Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Un aumento del 25% del rendimiento en el sector de la extrusión de perfiles de ventanas
KraussMaffei Berstorff crea una fita en l'àmbit de l'extrusió

Un augment del 25% del rendiment en el sector de l'extrusió de perfils de finestres

Redacció PU19/05/2008
Amb la màquina d'extrusió de perfils KMD 133-32 / P l'empresa Krauss-Maffei Berstorff , representada per Coscollola Comercial , ha creat una fita històrica en l'àmbit de l'extrusió d'alt rendiment. S'ha arribat a un objectiu dins de l'extrusió de perfils: un nou concepte en l'accionament augmenta el rendiment de la KMD 133-32 / P en un 25 per cent. D'aquesta manera, s'incrementa la producció a 1.000 kg / h. Aquesta màquina d'extrusió s'està implantant a la fàbrica matriu de l'empresa Profine GmbH Fenstersysteme a Berlín.

L'empresa KBE ha marcat el camí a seguir en l'àmbit de l'extrusió d'alt rendiment. Durant la ràpida fase de creixement, KBE es va unir en molt poc temps al grup dels líders de la extrusió de perfils per al sector de la construcció de finestres. Com a soci dinàmic de fortes empreses especialitzades en finestres, la KBE ofereix un ampli i compacte programa de productes per a les exigències i necessitats de la construcció de finestres de matèria sintètica. En el sector de la tècnica de maquinària, l'empresa KBE confia en socis com KraussMaffei Berstorff que desenvolupen conceptes orientats cap al futur en l'àmbit de l'extrusió de perfils.

La generació de màquines d'extrusió 32D de Krauss Maffei Berstorff combina la flexibilitat i l'alt rendiment en l'extrusió de perfils. Les màquines d'extrusió garanteixen una qualitat superior del perfil i una seguretat altíssima del procés. Gràcies a la unitat de desplaçament allargada amb una relació l / d de 32, s'augmenta el temps de permanència del material. D'aquesta manera es garanteix en grans produccions una plastificació uniforme i per tant una excel lent qualitat del perfil.

L'alt rendiment específic de la màquina d'extrusió permet aconseguir una quantitat elevada de producció amb un nombre de revolucions relativament baix del cargol sens fi. Durant el procés de fosa les màquines d'extrusió 32 / P aporten al material una menor energia de cisallament, a canvi d'una major energia de calefacció. Això incrementa d'una banda la flexibilitat de la màquina d'extrusió i de l'altra queda garantida una preparació acurada del material.

Les instal·lacions de Krauss Maffei: gran competència per a la producció

Amb les instal·lacions de KraussMaffei els desafiaments tècnics de procediments en la producció de canonades de gran diàmetre llis poden solucionar de forma econòmica i eficaç. L'empresa KraussMaffei Berstorff proporciona unes instal·lacions completes per a la producció de canonades de gran diàmetre de matèria sintètica que a més s'adapten a mida a les exigències de cadascun dels clients. A l'hora de concebre el sistema complet i els grups següents es presta especial atenció al calibratge i els tancs de buit i de refrigeració. El tanc de buit es compon de tres càmeres individuals acoblades de manera hidràulica, mesurant la primera d'elles tan sols 1,5 m. Per aquest motiu, per poder posar en marxa la instal lació és suficient amb un tros petit de canonada d'arrencada. La distribució del gruix de la paret de la canonada fabricada es pot controlar fins i tot després d'aquesta càmera curta i realitzar l'adaptació corresponent del capçal de la canonada.

Depenent del diàmetre de la canonada i en funció del gruix de la paret, l'extractor pot ajustar fins a dotze erugues ja una força d'extracció de fins a 120 kN. Uns suports pendulars per les erugues transmeten la força necessària de manera segura i sense estrebades. Com a dispositiu de separació s'aplica una màquina que opera de manera planetària que permet un "tall combinat". D'aquesta manera, la major part del gruix de la paret de la canonada s'elimina desprenent l'encenall mitjançant un full de serra rotatòria i processant els últims mm amb una fulla de trossejar sense arrencada de ferritja. D'aquesta manera s'aconsegueix que els encenalls no entrin a la canonada.

A més d'instal lacions d'extrusió per a canonades llises, KraussMaffei Berstorff ofereix en col·laboració amb diversos socis, maquinària i instal·lacions completes per a la fabricació de canonades corrugades i helicoïdals.

El capçal de canonada de gran diàmetre KM-RKW 39 de KraussMaffei Berstorff arriba a una quantitat elevada de producció en l'extrusió de canonades amb...
El capçal de canonada de gran diàmetre KM-RKW 39 de KraussMaffei Berstorff arriba a una quantitat elevada de producció en l'extrusió de canonades amb diàmetres entre 1.000 i 1.600 mm.

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis