Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Leuze incorpora la función 'Motion' a su escáner láser de seguridad
La màquina destaca pel seu disseny compacte, baix consum d'energia i diferents combinacions de zones de detecció / avís i commutació de zones

Leuze incorpora la funció 'Motion' al seu escàner làser de seguretat

Redacció Interempreses19/11/2008

19 novembre 2008

Els sensors intel ligents destaquen per la seva capacitat de realitzar diverses tasques al mateix temps, donant com a resultat una realització més ràpida i més fàcil de les tasques, així com un estalvi de diners en els processos. El nou escàner làser de seguretat Rotoscan RS4-4M és un bon exemple per a aquest tipus de funció integrada. Leuze Electronic ha presentat aquesta ampliació de prestacions del seu flexible multitalent per a la seguretat de persones per primera vegada a la fira de Hannover 2008: 'MotionMonitoring 'i' Mesura de distància '.
La 'M' en el nom del producte, Rotoscan RS4-4M, significa 'moviment' i indica que aquest nou membre de la família d'escàners làser de seguretat de Leuze Electronic està optimitzat per a aplicacions mòbils. El seu disseny compacte, baix consum d'energia, diferents combinacions de zones de detecció / avís i commutació de zones depenent de l'estat són les característiques més destacades d'aquest escàner làser de seguretat per a la vigilància de carros filoguiados. Rotoscan RS4-4M compleix amb els requisits, ia més disposa de dues característiques més que són essencials per a aquest tipus d'aplicació:
L'escàner làser de seguretat de Rotoscan RS4-4M amb la nova funció 'Moviment', molt efectiva en el funcionament de transferidors...
L'escàner làser de seguretat de Rotoscan RS4-4M amb la nova funció 'Moviment', molt efectiva en el funcionament de transferidors.

Monitorització de moviment ('MotionMonitoring') en sistemes de transferidors

El monitoratge de moviment ('MotionMonitoring') permet la monitorització de fins a sis valors de velocitat. Els camps de detecció poden ser ajustats com a conveniència. No requereix encoders incrementals addicionals - la funcionalitat completa es realitza a través d'escàner i PLC. Una unitat PLC de seguretat, per tant, ja no és necessària en la majoria dels casos. El camp de detecció s'ajusta automàticament, segons la direcció i la velocitat, utilitzant els camps de protecció que s'activen depenent de la situació. L'ajustament continu dels camps de detecció permet un treball molt més eficient.

Mesura de distància per al posicionament de transferidors

El nou mètode de mesurament de Rotoscan RS4-4M li permet mesurar distàncies ai des de valors de referència definits. Aquest procediment permet determinar posicions molt exactes. Conseqüentment, permet que un transferidor pugui aturar-se amb exactitud davant d'una cinta transportadora per a transferir el material transportat. A més de les clàssiques tasques en aplicacions amb vigilància d'àrea de perill en sistemes mòbils, la versió estesa del Rotoscan RS4-4M disposa dels certificats necessaris per a la vigilància puntual i vigilància d'accessos en vertical. La resolució de l'escàner làser pot ser ajustada entre 30 i 150 mm.

Vídeo animat

La pel·lícula utilitza un transferidor per demostrar la funció de monitorització de moviment i el posicionament precís en una línia d'un transportador. També es pot veure la pel lícula en la pàgina web de Leuze Electronic.
Escàner làser de seguretat Rotoscan RS4-4M
Escàner làser de seguretat Rotoscan RS4-4M.

Empreses o entitats relacionades

Leuze Electronic, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis