Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Se buscan extrusoras para reducir el consumo de energía
L'augment dels costos energètics planteja problemes per a la llar i cada vegada més també per a la indústria

Es busquen extrusores per reduir el consum d'energia

Redacció PU16/12/2008

16 desembre 2008

Els costos d'energia s'han de tenir en compte en l'increment dels costos de fabricació. Per aquesta raó, KraussMaffei Berstorff busca formes per ajudar els seus clients a reduir el seu consum d'energia. Per exemple, la companyia, distribuïda a Espanya per Coscollola Comercial, ofereix una gamma d'extrusores 36 D monoeix energèticament eficients amb alt rendiment i motors AC trifàsics.
L'augment dels costos energètics suposa problemes no només per a la llar, sinó cada vegada més també per a la indústria. Les indústries de producció estan fent front a una escalada de costos, impulsada principalment per l'increment del preu de l'energia. En els darrers 8 anys, els preus per a l'electricitat industrial a Alemanya s'han incrementat aproximadament en un 120 per cent. La majoria de les empreses s'estan trobant amb que la reducció del consum d'energia és una manera ràpida i efectiva de baixar costos. En la indústria del plàstic, hi ha consultors que poden advertir de les mesures d'estalvi en el cost de l'energia. El consum de cada màquina necessita ser analitzat.

Auditoria detallada

Com proveïdor destacat en maquinària d'extrusió, KraussMaffei Berstorff ha assumit el repte de l'estalvi d'energia. El punt de partida és sempre una auditoria detallada dels principals consumidors d'energia en una extrusora, per tal de localitzar els mòduls amb major consum i majors pèrdues. Les principals àrees de pèrdues de calor són el cilindre de la unitat de plastificació, la reductora i el motor DC. En resposta a aquests resultats, KraussMaffei Berstorff ofereix solucions que abordin aquestes pèrdues de calor.
L'eficàcia de les extrusores amb motors AC és superior a la versió equivalent a DC.

Extrusores monoeix 36 D

La companyia ara ofereix totes les extrusores monoeix en la seva sèrie exclusiva 36 D per extrusió de canonades amb motor AC trifàsic en lloc de motors DC. La conversió a motors AC és un gran avantatge per als clients de KraussMaffei Berstorff. L'eficàcia de les extrusores amb motors AC és superior a la versió equivalent a DC, el guany d'eficiència està entre un 5 i 12 per cent, depenent del punt de mesurament.

La poca necessitat de manteniment i la rapidesa en la neteja guanyen temps. I això al seu torn millora el rendiment de l'extrusora. Una reducció en el nombre de peces de desgast, com ara, l'absència d'escombretes de carbó o col·lectors, fa que les màquines siguin encara més resistents i fiables. Els motors mostren també millor comportament en la part de càrrega. Un dels factors que contribueixen és la reducció del corrent reactiva necessària. KraussMaffei Berstorff ofereix també motors AC refrigerats per aigua com a opció per a la producció en sala neta. Amb aquesta nova mesura d'estalvi d'energia, la sèrie exclusiva d'extrusores mico-eix 36 D, KraussMaffei Berstorff està ajudant els clients a estalviar energia i costos en la seva producció. El resultat és un cost competitiu en la producció i respectuós amb el medi ambient.

La sèrie d'extrusores monoeix 36 D de KraussMaffei Berstorff està ajudant els clients a estalviar energia i costos en la seva producció...
La sèrie d'extrusores monoeix 36 D de KraussMaffei Berstorff està ajudant els clients a estalviar energia i costos en la seva producció.

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis