Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Combilift lanza al mercado la nueva carretilla elevadora C5000L

Combilift llança al mercat la nova carretó elevador C5000L

17/07/2007

17 juliol 2007

Imagen
Combilift ha començat el 2007 amb un llançament. L'empresa ha tret al mercat la seva nova C5000L, un carretó elevador quatre camins ideal per gestionar materials llargs en passadissos estrets. Dissenyada amb tracció hidrostàtica a les tres rodes i grans pneumàtics massissos súper elàstics, ideals per treballar en terrenys irregulars, sense asfaltar, amb neu o gel, és una màquina tot terreny capaç de treballar en exterior i interior, adreçada al sector de la fusta, especialment els serradores, com la seva aplicació més directa.

Amb aquesta nova carretó es pot optimitzar la capacitat d'emmagatzematge. La C5000L té una capacitat de càrrega de 5000 kg i pot elevar el material fins 9,30 m. A més, la cabina és especialment ampla i dissenyada per assegurar l'ergonomia i el confort de l'operari juntament amb la màxima seguretat gràcies a que la càrrega va dipositada a la plataforma. Això permet tenir el màxim control i total visibilitat, multiplicant la productivitat perquè redueix la fatiga del conductor i augmenta el seu control sobre els materials.

La C5000L està disponible en dièsel i gas i ofereix gran quantitat d'opcionals per facilitar la manipulació de càrregues, com el posicionador de forquilles, implements postissos, rodets guia o forquilles telescòpiques. A més, ofereix la possibilitat de diferents mesures de xassís, el que fa que Combilift aporti solucions precises i específiques per a cada necessitat i aplicació.

Empreses o entitats relacionades

Combilift Iberia, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAdvanced FactoriesAbus Grúas, S.L.U.27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis