Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Exafan presenta sus soluciones inteligentes para el ganado porcino
La companyia saragossana va mostrar en Fima Ramadera una extensa gamma de productes per a porcs

Exafan presenta les seves solucions intel ligents per al bestiar porcí

Redacció Interempreses02/04/2009

2 abril 2009

Exafan , a través de la seva marca Exapig, va exposar part de la seva extensa gamma d'equips i articles per al bestiar porcí en Fima Ramadera 2009. Així, l'empresa, que aposta des de fa anys per la innovació, va presentar diverses novetats, d'entre les quals van destacar un nou dosificador desmuntable de 8 litres, un sistema de gestió d'alimentació per a porcs en llibertat, així com semiboxes i boxs galvanitzats d'autocaptura .

L'empresa saragossana Exafan va presentar com a novetat un nou dosificador desmuntable de 8 litres, un model de fàcil muntatge, acoblament sense cargols. A més, presenta una gran estanquitat per evitar filtracions, un sistema de cordó dosificador guiat, una tapa de neteja de subjecció fixa de grans dimensions, tracte anticaiguda, i una boca adaptable als diferents diàmetres dels tubs.

Nou dosificador desmuntable de 8 litres desenvolupat per Exafan
Nou dosificador desmuntable de 8 litres desenvolupat per Exafan.

Triar el moment i la dosi

Exafan també va exposar Vels, una màquina d'alimentació per a porcs en llibertat, fabricada per la companyia neerlandesa Nedap i distribuïda per Exafan. Es tracta d'un sistema de gestió connectat a un PC a través d'una placa estanca, ideat per alimentar individualment fins a 60 porcs, que compta amb una infinitat de descàrrega de dosi que pot programar-se.

"Amb Nedap Vels, el ramader pot triar el moment i la dosi exacta que vol donar a cada porc"
Miguel Ángel Bonilla, director comercial de Exafan, explica els avantatges del nou sistema de gestió d'alimentació per a porcs Nedap Vels...
Miguel Ángel Bonilla, director comercial de Exafan, explica els avantatges del nou sistema de gestió d'alimentació per a porcs Nedap Vels.

"El ramader pot escollir el moment i la dosi exacta que vol donar a cada porc", explica Miguel Ángel Bonilla, director comercial de la companyia. Vels identifica l'animal que entra i li subministra la quantitat de pinso predestinada per a ell. D'aquesta manera, s'evita que l'animal s'alimenti més o menys del necessari. L'equip també proveeix d'aigua.

Una altra de les novetats de la companyia a Fima Ramadera 2009 van ser els semiboxes i boxs galvanitzats d'autocaptura, d'acord amb la nova normativa que entrarà en vigor el 2013.

Empreses o entitats relacionades

Exafan, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis