Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Alimentación y control para alojamiento en libertad

Alimentació i control per a allotjament en llibertat

17/07/2007

17 juliol 2007

Les estacions d'alimentació proporcionen aliment d'una forma  precisa i flexible
Les estacions d'alimentació proporcionen aliment d'una forma

precisa i flexible.

L'empresa Exafan, a través Exapig, la seva línia de negoci porcí, fabrica el sistema d'alimentació i control per a allotjaments de truges Vels. Entre els seus equips, aquest sistema compta amb estacions d'alimentació dissenyades per proporcionar a cada truja individualment qualsevol tipus d'aliment d'una forma precisa i flexible. El productor porcí pot determinar les quantitats d'aliment en un revolt, de manera que cada truja rebrà automàticament la correcta quantitat i composició d'aliment quan aquesta es presenti a l'estació d'alimentació.

L'empresa també compta amb estacions d'alimentació amb passadís, especialment apropiades per a granges amb grups de truges estables. La construcció, de fàcil manteniment, presenta un nombre mínim de peces giratòries, per la qual cosa té una vida útil llarga. En combinació amb la unitat de separació Vels es crea una instal lació òptima per a grans grups dinàmics de truges.

Dins de la gamma de sistemes d'alimentació, Exafan disposa de l'estació d'alimentació amb separació, que combina alimentació i separació, pel que és apropiada per a grups dinàmics petits. Les truges tenen accés al menjador a través del menjador giratori.

Reconeixement i registre

El sistema Vels està basat en la identificació electrònica. L'empresa ha desenvolupat un cròtal auricular trapezoïdal que redueix al mínim el desgast i deteriorament causat per companyes del grup. Això, en combinació amb el plàstic i resistent a la humitat del cròtal, li confereixen una vida útil molt llarga.
El sistema està basat en la identificació electrònica
El sistema està basat en la identificació electrònica
El sistema també compta també amb un ordinador complet, senzill i fiable, que s'ocupa les 24 hores del dia de la cura dels animals. Ha estat dissenyat per gestionar el sistema des d'un altre punt amb una connexió al PC.

Un altre dels equips de Vels és la seva unitat de pes, que mesura el pes i desenvolupament de les truges. Amb les dades que facilita aquesta unitat, el ramader pot adaptar l'alimentació de forma exacta a les necessitats del bestiar porcí i de la truja individual.

La detecció de zel Vels fa ús del comportament natural de les truges. El sistema detecta i registra 24 hores al dia el nombre de visites i la durada de les mateixes de la truja al porc.

D'aquesta manera es pot detectar ràpidament les truges en zel. En marcar la truja i eventualment separar, el ramader serà capaç de reconèixer a temps la truja en zel i decidir si la voleu inseminar de nou o no.

El sistema inclou unitats de separació i estacions d'alimentació amb separació
El sistema inclou unitats de separació i estacions d'alimentació amb separació.

Marcat d'esprai i separació

Les truges que un ramader desitja tractar han de poder reconèixer fàcilment en un grup gran.

Per a aquest fi pot instal·lar un marcador d'esprai a l'estació d'alimentació. Aquest ho acciona automàticament el processador de l'ordinador. Els colors romanen com a màxim una setmana visible, proporcionant així un bon control sobre els animals que encara s'han de tractar.

El sistema inclou unitats de separació i estacions d'alimentació amb separació, ideades per a separar a certes truges del grup, per exemple, per vacunar o traslladar-les a la sala de parts.

Amb el sistema Vels es poden separar truges del grup, per exemple, per vacunar o traslladar-les a la sala de parts
Amb el sistema Vels es poden separar truges del grup, per exemple, per vacunar o traslladar-les a la sala de parts.

Empreses o entitats relacionades

Exafan, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis