Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a CCR muestra en Hispack sus contenedores para el transporte y almacenamiento de líquidos
La companyia, que ocupa l'estand B160 del Pavelló 2, compta amb models per a líquids alimentaris, cosmètics i químics

CCR mostra a Hispack seus contenidors per al transport i emmagatzematge de líquids

Redacció Interempreses15/04/2009

15 abril 2009

La companyia CCR (Compagnie des Containers Réservoirs), especialitzada en el lloguer de cisternes, contenidors i IBC / GRG, mostra a Hispack 2009 la flexibilitat del lloguer de la seva àmplia gamma de contenidors per al transport i emmagatzematge de tota mena de líquids.

CCR va a una nova edició d'Hispack per presentar les seves solucions més adaptades al processat, emmagatzematge i transport de tot tipus de líquids alimentaris, cosmètics i químics. "En una conjuntura de crisi com l'actual, el lloguer es perfila com la solució idònia per esquivar les possibles traves creditícies sense renunciar a interessants oportunitats de mercat", explica l'empresa.

Tots els models de la companyia, construïts en acer inoxidable, compleixen amb les normatives CE i UN
Tots els models de la companyia, construïts en acer inoxidable, compleixen amb les normatives CE i UN.

Contenidors per a alimentació

En una indústria com l'alimentària, cada vegada més competitiva, es redueixen els marges i es manegen volums importants. Per això, la disponibilitat immediata d'unitats durant la més o menys extensa campanya permet minimitzar els costos i donar resposta de manera satisfactòria a tots els clients, en subministrar el producte en un recipient asèptic i fiable que garanteix la màxima qualitat, sense necessitat de tenir un parc immobilitzat un cop finalitzada la campanya.

En aquest sentit, CCR exposa la seva contenidor cilíndric en la seva doble versió de fons amb con de buidatge a 120 º ia 90 º. El con a 120 º és apropiat per a productes amb una bona fluïdesa, mentre que el con a 90 º està especialment dissenyat per a productes viscosos ja que la seva forma empeny el producte cap a la sortida evitant les costoses minves.

Totes les unitats són en acer inoxidable 304 o 316 i estan equipades amb vàlvula de seguretat i connexió per nitrogen. A més, compten amb la homologació CE i són de fàcil manutenció mitjançant transpalet i carretó elevador. La seva capacitat per apilar a 3 altures permet un important estalvi d'espai en el magatzem. Estan disponibles per a la seva immediat arrendament en capacitats 400, 600, 800 i 1.000 litres.

Contenidors per a química

La companyia també ofereix una àmplia gamma de contenidors homologats per al transport de mercaderia perillosa, grups d'embalatge I, II i III. Els GRG de 1.000 litres són els contenidors més utilitzats i coneguts dins del sector químic. CCR exposa el seu model BTAS, un contenidor cúbic d'acer inoxidable 304 amb vàlvula de seguretat i de ventilació en el fons superior i un buidat inferior en 2 "amb vàlvula de bola i ràcord Tankwagen. Aquesta unitat també està disponible en les seves versions 3" i ràcords Kamlock, simètric o qualsevol altre acoblament d'acord amb l'operativa del client. Aquesta unitat compta amb els seus pertinents homologacions UN 31 A / I, ADR, RID, IMO i és apte per al transport de líquids químics perillosos classificats segons l'ADR com a grup d'embalatge II i III.

Per a aquelles empreses que hagin de manipular líquids químics altament perillosos (tipus hidrazina en solució, amines i poliamines corrosives o certs plaguicides), CCR proposa la seva gamma de contenidors cisterna a pressió homologats per al transport de productes classificats per l'ADR com a grup d'embalatge I. Construïdes en acer inoxidable 316 Tu i amb una pressió de servei mínima de 4 bar, aquestes unitats se solen presentar amb un buidatge superior, una fase líquida i una altra gas, i un equip de seguretat compost de vàlvula de seguretat, disc de ruptura i manòmetre . Disponibles en diverses capacitats (450, 800, 1.100 i 2.500 litres) poden adaptar-se en funció del producte amb revestiments anticorrosió, calefacció elèctrica o vapor i buidatge inferior, entre altres.

Contenidors cisterna a pressió de 2.500 litres per a productes químics molt perillosos
Contenidors cisterna a pressió de 2.500 litres per a productes químics molt perillosos.

El U1000ZE, una solució adaptada

CCR proposa "solucions fiables, flexibles i adaptades als paràmetres operatius de cada indústria, que faciliten al seu torn el compliment de les normatives sense implicar un cost elevat". Com a solució als productes que tendeixen a solidificar amb el descens de la temperatura, CCR proposa la seva gamma de contenidors amb calefacció elèctrica o vapor.

El U1000ZE és un contenidor de 1.000 litres amb calefacció elèctrica que permet mantenir una temperatura estable fins a 100 ° C i amb una doble jaqueta farcida de perlita que funciona d'aïllant tèrmic. Aquesta unitat compta amb les homologacions RID, ADR i IMO.

CCR: lloguer, consells i solucions, amb tota la flexibilitat del lloguer

CCR, les unitats estan disponibles de forma immediata al magatzem de l'empresa en l'àrea de Barcelona, està especialitzada des de 1947 en l'emmagatzematge i transport de productes sensibles i perillosos. "Amb un sistema fàcil, fiable i flexible el client podrà provar diferents solucions de lloguer que permetran l'evolució de la seva flota cap a un nivell més adaptat a les seves necessitats de cada moment", explica la companyia.

En l'actualitat, l'empresa compta amb tres divisions de negoci, centrades en les indústries alimentària, cosmètica i química.

* Alimentació

Contenidors asèptics

Contenidors de petita capacitat

Buidat asimètric

Contenidors de menor alçada

Contenidors de gran capacitat

Contenidors calorifugats

IBC amb calefacció a vapor / elèctrica

* Cosmètica

Contenidors cilíndrics

Contenidors cúbics

Buidat asimètric a 90 º

Buidat amb con desplaçat

Cubas específiques

Sistemes de calefacció

* Química

IBC cúbics

IBC cilíndrics

IBC de menor alçada

IBC llançadora per a pintura i vernís

IBC amb calefacció vapor

IBC amb calefacció elèctrica

IBC 'a mida'

Contenidors a pressió UN T14 de 450 i 1.100 l.

Cisternes mòbils T22 de 2.500 l

Contenidors de gran capacitat

Esferes d'alta pressió

Cilindres per a gas

Revestiments especials

Contenidors específics

Empreses o entitats relacionades

HOYER Special Logistics

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis