Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a Iñaki Gallastegi, Director Comercial de Leuze electronic
"Oferim qualitat tecnològica, bon servei postvenda i una encertada política de preus"

Entrevista a Iñaki Gallastegi, director comercial d'Leuze electronic

Javier García25/06/2008

25 juny 2008

Leuze electronic SA forma part de Leuze Group, una multinacional alemanya que desenvolupa, fabrica i comercialitza productes optoelectrònics per a les àrees de detecció, identificació i seguretat en el treball des de fa més de 40 anys. A Espanya, la companyia compta amb una forta presència. "La nostra quota de mercat ha augmentat any rere any", afirma Iñaki Gallastegi, Director Comercial de Leuze electronic.
Iñaki Gallastegi, Director Comercial de Leuze electronic
Iñaki Gallastegi, Director Comercial de Leuze electronic.

Què gammes de productes desenvolupa la seva empresa?

La gamma de Leuze electronic està dividida en tres àrees: sensors optoelectrònics per a detecció, sistemes optoelectrònics per a identificació i sistemes per a seguretat en el treball.

I quin tipus de productes inclou l'àrea de detecció?

Doncs consta de sèries cúbiques, sèries cilíndriques, mini sensors, amplificadors, sensors de mesura, sensors especials com detecció de color, contrast o luminiscent, sensors de forquilla, sensors per al control de doble fulla i la detecció d'empalmaments. A més, disposem de diverses cortines òptiques de detecció i mesura.

Aquest any hem augmentat la nostra gamma de sensors de detecció amb una sèrie de sensors d'acer inoxidable que estan qualificats per ECOLAB, ECOLAB +, CleanProof i / o EHEDG. Aquests sensors han estat desenvolupats especialment per a la indústria d'alimentació i beguda, envàs i embalatge i indústria farmacèutica.

I a la d'identificació?

En la gamma de sistemes per a la identificació, agrupem els nostres lectors de codi de barres, tant fixos com manuals (pistoles), sistemes de processament d'imatges amb PC industrial, sistemes de RF-Ident, sistemes de transmissió òptica de dades i mesura òptica de distàncies, que inclou un innovador sistema de posicionament per codis de barres.

Completem la nostra oferta amb sensors i sistemes de seguretat. En aquesta tercera àrea es troben escàners làser de seguretat, cortines i reixes de seguretat, dispositius monohaz de seguretat, tota la gamma de productes per AS-i i Profibus DP i relés i micros de seguretat. A més, disposem dels accessoris necessaris com miralls, cables i suports.

Quin té més acceptació?

Totes les nostres divisions tenen una bona acceptació en el mercat i es complementen perfectament en qualsevol projecte. En un projecte global (un magatzem automàtic, per exemple) tant la detecció (sensòrica), com la identificació (RFID, posicionadors i lectors de codi de barres), i la seguretat (sensors optoelectrònics de seguretat) són elements imprescindibles.

A quin tipus de clients es dirigeix l'empresa?

A qualsevol que aposti per la qualitat, el servei i la professionalitat. Leuze electronic col·labora amb clients en diferents sectors com l'automoció, l'enginyeria, l'envàs i embalatge, la indústria gràfica i, per descomptat, amb el client final.

"La innovació tecnològica és una de les claus de l'èxit de Leuze electronic. Qualsevol empresa dedicada a l'electrònica que no aposti per aquest valor està abocada al fracàs "
Aplicació de sensòrica
Aplicació de sensòrica.

Quina importància li dóna Leuze a la innovació tecnològica?

És un dels factors claus de l'èxit de la nostra empresa. Leuze electronic, com a part de Leuze Group, aposta des de fa anys per la innovació tecnològica. Qualsevol empresa dedicada a l'electrònica que no aposti per aquest valor està abocada al fracàs.

Com se situa Leuze respecte als seus competidors en el mercat espanyol?

Leuze electronic és un dels líders mundials en el sector de l'optoelectrònica. La nostra situació en el mercat espanyol és de contínua expansió i així ho demostra la nostra presència cada vegada més directa en ell. La nostra quota de mercat ha augmentat any rere any.

Què creu que determina que un comprador esculli un producte Leuze davant un altre de la seva competència?

Entre altres motius, jo destacaria els nostres coneixements en aplicacions i els nostres qualificats tècnics, que desenvolupen juntament amb el client solucions òptimes per a la seva aplicació. No obstant això, el més important per a molts dels nostres clients són els nostres empleats: projecten fiabilitat, excel lents coneixements tècnics, bona relació amb els clients ia més una bona dedicació per poder oferir la solució òptima en cada aplicació, des econòmiques solucions estàndards fins a solucions especials individualitzades . Altres motius determinants són el valor afegit que oferim en els nostres productes, la nostra qualitat tecnològica, el bon servei postvenda i la nostra encertada política de preus.

"El producte xinès només ha afectat en el preu, i el nostre mercat, i en especial els nostres clients, busquen alguna cosa més, busquen sobretot un bon servei postvenda"
Aplicació de RFID
Aplicació de RFID.

En quina mesura l'ha afectat a la seva empresa la irrupció de productes xinesos en el seu mercat?

El producte xinès només ha afectat en el preu, i el nostre mercat, i en especial els nostres clients, busquen alguna cosa més, busquen sobretot un bon servei postvenda. De moment, aquests productes no suposen cap risc per Leuze electronic.

És la legislació (espanyola i europea) prou contundent amb la seguretat? De quina manera creu que afecten aquestes lleis a les empreses? I a Leuze?

Leuze electronic fabrica equips optoelectrònics de seguretat des de 1963. Des de llavors, la legislació espanyola i europea ha patit un canvi important i, evidentment, una millora en les seves exigències. Qualsevol regulació dirigida a la millora de la seguretat en màquina i de la protecció de persones afectarà en gran mesura a les empreses. El mercat espanyol és actualment un mercat que aposta per la seguretat i això es reflecteix en una creixent demanda d'aquest tipus de productes.

Està desenvolupant la companyia en l'actualitat algun nou producte?

Leuze electronic està apostant des de fa 5 anys pel desenvolupament de sistemes d'identificació RFID. En breu, presentem una nova gamma d'antenes UHF.

Quins són els objectius de Leuze a curt i mig termini?

Continuar amb la nostra expansió a Espanya, oferir productes d'alta tecnologia i col·laborar amb els nostres clients aportant-los l'experiència adquirida en 20 anys de presència en el mercat espanyol i en 40 en l'europeu.

El 2007, Leuze Group, amb 1.700 empleats, va aconseguir una facturació de 260 milions d'euros. La filial del grup a Espanya, ubicada a Barcelona, va ser fundada el 1988. Des de llavors ha crescut contínuament i en l'actualitat presta servei a tota Espanya a través d'una oficina central a Barcelona i de delegacions pròpies a Bilbao i la Corunya. A més, disposa d'una àmplia xarxa de distribuïdors dins del territori nacional.

L'àmplia gamma de productes de Leuze electronic inclou sensors optoelectrònics, sistemes d'identificació, sistemes de processament d'imatges amb PC industrial, sistemes de transmissió òptica de dades i sistemes optoelectrònics de seguretat. El grup Leuze demostra que la construcció mecànica clàssica però altament especialitzada i els sistemes de sensors optoelectrònics tenen una cosa en comú: Èxit mitjançant importants innovacions i una gamma de productes completa per a complir amb les especificacions dels nostres clients en tot moment. Compte a més amb la certificació segons norma ISO 9001.

Empreses o entitats relacionades

Leuze Electronic, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis