Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Participación de SSI Schäfer en SIL 2007

Participació de SSI Schäfer a SIL 2007

06/07/2007

6 juliol 2007

SSI Schäfer va acudir el passat juny, un cop més, en SIL2007 on va presentar les seves últimes novetats i tecnologies en sistemes d'emmagatzematge, preparació de comandes i solucions logístiques. El Saló ha comptat aquest any amb més de 1.000 expositors i ha superat els 48.000 visitants professionals.
Atès l'ampli espectre logístic que contempla en les seves divisions, el gegant d'origen alemany, ha destacat la seva renovat robot de preparació de comandes automàtic S-Pemat, el qual ha atret l'atenció i la curiositat d'una multitud de visitants pel seu disseny avantguardista i seva eficàcia en dur a terme la preparació ordenada dels productes que componen els diferents comandes sense intervenció humana.

Aquest sistema, juntament amb el procediment mostrat també a la fira, permet la traçabilitat permanent de lots i ha demostrat la seva eficàcia en nombroses empreses del sector farmacèutic i cosmètic, en les quals ha estat instal lat i implementat al procés de picking amb provat èxit.

Els visitants van poder comprovar, in situ, el funcionament d'alguns dels sistemes de SSI Schäfer
Els visitants van poder comprovar, in situ, el funcionament d'alguns dels sistemes de SSI Schäfer.
Per completar la divisió d'Automatització de magatzems, SSI Schäfer ha instal lat també una base mòbil en el seu estand de 100 metres quadrats i ha pogut mostrar als seus clients i contactes la solució òptima que presenta aquest sistema quan es tracta de reduir de manera significativa l'espai .

En la gamma de prestatgeries, SSI Schäfer ha presentat un altell format per prestatgeries de panells R3000, especialment dissenyades per a concessionaris, recanvistes i tallers del sector automoció així com per a multitud de sectors distribuïdors, amb recanvis o peces petites

El sistema de bastidors modular i de prestatgeries encaixables R3000 permet total llibertat a la disposició dels mòduls de la prestatgeria. La seva gran versatilitat ajuda a resoldre qualsevol qüestió relacionada amb càrregues, ubicacions i espai en el magatzem. Els seus components estandarditzats permeten ampliar l'espai útil fins al sostre mitjançant sistemes de prestatgeries de diversos pisos amb capacitat de càrrega de fins a 5.000 quilograms per bastidor. Per això, les prestatgeries de panells sistema R3000 estan especialment indicades per a instal·lacions de diversos pisos amb entreplantes transitables i gran capacitat de càrrega.

Un altre producte exposat de la mateixa gamma, va ser el nou model de prestatgeries dinàmiques de la sèrie KDR. Basades en la tecnologia de rotllanes de disseny i producció pròpia, aquestes prestatgeries estan fabricades amb una estructura metàl·lica bàsica de forma compacta. Els plans de lliscament es configuren mitjançant uns perfils de gran versatilitat que permeten la ubicació de cada pla en diferents posicions, tant en alçada com en profunditat, garantint l'accés a tots els nivells de provisió. A la zona de picking es poden disposar safates de presentació amb diferents inclinacions, i fins i tot, inclinar la darrera part dels perfils laterals per oferir un accés més ergonòmic als nivells superiors amb ajuda de safates de presentació. Aquesta nova sèrie ofereix una completa gamma de divisors per guiar les caixes en el seu descens i la possibilitat d'incorporar rodes per convertir-les en prestatgeries d'aprovisionament a peu de cadena de muntatge o d'estació de treball configurant un autèntic Kanban.
L'estand de SSI Schäfer a SIL 2007 va rebre nombroses visites
L'estand de SSI Schäfer a SIL 2007 va rebre nombroses visites.
A més, SSI Schäfer va mostrar una gran varietat de la seva àmplia gamma de caixes i contenidors, passant per caixes estàndards com són les caixes apilables-encaixables per emmagatzematge i transport, les caixes conductives, els contenidors norma Europa, les caixes per prestatgeries, fins als seus últims desenvolupaments en la fabricació de grans contenidors especials per a les necessitats del sector automoció.

D'aquesta manera, l'empresa ha reforçat el seu posicionament a Espanya com a únic proveïdor integral de solucions d'emmagatzematge i logística i ha demostrat la seva capacitat en poder subministrar amb fabricació pròpia, fins al 90 per cent de les solucions d'intralogística de qualsevol empresa.

Empreses o entitats relacionades

Meeting y Salones, S.A.U. - Salón Internacional de la Logística
SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis