Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Dosificación gravimétrica continua gracias a Graviplus

Colortronic Systems permet una dosificació alta i constant

Dosificació gravimètrica contínua gràcies a Graviplus

Redacció Interempreses25/05/2009
L'exactitud de dosificació alta i constant del Graviplus ofereix la seguretat de producció imprescindible en els processos de producció continus. La proporció sense additius pot reduir fins a la tolerància inferior sense haver d'acceptar ni qualitats inferiors ni interrupcions de la producció, el que es tradueix en un estalvi en additius que repercuteix directament en els costos de producció.

El dosificador de Colortronic Systems, empresa representada per Coscollola Comercial , és ideal per a un ampli camp d'aplicacions: extrusió de film i film bufat, extrusió de plaques, de film i plaques mòbils, de perfils i tubs, recobriment de cables, coloració de la massa en el procés de granulació, fabricació per lot principal, procés de compounding i compounding en línia i recobriment / laminat.

Avantatges

- Control i regulació per pes continus del flux de material

- Introducció directa de les proporcions desitjades per cada component, fins i tot durant el servei

- Registre gravimètrica dels cabals individuals, així com del cabal total

- Indicació contínuament actualitzada dels valors nominals i temps

- Parades més curtes i en els canvis de producció a causa del maneig més fàcil

- Exactitud i constància de dosificació extremadament altes

Graviplus
Graviplus.

Graviplus treballa segons el principi de la pesada diferencial. El flux del material es controla i regula en relació al pes, de manera que variacions en la densitat a granel, canvis en la grandària dels grans o variacions en el comportament del flux no afecten l'exactitud de dosificació. El registre gravimètric exacte del consum del material de tots els components permet un càlcul precís i el control de qualitat continu dels productes prefabricats. Pot demostrar i documentar la composició dels productes finals en quant al tipus i la proporció dels components individuals durant tot el temps de producció.

Imagen

Què és el Graviplus?

El concepte modular dels equips individuals, així com del sistema total garanteix l'adaptació òptima a cada tasca i ofereix la possibilitat d'ampliar o modificar el sistema posteriorment. El Graviplus és estanc a la pols i totes les parts en contacte amb el producte són d'acer inoxidable resistent al desgast o alumini niquelat químicament.

Amb cada equip individual poden utilitzar fins a 8 estacions de dosificació per granulat, microgranulat, pols, líquids o material mòlt. Per als components de fluïdesa difícil o nul es disposa d'estacions de dosificació amb doble cargol i agitador.

Gràcies al autocalibratge del sistema s'elimina l'ajust de la dosificació necessari en els equips volumètrics habituals. Per canviar el color o material, l'equip pot buidar i netejar en un mínim de temps. Així, en una estació de dosificació de granulat un operari pot realitzar el canvi de material en aproximadament 2-3 minuts.

Mecanisme de pesatge
Mecanisme de pesatge.

Com funciona el Graviplus?

Els components es transporten en contínua i sincronitzadament al dipòsit col lector mitjançant eixos controlats per nombre de revolucions, arribant a la mescla homogènia des d'aquí directament a l'entrada de l'extrusora. Així s'evita amb total fiabilitat la separació de la mescla fins i tot amb materials crítics.

L'exactitud extremadament alta amb què treballa el Graviplus es basa en la tecnologia punta de pesatge i control, així com l'un programari provat i de fàcil maneig. Les cèl·lules de pesatge registren contínuament el flux de material en el sistema i envien la informació al sistema de regulació en temps real.

El sistema detecta les possibles desviacions des d'un principi i les compensacions. Les cèl·lules de pesatge integrades destaquen per la seva definició extremadament alta de 1: 1.000.000 i són resistents a les vibracions i als canvis de temperatura gràcies a la seva tecnologia de corda vibrant. El Graviplus aconsegueix una exactitud de dosificació fins ± 0,1%, fins i tot en quantitats petites i amb relacions de dosificació extremes.

Sistemes de control

Amb els sistemes de control Graviplus es cobreix un espectre ampli de tipus d'aplicació. Les estacions de dosificació poden utilitzar independent i / o conjuntament en una línia. Diverses línies poden manejar amb un sol sistema de control.

El maneig guiat per mitjà de menús és molt pràctic i simple. Les indicacions apareixen en un text no xifrat i estan disponibles en diversos idiomes.

La representació gràfica dinàmica del procés en temps real facilita el control i la modificació de les dades del procés més importants. El control és una eina simple, fàcilment manejable tant per especialistes com per inexperts després d'un temps curt d'adaptació.

C2-Live Report

El C2-Live Report és un programa per al control centralitzat de les instal lacions Graviplus. La indicació de les dades de servei es realitza mitjançant un sistema d'ordinador estàndard.

Recull totes les dades de procés rellevants del sistema de control C2-Box del Graviplus.

C2-Live Report
C2-Live Report.

Equips de descàrrega

La utilització de sistemes de farciment ràpid amb fins a 40 cicles d'emplenat per hora permet reduir clarament les dimensions, oferint el mateix cabal.

Equip de sortida amb agitador
Equip de sortida amb agitador.

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis