Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a 300 participantes en el foro internacional de Krauss-Maffei
300 participants en el fòrum internacional de Krauss-Maffei

300 participants en el fòrum internacional de Krauss-Maffei

Redacció PU01/08/2002
Malgrat la competència que va suposar el Mundial de Futbol, Krauss-Maffei va tenir un gran èxit els dies 21 i 22 de juny amb el Fòrum de màquines de preparació de compostos, amb el qual l'equip de Munic va aconseguir ampliar ostensiblement el seu avantatge en aquesta tecnologia avantguardista. Els més de 300 participants internacionals en aquest esdeveniment van ser la mostra del gran interès del sector i de la necessitat urgent de noves tecnologies de producció assequibles amb possibilitats tecnològiques ampliades.
Els participants del Fòrum de màquines de preparació de compostos van poder fer-se una idea de les aplicacions gràcies a les dues instal·lacions...
Els participants del Fòrum de màquines de preparació de compostos van poder fer-se una idea de les aplicacions gràcies a les dues instal·lacions col·locades al Laboratori tècnic.
Schröder, President de la Direcció de Krauss-Maffei, va esmentar els principals objectius d'aquest Fòrum, i entre ells va destacar el fet que una nova tecnologia de producció necessita d'un treball d'informació més intens amb la finalitat de poder obrir-se a més oportunitats de mercat. Una altra qüestió important és que aquesta tecnologia innovadora es troba disponible en l'actualitat en una sèrie autònoma amb forces de tancament de 8.000-54.000 kN i una potència d'entre 5.000 i 120.000. Wilhelm Schröder va continuar: "Amb la tecnologia IMC oferim l'oportunitat d'influir de forma positiva en magnituds com, per exemple, la qualitat dels productes i els costos de fabricació, i, d'aquesta manera, trobar la resposta adequada al reptes que ens plantegen tant el present com el futur. Així mateix, volem deixar palès que Krauss-Maffei, com a fabricant de maquinària amb les seves àrees Màquines d'emmotllament per injecció, Tècnica d'extrusió i Tècnica de reacció, es troba en la millor situació per fer front a aquesta extensa tasca. " Schröder va posar èmfasi, a més, en el fet que el procediment IMC no s'ha de veure com una tècnica que competeix amb el monoeix, sinó que es tracta, per contra, d'una oferta complementària que va més enllà que la tècnica d'emmotllament per injecció . En especial, amb components de fibra de vidre reforçada, Krauss-Maffei està capacitat per oferir també altres tècniques de producció com els procediments R-RIM i LFI. "La decisió està determinada en gran mesura per la rendibilitat i Krauss Maffei li pot oferir en aquest sentit de forma neutral la tecnologia més apropiada", va finalitzar Wilhelm Schröder el seu discurs de benvinguda.

Multiplicar els avantatges

La màquina d'emmotllament per injecció amb preparació de compostos IMC combina el procés continuat de preparació d'una extrusora de doble cargol, amb el procés cíclic de l'emmotllament per injecció. Per a això se substitueix la plastificació de la màquina d'emmotllament per injecció per un extrusor de gir sincronitzat que introdueix sense interrupcions una massa fosa de qualitat constant en un cilindre d'injecció o en un acumulador intermedi. Tots els processos que són necessaris per transformar un polímer amb components de mescla, substàncies de reforç o substàncies de farciment, en una massa fosa homogènia, succeeixen en "una calor". Una unitat de dosificació gravimètrica de funcionament constant garanteix l'homogeneïtat de la composició del material. Les excel lents característiques de la innovadora tecnologia de producció són: - preparació homogènia de la massa fosa de plàstic - embotit acurat de substàncies de farcit i de reforç - capacitat de plastificació extremadament alta.
Amb dissertacions fonamentades per part dels propis empleats, una exposició general sobre el tema "Compostos de PP reforçats amb fibres naturals" de Hans-G. Fritz, KT Stuttgart, així com amb ponents procedents de la indústria de materials i de la tècnica de dosificació (BASF, DOW, Minelco, Naintsch Mineralwerke i Colortronic), l'esdeveniment va oferir una elevada densitat informativa. Amb nombrosos exemples de càlcul, es va presentar el potencial d'estalvi d'aquesta tècnica enfront de l'ocupació de la tècnica convencional. La ponència final va ser oferta per Philippe Dumazet de Faurecia, França, un dels primers usuaris de sistemes IMC i fabricant líder de components per a la indústria de l'automòbil. Des del seu punt de vista, la nova tecnologia ofereix una àmplia gamma de perspectives en els àmbits d'integració de funcions, elevada transducció de força amb un pes reduït, flexibilitat per a la selecció del material, possibilitat de reutilització, llibertat de disseny, resistència tèrmica, aïllament acústic i reducció de costos. Les possibilitats d'ocupació resideixen principalment en la fabricació de suports per para-xocs, suports per a panells d'instruments, revestiments de paret i terra, revestiments integrats per les portes, marcs integrats per als seients, parets tallafocs i suports davanters.

Demostracions en el laboratori tècnic

En una màquina d'emmotllament per injecció amb preparació de compostos KM 2700 ICM, van ser fabricats revestiments per para-xocs segons un concepte de materials de Borealis, Linz. Es tractava d'un compost obert de R-TPO (tipus de reactors de PP d'alta resistència als cops), barreja d'alt rendiment, talc i barreja negra. Aquesta composició de materials es correspon amb un material emprat en l'actualitat en la sèrie. Com que la col·laboració de Krauss-Maffei i Borealis acaba d'iniciar-se, no hi ha encara comparacions de materials de productes acabats. En una segona màquina d'emmotllament per injecció amb preparació de compostos IMC del tipus KM 1300 IMC, es va mostrar la fabricació d'un suport davanter, realitzat amb un paquet de PP desenvolupat especialment per Dow i cables de fibra de vidre. El desenvolupament de la tècnica presentada per al seu llançament al mercat va ser recolzada per Dow Automotive, Schwalbach, per mitjà d'una àmplia sèrie d'assaigs. Com a alternativa a les boles de fibra de vidre PP per l'emmotllament per injecció habitual, l'empresa Dow Automotive va crear tipus de PP per al procés de preparació de compostos en línia amb fibres de vidre de característiques equivalents des del punt de vista tècnic i que aporten a més l'estalvi de costos desitjat.
Els punts d'informació en el laboratori tècnic sobre temes i materials relacionats amb IMC completaven l'oferta informativa de l'esdeveniment. Es van presentar, entre altres, la tècnica de superfícies Decoform, la tècnica de diversos components, la tècnica d'espumació (entre d'altres, tècnica MuCell i tècnica d'injecció d'aigua) així com la tecnologia LFI-PUR.
Amb la innovadora tecnologia IMC la casa de sistemes Krauss-Maffei presentar solucions, entre altres coses, per als propers cicles d'automòbils davant un fòrum molt ampli. En el Laboratori tècnic de Munic, hi ha a partir d'aquests mateixos moments tres màquines d'emmotllament per injecció amb preparació de compostos IMC amb unes magnituds de força de tancament de 4.200, 13.000 i 27.000 kN, respectivament, a disposició de les persones interessades a realitzar.

Tots els processos que són necessaris per transformar un polímer amb components de mescla, substàncies de reforç o substàncies de farcit, en una massa fosa homogènia, succeeixen en "una calor"

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis