Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La precisa reducción del espesor de paredes
KraussMaffei presenta un innovador sistema d'entallat

La precisa reducció del gruix de parets

02/10/2008
L'anomenat procés d'entallat es concentra en la reducció del gruix de parets de superfícies per l'habitacle interior d'automòbils, habitualment de pells termoplàstiques o de poliuretà, per garantir així un trencament de la superfície del component que més definida possible i sense estelles en cas d'activació del coixí de seguretat. KraussMaffei , representat a Espanya per Coscollola Comercial presentar en la passada edició de la K 2007 un sistema nou, estable durant el procés i econòmic per a una precisa reducció de components. La fulla i la posició oposada, amb les quals es redueix la pell estan muntades en una abraçadora en C. Gràcies a aquesta distribució mecànicament rígida, la distància queda en cada moment definida de forma tan exacta que es poden reduir de manera molt precisa fins i tot pells de tres dimensions.
Nou desenvolupament del sistema d'entallat que també permet reduir pells de tres dimensions de forma molt precisa
Nou desenvolupament del sistema d'entallat que també permet reduir pells de tres dimensions de forma molt precisa.

Després del procés d'entallat el gruix restant de la paret de la pell ha de trobar-se dins d'uns rangs de tolerància molt ajustats (+ / - 0,05 mm). D'una banda, la fulla no ha de penetrar la pell excessivament perquè en cas contrari es podria perjudicar tant a la resistència mecànica com a la superfície visible del component. Però, d'altra banda, s'ha de reduir la pell prou com per garantir un trencament definida en cas de perill.

En els sistemes d'entallat aplicats fins ara, un robot guiava la fulla sobre el component que es trobava muntat en un dispositiu especial per a tal fi. La precisió de tall i per tant també el gruix restant de la paret depenen de diversos factors com, per exemple, de l'exactitud del robot, de la dinàmica de la cinta, dels rangs de tolerància del dispositiu i de la temperatura de l'entorn .

Alta capacitat de reproducció

En comparació amb sistemes anteriors, el nou sistema d'entallat d'KraussMaffei assoleix una precisió i una capacitat de reproducció considerablement més elevada. La distància entre la fulla de la fulla i la posició oposada s'ajusta per mitjà d'un cargol roscat de precisió proveït d'un sistema de mesurament de recorregut integrat. D'aquesta manera, el gruix restant de la paret està mecànicament definit. Gràcies al registre de les forces de contacte es supervisa que la làmina estigui contínuament en contacte en la posició oposada. El portaganivetes es troba ubicat en un coixinet giratori, el que permet girar la fulla mentre que el estrep manté la seva posició. Per facilitar la recollida de la làmina es pot augmentar la distància entre la fulla i la posició oposada fins a 50 mm.
Durant el procés d'entallat es controlen també les forces de tall. El desgast de la fulla es reconeix fàcilment perquè la força de tall augmenta. D'aquesta forma es pot utilitzar al màxim la fulla fins que estigui desgastada. Això comporta a més una menor necessitat de processos de canvi amb el que s'augmenta també la disponibilitat de la instal·lació.
Amb l'aplicació de robots estàndard s'aconsegueix reduir també els costos d'inversió. Addicionalment es fa servir una tècnica de sensors més senzilla en comparació amb altres sistemes entalladores. El nou procés d'entallat d'KraussMaffei assoleix una elevada exactitud de repetició i garanteix un procés de producció estable.

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis