Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Centro Español de Plásticos organiza tres jornadas durante Expoquimia-Equiplast-Compositech

El Centre Espanyol de Plàstics organitza tres jornades durant Expoquimia-Equiplast-Compositech

08/09/2008

8 setembre 2008

Com a part de les fires Expoquimia-Equiplast-Compositech, que se celebraran a Barcelona del 20 al 24 d'octubre, aquest any el Centre Espanyol de Plàstics i Fira de Barcelona organitzen tres importants jornades per al sector dels plàstics.
Una de les grans novetats, per celebrar per primera vegada, és la Jornada Internacional sobre Innovacions Tècniques en Injecció de Peces de Plàstic , on experts internacionals mostraran les innovacions recents d'aquest sector en àrees com materials, processos i automatismes. La jornada tindrà lloc el dia 22 d'octubre 2008 a la Sala 02/11, de Fira de Barcelona - Recinte Gran Via, Saló Equiplast.

El Comitè Organitzador d'aquesta jornada d'injecció té com a president a Antón Damsteek, de l'empresa Albis Iberia, SA i formen part del mateix Ibon Linacisoro director de la revista Plàstics Universals i el portal Interempresas.net, Xavier Freixa, de Helmut Roegele, SA , Albert Riera, d'Ascamm, Xavier Mir, de Sabic Innovative Plastics Ibérica, SA Eduardo Jaklitsch i Genís de Tera, director del Centre Espanyol de Plàstics.

Jornades de materials compostos

Més història tenen les Jornades Internacionals de Materials Compostos , que arriben en aquesta edició al seu 19 edició. Es tracta de l'esdeveniment més rellevant i de major tradició a Espanya sobre els compòsits i plàstics reforçats, que comptarà de nou amb la presència d'importants empreses que donaran a conèixer les novetats d'aquest sector.

Tindran lloc els dies 22 i 23 d'octubre 2008, a la Sala 2-33 Auditori, Fira de Barcelona - Recinte Gran Via, Saló Expoquimia / Compositech.

El Comitè Organitzador està compost pel president Enrique Beneyto (Menzolit Vitroplast, SL), Jean Carol (Fibres reforçades, SA - Grup Gazechim), Xavier Farreras (Akzo Nobel Chemicals, S.. A.) Manuel García i Juan A. Martínez (OCV Reinforcements Spain), Jordi Geli (DSM España, SA), Manel Hernández (Cray Valley Ibérica, SA), Fernando Hurtado (Quimidroga, SA), Luis López Mateo (Col·legi Oficial de Químics de la C. Valenciana), Rosa Palau (Nioglas, SL) i Genís de Tera, del Centre Espanyol de Plàstics.

Plàstics biodegradables

Tothom parla d'ells i, com no podia ser d'altra manera, el Centre Espanyol de Plàstics ha respost a la demanda d'informació sobre aquest tema. La Jornada Internacional sobre Plàstics Biodegradables , té com a objectiu donar a conèixer aplicacions i possibilitats dels plàstics biodegradables en un mercat que demana productes respectuosos amb el medi ambient, però que ignora gran part dels seus usos, propietats i processos de transformació.

Serà el dia 21 d'octubre 2008, a la Sala 2-1, Fira de Barcelona - Recinte Gran Via del Saló Equiplast ..

El seu Comitè Organitzador, presidit per José Luis Rodríguez, de l'empresa Tribe, SL està format per les següents persones: Mireia Barris i Katja Schmidt-Garve, de BASF Española, SL, Ferran Carreras, de la Seda de Barcelona, SA, Antoni Cuadras , de Quimidroga, SA, Oriol Galí i Josep Lucena, de Galloplast, SL, Antonio Martínez, de Grup Giró i Genís de Tera, del Centre Espanyol de Plàstics.

Empreses o entitats relacionades

Centro Español de Plásticos
Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Roegele, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    08/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    03/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis