Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Saver 2008 presentará los nuevos avances para el cuidado de jardines y áreas verdes en su II Galería de la Innovación

Saver 2008 presentarà els nous avenços per a la cura de jardins i àrees verdes en la seva II Galeria de la Innovació

26/08/2008

26 agost 2008

La serra mecànica més lleugera i petita del món, eines ecològiques reductores d'emissions i consum de combustible o maquinària ergonòmica d'alta seguretat per a l'usuari, són algunes de les novetats que presentarà Saver 2008 en la seva II Galeria de la Innovació.
La iniciativa, que celebra enguany la seva segona, pretén ser un aparador dels últims avenços tecnològics en el sector, alhora que impulsa la recerca i el desenvolupament de productes eficients, segurs, ergonòmics i respectuosos amb el medi ambient. A continuació es mostren algunes de les novetats que es podran trobar aquest any.
Una convocatòria que es presenta en el marc del Saló de la Maquinària i Equipament per a Jardineria, Boscos i Àrees Verdes, la sisena edició es celebrarà sota el lema 'Paisatge i sostenibilitat', concedint un especial protagonisme al respecte mediambiental ia la correcta gestió del paisatge urbà. Un objectiu clau que centrarà també els continguts de les Jornades Professionals que oferirà Saver, organitzades per l'Associació Espanyola de Paisatgistes i per l'Associació Espanyola de Parcs i Jardins Públics, així com l'impuls de la nova iniciativa de la Fira: la convocatòria del I Concurs Nacional de Jardí Sostenible.
La VI Edició de Saber comptarà amb la participació de més de 100 expositors i preveu una afluència superior als 5.000 visitants professionals i públic en general, per a qui obrirà les seves portes l'última jornada del 11 d'octubre.

Parc amb mobiliari ecològic
Parc amb mobiliari ecològic.

Empreses o entitats relacionades

Salón Profesional de Flotas de Madrid - Vehículos y Servicios - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis