Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Engel (Helmut Roegele), en la Plast 2009
Pavelló 24, estand A19/B20. Pabellón16, estand 18 (Wacker)

Engel (Helmut Roegele), a la Plast 2009

05/02/2009
Engel participa a la Plast 2009 exposant cinc productes de les seves divisions d'automoció, packaging, teletrónica, sector mèdic i injecció tècnica per a cobrir totes les indústries rellevants. De nou, aquest fabricant de màquines d'injecció, dóna a conèixer a la fira les diferents solucions per a una injecció econòmica i innovadora. Engel està representada a Espanya per Helmut Roegele .

"Tot des d'una sola font, tot des Engel" és l'eslògan que ha escollit Engel per mostrar la filosofia d'empresa dirigida a satisfer les necessitats dels seus clients. També aprofita la fira per donar a conèixer les seves solucions dirigides a l'optimització energètica de les seves solucions per a totes les àrees industrials rellevants.

Des del punt de vista tecnològic, el seu últim desenvolupament és la màquina Engel Duo 500 Bec, amb una força de tancament fins a 500 tones. Aquesta màquina ocupa molt poc espai i pesa poc gràcies al seu sistema compacte de dos plats. Presenta la màxima eficiència energètica i un temps de cicle en sec de tan sols 2,6 segons.

Duo 500 bec és la màquina de dos plats més ràpida del mercat, malgrat la qual cosa consumeix poca energia. A la fira, Engel mostra una aplicació per a automoció en una Duo 3550/500 Pic.

Engel Duo 500
Engel Duo 500.

Totalment elèctrica, compacta i extremadament econòmica, com assenyala la companyia, la injectora Engel e-max, presentada per primera vegada en la passada edició de la fira K 2007, està equipada amb opcions clau que permeten als seus clients optimitzar els processos d'injecció. Ocupa poc espai gràcies al seu motor integrat i destaca la seva tecnologia de control i la seva precisió. Així mateix, Engel i-max disposa de subministrament centralitzat per als servomotors i disposa d'un dispositiu que recupera l'energia de la frenada. El benefici aquí és l'optimització de l'eficiència energètica. Durant la Plast, els visitants poden veure una Engel e-max 310/100 amb una força de tancament de 100 tones produint un component electrònic utilitzant un motlle de FCI Àustria (Mattighofen).

A més, poden veure una Engel 740 / 180 amb una força de tancament de 180 tones amb la qual la companyia vol demostrar que les màquines totalment elèctriques són ideals per a la injecció en la indústria de l'envàs i embalatge. Particularment els moviments paral·lels d'alta precisió, gràcies als seus motors elèctrics que actuen independentment, fan que la màquina encaix a la perfecció en aplicacions d'alta velocitat. En aquesta ocasió, a l'estand de Engel, el visitant pot veure una injectora produint un recipient rodó amb IML en un motlle de dues cavitats de Hofstetter.

També en funcionament, es pot veure la fabricació de recipients per a vacunes utilitzant un model de Köbelin / Eichstetten (D) amb motlle de 4 cavitats en una Engel e-motion 200/55, que posa de manifest aplicacions que van més enllà de les aplicacions més convencionals. La màquina està destinada a la producció esterilitzada en sala blanca per a la seva aplicació en la tecnologia mèdica.

Optimitzada per a aplicacions de sala blanca, la màquina té un cilindre encapsulat que redueix l'emissió de partícules i calor, juntament amb els motors de la unitat d'injecció encapsulats i uns plats de motlle resistents a la corrosió i preparats per treballar en condicions de sala blanca .

Com un exemple de la versatilitat tecnològica d'aquestes màquines per injecció tècnica, Engel mostra la producció d'un fitting utilitzant la tecnologia bi component en una màquina Engel combimelt. Mentre s'injecta el fitting de PP amb juntes de TPE, en una Engel victory 500H/80W/120 combi, la peça s'etiqueta directament al motlle durant la mateixa fase de procés.

Addicionalment, una Engel e-victory 80/50 LIM mostra la producció d'una membrana LSR per a un respirador a l'estand de Wacker.

Empreses o entitats relacionades

Roegele, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    08/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    03/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis