos classificats segons l'ADR com a grup d'embalatge II i III.

Per a aquelles empreses que hagin de manipular líquids químics altament perillosos (tipus hidrazina en solució, amines i poliamines corrosives o certs plaguicides), CCR proposa la seva gamma de contenidors cisterna a pressió homologats per al transport de productes classificats per l'ADR com a grup d'embalatge I. Construïdes en acer inoxidable 316 Tu i amb una pressió de servei mínima de 4 bar, aquestes unitats se solen presentar amb un buidatge superior, una fase líquida i una altra gas, i un equip de seguretat compost de vàlvula de seguretat, disc de ruptura i manòmetre . Disponibles en diverses capacitats (450, 800, 1.100 i 2.500 litres) poden adaptar-se en funció del producte amb revestiments anticorrosió, calefacció elèctrica o vapor i buidatge inferior, entre altres.

El U1000ZE, una solució adaptada

CCR proposa "solucions fiables, flexibles i adaptades als paràmetres operatius de cada indústria, que faciliten al seu torn el compliment de les normatives sense implicar un cost elevat". Com a solució als productes que tendeixen a solidificar amb el descens de la temperatura, CCR proposa la seva gamma de contenidors amb calefacció elèctrica o vapor.

El U1000ZE és un contenidor de 1.000 litres amb calefacció elèctrica que permet mantenir una temperatura estable fins a 100 ° C i amb una doble jaqueta farcida de perlita que funciona d'aïllant tèrmic. Aquesta unitat compta amb les homologacions RID, ADR i IMO.

Tots els models de la companyia, construïts en acer inoxidable, compleixen amb les normatives CE i UN
Tots els models de la companyia, construïts en acer inoxidable, compleixen amb les normatives CE i UN.

CCR: lloguer, consells i solucions, amb tota la flexibilitat del lloguer

CCR, les unitats estan disponibles de forma immediata al magatzem de l'empresa en l'àrea de Barcelona, està especialitzada des de 1947 en l'emmagatzematge i transport de productes sensibles i perillosos. "Amb un sistema fàcil, fiable i flexible el client podrà provar diferents solucions de lloguer que permetran l'evolució de la seva flota cap a un nivell més adaptat a les seves necessitats de cada moment", explica la companyia.

En l'actualitat, l'empresa compta amb tres divisions de negoci, centrades en les indústries alimentària, cosmètica i química.

Alimentació

Contenidors asèptics

Contenidors de petita capacitat

Buidat asimètric

Contenidors de menor alçada

Contenidors de gran capacitat

Contenidors calorifugats

IBC amb calefacció a vapor / elèctrica

Cosmètica

Contenidors cilíndrics

Contenidors cúbics

Buidat asimètric a 90 º

Buidat amb con desplaçat

Cubas específiques

Sistemes de calefacció

Química

IBC cúbics

IBC cilíndrics

IBC de menor alçada

IBC llançadora per a pintura i vernís

IBC amb calefacció vapor

IBC amb calefacció elèctrica

IBC 'a mida'

Contenidors a pressió UN T14 de 450 i 1.100 l.

Cisternes mòbils T22 de 2.500 l

Contenidors de gran capacitat

Esferes d'alta pressió

Cilindres per a gas

Revestiments especials

Contenidors específics

Empreses o entitats relacionades

HOYER Special Logistics

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis