Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Geaf Srl (Helmut Roegele)
Pavelló 13, estand A17

Geaf Srl (Helmut Roegele)

Redacció PU25/02/2009
L'empresa Geaf, especialitzada en el disseny i la fabricació de plantes industrials amb tecnologia de ràdio freqüència i representada per Helmut Roegele, ha dissenyat i fabricat una nova màquina per a soldadura RF i tall per a una empresa alemanya, especialitzada en la fabricació de components per a automòbils .

Aquesta màquina s'utilitzarà inicialment per a la producció de cortines cobreix equipatges, per furgonetes, però la seva flexibilitat li permetrà en el futur produir altres components per al sector de l'automòbil, com sòls de càrrega, portes, etc.

S'utilitza una eina de tall i soldadura de 'doble efecte' per fabricar cortines cobreix equipatges per furgonetes i en el mateix cicle també és possible realitzar la soldadura RF i tall del perímetre del producte, sense retirar el material de l'eina, i garantint la precisió de la peça fabricada.

La màquina es compon de 2 safates automàtiques superposades, amb unes dimensions de 1.400 x 1.600 mm, una premsa de soldadura RF de 4 columnes amb una força de tancament fins a 60 tones i un generador de ràdio freqüència amb una energia de 45 kW. El generador està situat en una cabina separada.

Les novetats de la màquina són dues:

- Les dimensions de les peces que poden fabricar amb aquesta màquina, gràcies a un plat superior amb unes dimensions de 1.400 x 1.600 mm, permeten la fabricació de productes amb unes dimensions mai assolides per aquesta companyia.

- Els paràmetres de la potència de RF de cada producte s'introdueixen al menú de la pantalla tàctil en un pla cartesià d'energia / temps, i és possible introduir més d'un punt (P1T1, P2T2, P3T3...) per generar el gràfic per cada procés. Aquesta solució garanteix la repetibilitat del procés de pre-set de soldadura així com la qualitat del producte fabricat. S'utilitza un nou programari per al control d'energia RF i un maquinari avançat per aconseguir aquests resultats.

La màquina s'ha lliurat al client a principis de 2009 i no pot exposar-se en el certamen causa de les seves grans dimensions ia l'acord de confidencialitat de les dues companyies. No obstant això, el visitant pot ampliar la informació sobre les aplicacions per al sector de l'automoció i altres sectors de la tecnologia de ràdio freqüència a l'estand de l'empresa.

Empreses o entitats relacionades

Roegele, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    08/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    03/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis