Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Coscollola Comercial en Equiplast 2008

Coscollola Comercial a Equiplast 2008

Redacció PU02/12/2008
Des de la seva fundació a Barcelona l'any 1965, Coscollola Comercial ha dedicat la seva activitat a la representació de maquinària per a injecció de plàstics, perifèrics i normalitzats per a motlles i matrius. Amb una especialització marcada tant en el subministrament d'aquests productes com en instal·lacions claus en mà aprofitant el 'saber fer' que proporcionen aquests camps, Coscollola presenta les novetats de les seves representades a Equiplast 2008.

Temperadors Regloplas

Temperadors d'aigua fins 90 ° C o oli calorífic fins a 150 º C

Temperament de motlles d'injecció, extrusores, cilindres, dipòsits i altres aplicacions. En poques paraules: mínima taxa de rebuigs des de l'inici de la producció. Millor comportament del motlle en l'ompliment i toleràncies estretes sense problemes. Té un millor acabat superficial de les peces.

En la fabricació de peces injectades, amb una temperatura correcta del motlle, el rebuig pot reduir fins a un 24 per cent i la rendibilitat es pot augmentar fins a un 20 per cent (estudi realitzat per l'Escola Politècnica de Aachen).

Temperadors d'aigua a pressió fins a 160 º C

Els aparells d'aigua a pressió es recomanen en aquelles aplicacions on les avantatges de l'aigua com a fluid calorífic tenen una funció determinant, fins i tot per sobre de 90 º C.

Temperament de motlles d'injecció, motlles de fosa a pressió, cilindres, extrusores, mescladors i altres aplicacions. La transmissió òptima de la calor influeix directament en la productivitat de la seva instal·lació.

Imagen

Temperadors per oli calorífic fins a 350 º C

Temperament de motlles de fosa a pressió, extrusores, cilindres, dipòsits, mescladors i altres aplicacions. En fabricar peces colades de pressió, els temperadors Regloplas proporcionen una reducció dels rebuigs de fins a un 80 per cent, augmenten la durada dels motlles de dues a tres vegades, i escurcen els temps d'escalfament fins a un 30 per cent.
Imagen

Carregadors individuals de Motane

Els carregadors individuals de Motane fan possible que els transformadors de plàstic puguin automatitzar parts importants del procés de producció de forma econòmica i eficaç i així millorar considerablement tota la gestió del procés.

Dosificadors i mescladors de Motane

Una excel lent homogeneïtat al mateix temps que una màxima repetibilitat són les principals exigències en la dosificació directa d'additius i material triturat a la màquina transformadora. Els aparells dosificadors i mescladors Minicolor i Gravicolor compleixen aquestes exigències en gran mesura.

Assecadors Compactes de Motane

En la transformació de plàstics tècnics d'alta qualitat, un assecat correcte i eficaç del material constitueix un factor decisiu per obtenir una màxima qualitat del producte. Els assecadors Luxor són econòmics, fiables i fàcils de manejar i poden utilitzar-se per les més diverses aplicacions. Estan disponibles en diferents mides i es len ràpida i fàcilment a la planta, sense requerir l'ajuda d'un tècnic especialitzat.

Granuladora agregada Getecha

És petita, compacta i d'acer inoxidable.

La petita Getecha pot muntar el pou de caiguda de la extrusionadora. Ideal per granular petits caps perdudes o deixalles. També per a aplicacions de laboratori.

És de construcció compacta i estalvia espai (reduïda superfície de col locació, alçada de construcció molt baixa, tan petita que s'adapta a qualsevol extrusora).

També és adequada per a 'Clean Room' i pràcticament lliure de manteniment. Primer es fa fora la gran boca d'entrada i després directe al rotor inclinat. Allà es tritura de forma uniforme i fiable qualsevol material a triturar. Les granuladores GRS passen immediatament a servei ple.

Imagen

Monoeixos de la Sèrie XS de Kraus Maffei

El concepte de la sèrie XS està pensat per a la integració a mida de línies d'extrusió així com per a aplicacions bàsiques en extrusió de tubs i perfils. Amb la KME 45 XS i la KME 60 XS és possible cobrir el rang complet d'aplicacions tècniques en extrusió de tubs i perfils, a més de servir perfectament per a aplicacions de coextrusió. Les seves principals característiques constructives van ser preses de la sèrie d'extrusores de la línia principal de KraussMaffei Berstorff. Per garantir més seguretat en el procés, les extrusores monoeix XS estan equipades amb el mateix sistema de control C5 que tenen totes les línies d'extrusió estàndard de Krauss Maffei Berstorff en totes les seves extrusores.

Màquines d'emmotllament per injecció de la sèrie CX de Krauss Maffei

La plataforma de mòduls CX és la base d'una sèrie altament flexible que li permet una fabricació rendible mitjançant emmotllament per injecció. La senzilla adaptació a les seves exigències i processos de producció és la característica més destacada de la sèrie CX. Krauss-Maffei ofereix una gamma de productes amb diferents dissenys que té en compte els requisits i desenvolupaments específics en els diferents sectors i els seus productes.

Krauss-Maffei ofereix una solució específica de producte per a la transformació de termoplàstics, duroplásticos i polièster.

Unitat de tancament en voladís per crear disc dur a la producció: la provada tècnica de dues plaques redueix la longitud de la unitat de tancament en un 30 per cent enfront d'altres conceptes.

KraussMaffei AX mit LRX...
KraussMaffei AX mit LRX: La màquina injectora completament elèctrica de la sèrie AX de KraussMaffei com cèl·lula de producció completa amb robot lineal KraussMaffei integrat

Nova sèrie elèctrica AX de KraussMaffei

L'empresa presenta per primera vegada a Equiplast la nova sèrie AX, eficient des del punt de vista energètic i amb un bon preu. A més, KraussMaffei mostra també una màquina de la sèrie Classix.

Nova sèrie elèctrica AX: amb fins a un 60 per cent més d'eficiència energètica i un 25 per cent menys de necessitat d'espai per a cèl·lules de producció completament automàtiques i totalment tancades, la nova sèrie AX d'injectores KraussMaffei redueix visiblement els costos de producció per a aplicacions estàndard. La màquina injectora completament elèctrica amb forces de tancament de 500-3.500 kN combina la provada mecànica de genollera amb una gran facilitat de maneig. Al mateix temps que es redueixen els costos per cicle en baixar els costos de compra i els temps de canvis d'equipament. Amb l'AX KraussMaffei amplia la seva oferta de solucions a mida amb una sèrie estàndard elèctrica que s'arrodoneix de manera impecable la gamma de productes en el segment inferior.

Com a cèl lula de producció completa amb robot lineal KraussMaffei integrat, la màquina realment estreta redueix la necessitat d'espai fins i tot la tanca de seguretat en un 25 per cent. A l'Equiplast una AX 100-380 produirà botons reguladors per cuina elèctrica en combinació amb el robot LRX-50. El comandament KraussMaffei de fàcil maneig tàctil MC5 coordina diverses funcions de màquina i l'automatització amb Bus Varano-Ethernet a temps real. Amb això es simplifica el maneig així com l'ampli diagnòstic de totes les funcions de màquina i s'eleva la seguretat per l'operari i la màquina.

A l'Equiplast també es pot observar una CX 80-380 Classix amb un robot lineal autònom LRX-S 50 produint taps de rosca de PP amb protecció de producte integrada per a aplicacions mèdiques. Els taps porten un additiu especial que possibilita una fàcil però invisible comprovació d'origen, dificultant així la pirateria de producte.

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis