Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Engel presenta la nueva máquina e-max en su roadshow en las instalaciones de Helmut Roegele en junio

Engel presenta la nova màquina i-max en el seu roadshow a les instal·lacions de Helmut Roegele al juny

15/05/2008

15 maig 2008

Engel e-max està de tour per 11 localitats d'Europa del 15 d'abril al 3 de juliol del 2008. L'assistència al 'roadshow' de 'europe-max 2008' és gratuïta i es pot veure en directe les demostracions de les màquines Engel e-max a la instal·lacions de Helmut Roegele, SA , assistir a les conferències d'experts i participar en converses tècniques amb professionals del sector.

El tour es va iniciar a Bèlgica i al llarg dels 3 mesos que durarà el 'europeus max 2008', la Engel e-max visitarà Alemanya, Suècia, França, Itàlia, Espanya, Gran Bretanya, Dinamarca, Països Baixos i Romania.

Les demostracions inclouen una Engel e-max 80/50 amb una força de tancament de 500 kN i una Engel e-max 200/100 amb una força de tancament de 1000 kN. És totalment elèctrica, compacta i molt econòmica.


e-max
e-max
Imagen
Imagen
Una màquina compacta com cap altra, equipada amb tecnologia state-of-the-art, amb cada simple detall optimitzat per oferir unes prestacions màximes garantint als nostres clients és una màquina tan econòmica com precisa.

Empreses o entitats relacionades

Roegele, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    08/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    03/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis