Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a SSI Schäfer dobla la producción del centro de distribución de Work in progress, en Alemania

SSI Schäfer dobla la producció del centre de distribució de Work in progress, a Alemanya

31/10/2007

31 octubre 2007

SSI Schäfer ha estat escollida per l'empresa Work in Progress (WIP), especialitzada en moda urbana, dins del seu pla estratègic per millorar la seva rendibilitat, per a la instal·lació d'un sistema de preparació de comandes destinat a millorar els seus processos de distribució.
Amb la marca Carhatt, WIP se situa com un dels líders en la comercialització de monopatí i BMX a la gamma de moda urbana. La companyia fundada el 1993, compta amb més de 20,000 referències i disposa de prop de 2.000 distribuïdors que se situen principalment a Europa, Austràlia i Nova Zelanda, els quals es proveeixen d'una mitjana de 3 milions d'articles de roba i complements a l'any en les seves instal·lacions, ubicades a Weil, Alemanya.
Les caixes de cartró llistes per a l'enviament són tancades i se'ls s'adjunta el 'packing list'
Les caixes de cartró llistes per a l'enviament són tancades i se'ls s'adjunta el 'packing list'.
Per tal d'augmentar la capacitat productiva del seu principal centre logístic i millorar la distribució a la zona de preparació de comandes, WIP ha confiat a SSI Schäfer la planificació, enginyeria, desenvolupament i posada en marxa del seu sistema d'emmagatzematge, preparació de comandes i programari logístic, projecte que ha estat realitzat en 18 mesos.

L'estudi de les necessitats de l'empresa, ha portat als especialistes en logística interna a automatitzar part de la instal lació i substituir el sistema manual existent per una combinació ideal entre els principis de picking 'home a producte' i 'producte a home'. L'abast de subministrament de SSI Schäfer en aquest projecte comprèn l'estructura metàl·lica, la implantació d'un sistema de manutenció, el sistema d'embalatge, etiquetatge i flejat, la integració de miniloads, així com la seva corresponent programari.

En el nou complex logístic que s'estén sobre una superfície de 18.000 metres quadrats, SSI Schäfer ha equipat la instal lació amb 8 passadissos de prestatgeries per a caixes i cubetes servits per miniloads. Compta amb una capacitat de 12.500 caixes de cartró, amb un pes màxim de 30 quilograms als passadissos 1 i 2, i 42.000 ubicacions per cubetes amb un pes de màxim de 20 quilograms entre els passadissos 3 a 8. A més, SSI Schäfer ha subministrat a la nau reformada, una zona per a les tasques de preparació de comandes de 2.500 metres quadrats, composta de quatre estacions de picking.

A la zona d'entrada de mercaderies es poden processar fins a 750 unitats per hora. Tots els proveïdors d'etiquetar els productes i caixes de cartró subministrats, amb un codi de barres especial, seguint les especificacions de WIP. Tot seguit, els productes tèxtils que vénen en caixes de cartró, són col locats en cubetes.

SSI Schäfer ha equipat la instal lació amb vuit passadissos de prestatgeries per a caixes i cubetes servits per miniloads...
SSI Schäfer ha equipat la instal lació amb vuit passadissos de prestatgeries per a caixes i cubetes servits per miniloads.
Per aquest pas intermedi que correspon al 94 per cent dels lliuraments, SSI Schäfer ha subministrat a WIP, 47.000 contenidors del model LTF6320 amb base reforçada i marcatge per codi de barres en els quatre costats. Una vegada escanejats i col locats els articles de roba i complements, en les cubetes de SSI Schäfer, les cubetes són dirigides i emmagatzemades en la seva destinació corresponent. El sistema de lectura permet la subseqüent ordenació i classificació dels articles, entrats com estoc. Aquesta operació s'efectua en els passadissos 1 a 4 del Miniload amb les entrades i les sortides de material, segons el principi "producte a home '. Els quatre corredors restants estan alimentats per un sistema de transelevadors en la part posterior i estan equipats d'un sistema de preparació de comandes segons el principi 'home a producte', a la part davantera.
El sis per cent restant, pertanyent als articles de baixa rotació o bé de grans dimensions, com les jaquetes, està gestionat paral·lelament pel sistema informàtic.

Empreses o entitats relacionades

SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis