Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Balbastre y Sanjaime lanza el grupo atomizador Duplex Tornado
Una pantalla deflectora externa a les turbines permet forçar la direcció del corrent de l'aire expulsat

Balbastre i Sanjaime llança el grup atomitzador Dúplex Tornado

Redacció Interempreses21/05/2009

21 maig 2009

El grup atomitzador de Marisa està compost per dues turbines invertides que generen l'aire que dirigeixen radialment les toveres. Posseeix una pantalla deflectora externa a aquests turbines i que oscil sobre el seu eix vertical, força la direcció del corrent de l'aire que és expulsada a l'exterior alternat la força de la mateixa en modificar, ampliant o disminuint l'obertura de sortida.
El grup atomitzador de Marisa té una capacitat de 2.000 litres
El grup atomitzador de Marisa té una capacitat de 2.000 litres.

Es genera un efecte escombrat, ja que la corrent d'aire no és impulsada de forma constant contra els arbres sinó que, gràcies a l'acció de la pantalla deflectora, s'aconsegueix variar la direcció d'aquest corrent i variar la intensitat de la mateixa. La direcció del corrent d'aire ve donada per l'orientació de la pantalla deflectora en cada moment.

La intensitat del corrent varia en funció de la posició de la pantalla deflectora, en ampliar o estrangular la sortida de l'aire a l'exterior, d'aquesta manera es provoca un corrent que variant la seva direcció i intensitat, evita la formació de pantalles de fulles permetent la entrada del producte nebulitzat fins a les zones més internes i difícils dels arbres.

Consta de vint polvoritzadors, deu en cada part, allotjats a la pantalla deflectora per mitjà de dos canonades inoxidables internes

Consta de vint polvoritzadors, deu en cada part, allotjats a la pantalla deflectora per mitjà de dos canonades inoxidables internes. Dins del deflector l'oscil de la pantalla deflectora és graduable per mitjà d'un regulador.

A la sortida d'aire estan allotjats uns canalitzadors els quals dirigeixen l'aire verticalment. Aquest sistema del grup atomitzador Duplex Tornado és versàtil per a qualsevol tipus de cultiu, sigui d'alta o baixa altura.

El grup atomitzador Dúplex Tornat és un dels més versàtils per a qualsevol tipus de cultiu
El grup atomitzador Dúplex Tornat és un dels més versàtils per a qualsevol tipus de cultiu.

Empreses o entitats relacionades

Marisan Balbastre y Sanjaime, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis