Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Byg distribuye enganches rápidos, cazos e implementos

Big distribueix enganxalls ràpids, cassons i implements

14/06/2007

14 juny 2007

La signatura Miller, a través de la companyia big , treballa en la distribució i fabricació a nivell mundial d'enganxades ràpids, cassons i implements. Algunes de les seves àrees de negoci actuals comprenen línies de tall, línies d'acoblament, magatzem cobert i cabina de pintura.
El connexió multipunt d'agafat és un implement versàtil i efectiu, dissenyat per incrementar productivitat i estalviar temps i diners. Amb l'enganxi universal MPG, canviar els pots i implements de diferents fabricants porta pocs segons i es fa de forma còmoda i segura per l'operari. El model MPG pot funcionar en equips de demolició i martells hidràulics, en cassons en posició frontal i com a eina d'elevació. Així mateix, el cassó Scoop permet excavar més ràpid, millor els cicles de temps de la màquina, càrrega més material, consumeix menys combustible i incrementa la productivitat i els beneficis. El disseny compacte de Scoop, muntat en un enganxi Miller, millora la força d'arrencada en qualsevol aplicació. L'angle d'atac redueix l'àrea de fricció del pot a terra, assegurant una menor resistència del cassó durant l'excavació. El disseny del perfil "3 radius" assegura que el material flueix dins del pot fàcilment. El resultat final s'ha aconseguit a través d'estudis teòrics i de multitud de proves físiques en el terreny.
Tots els enganxalls hidràulics ràpids estan proveïts d'una completa guia d'instal lació. Miler assegura que els productes arriben a l'usuari oferint la màxima qualitat.
foto

Empreses o entitats relacionades

Byg, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis