Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Carboneras Internacional, en Maquitec 2009
Els components cinemàtics de les premses estan altament dimensionats, equilibrats, fabricats amb materials de primera qualitat i tractats tèrmicament

Carboneres Internacional, a Maquitec 2009

Redacció MU12/02/2009

12 febrer 2009

Carboneres Internacional exposa en aquesta edició de Maquitec les premses excèntriques de coll de cigne de la marca meus i els alimentadors pneumàtics de GPA, entre d'altres novetats. L'empresa comercialitza dues marques a Espanya.
La premses excèntriques de coll de cigne premis es caracteritzen principalment per ser molt pràctiques i per la seva màxima seguretat. La producció de la selecció està centrada exclusivament en set models de premses excèntriques de coll de cigne, incloent des de 10 a 105 tones, cosa que facilita un profund coneixement i experiència per part dels seus tècnics.

El bastidor de les premses és de xapa d'acer soldat i està totalment insonoritzat. Els components cinemàtics estan altament dimensionats, equilibrats, fabricats amb materials de primera qualitat i tractats tèrmicament. (Guies de la corredora de bronze, cobreix esfera de bronze, control de seguretat amb micros mecànics homologats, etc.). El grup embragatge-fre és d'accionament pneumàtic controlat per una electrovàlvula de doble cos i muntat en la part exterior del volant per facilitar el manteniment sense necessitat de desmuntar el volant. Inclouen armari elèctric segons normativa amb inversió de motor. La lubrificació automàtica centralitzada amb cabal regulable, segur de sobrecàrrega i barreres d'alumini d'obertura total (cilindres equilibradors, segons models). Així mateix, disposen d'un dispositiu de lleves amb indicador de l'angle de frenada, predisposat per a treballar amb alimentador.

Els alimentadors pneumàtics són fàcils de muntar i s'adapten a qualsevol màquina

Per a materials de diversos amples i gruixos

Els alimentadors pneumàtics de GPA es caracteritzen per la seva eficàcia, la seva precisió, la seva fiabilitat i el seu fàcil muntatge i manteniment. Prova d'això, són els més de 1.000 alimentadors funcionant en tallers de tot Espanya. L'àmplia gamma de models permet abastar materials de diversos amples (fins a 1.500 mm); diversos espessors (fins a 6 mm) i altes velocitats d'alimentació (fins a 150 gpm). Aquest tipus d'alimentadors compleixen totalment els requisits tècnics indicats per les vigents directives europees, especialment els de la Directiva Màquines i els de la Directiva EMC, pel que són autocertificados CE.

Aquests alimentadors pneumàtics s'adapten a diversos tipus de materials (fleixos, bandes, barres, filferros, tubs, perfils d'alumini, plàstic, fusta, teixit, paper, etc.), Són fàcils de muntar i s'adapten a qualsevol màquina (premses excèntriques , hidràuliques o pneumàtiques, trepants, tronçadores, etc.); l'alta força d'estrenyi de les mordasses (fixa i mòbil), l'elevada capacitat de les vàlvules, la precisió del sincronisme i les diverses possibilitats d'amortiment fan que la velocitat de treball arribi als 30 m / min. Usant l'alimentador correctament, el material avança amb una precisió de ± 0,05 mm.

Premses excèntriques
Premses excèntriques.

Empreses o entitats relacionades

Carboneras Internacional

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis