Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La tecnología B&R controlará el laboratorio Sincrotrón de Barcelona
L'empresa de gestió Logitek actuarà com a responsable del projecte

La tecnologia B & R controlarà el laboratori Sincrotró de Barcelona

Redacció Interempreses18/11/2008

18 novembre 2008

Després d'un detallat anàlisi tècnica de totes les opcions presents en el mercat, la Comissió Executiva del consorci Alba-Cells, encarregada de la construcció, equipament i explotació del Laboratori de Llum del Sincrotró Alba, situat a Cerdanyola del Vallès (Barcelona), va decidir optar per la solució tècnica d'automatització i control distribuït de l'els equips B & R. La tecnologia proposta serà l'encarregada de controlar el Sistema de Protecció dels Equips del Laboratori de Llum.

El projecte abasta 8.200 senyals, entre entrades i sortides, digitals, analògiques i de mesura de temperatura. Distribuïdes en 150 illes que comuniquen entre elles per bus de camp x2x. Aquestes estan controlades per 55 autòmats de la gamma Standard CPU, que realitzen la funció de concentrador i comuniquen amb el Sistema de Control d'Alba, via Ethernet Modbus.

Les raons per les quals s'ha escollit la tecnologia de B & R ha estat l'arquitectura PC dels autòmats, la completa integració de la comunicació, la programació, la posada en marxa i el diagnòstic que ofereix el programari de desenvolupament de B & R, Automation Studio, el nivell tecnològic dels productes, el suport ofert i finalment la modularitat i flexibilitat dels mòduls d'entrades i sortides, X20.

Tota la gestió del projecte serà portada a terme per l'empresa Logitek, que actuarà com a responsable de projecte. Logitek és una empresa dedicada a la comercialització d'equips d'automatització industrial amb 29 anys d'experiència en el sector.

Sincrotró: un projecte amb llum pròpia

El 8 de març de 2002, el Consell de Ministres del Govern espanyol va donar llum verda al projecte del Sincrotró del Vallès, una iniciativa impulsada pel catedràtic del Departament de Física de la UAB, Ramon Pascual. En el seu disseny treballa, des de fa més de deu anys, el Laboratori de Llum de Sincrotró, vinculat a l'Institut de Física d'Altes Energies, de la Universitat Autònoma de Barcelona. La instal·lació, un gran accelerador de partícules en forma d'anell d'uns 250 metres de perímetre, permetrà l'estudi de les propietats microscòpiques dels materials, amb gran importància per a la recerca, tant bàsica com aplicada, i amb aplicacions en la recerca biomèdica i en sectors industrials de l'àmbit farmacèutic, alimentari, o cosmètic, per esmentar només uns exemples.

El Sincrotró del Vallès està situat en una zona propera a la Universitat Autònoma de Barcelona, en terrenys del Parc Tecnològic del Vallès.

Estat de construcció del laboratori Sincrotró el passat mes d'octubre, pràcticament finalitzat
Estat de construcció del laboratori Sincrotró el passat mes d'octubre, pràcticament finalitzat.

B & R Composite

B & R és una multinacional austríaca amb oficines a 56 països, fabricant d'equips d'automatització industrial.
Destaca en aquest mercat per la novetat tecnològica que aporta amb la seva àmplia gamma de productes (PLC, E / S distribuïdes, ordinadors industrials, variadors de freqüència, pantalles, panells mòbils, servomotors i servocontrol) i pel grau d'integració a nivell de programari que ofereixen aquests productes. B & R està present en el mercat espanyol amb una delegació pròpia situada a Granollers (Barcelona) que proporciona tant suport comercial com un servei tècnic professional.

Empreses o entitats relacionades

B & R Industrial Automation Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis