Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La inyectora eléctrica de Krauss Maffei protagoniza la jornada técnica de Coscollola Comercial
També es van donar a conèixer diverses tecnologies punteres de l'empresa alemanya

La injectora elèctrica de Krauss Maffei protagonitza la jornada tècnica de Coscollola Comercial

Nerea Gorriti16/06/2007
El passat 3 de maig Coscollola Comercial congregar a les instal·lacions de la Fundació Ascamm, a la localitat barcelonina de Cerdanyola del Vallès, als seus clients per donar a conèixer la injectora elèctrica Krauss Maffei model 80/380 EX. Els visitants van poder veure en funcionament el procés d'injecció i assistir a la presentació a càrrec de l'enginyer responsable de Tecnologia Multi-Component de Krauss Maffei, Jochen Mitzler, en una jornada on van destacar les tecnologies de multinyección, els conceptes Twin i Spin Form (injecció confrontada amb plats rotatius), IMC (Injection Molding Compound) i els beneficis de les màquines totalment elèctriques, així com les seves aplicacions. Tots ells, desenvolupaments avançats que aporten grans beneficis als clients, permetent un increment de la productivitat en els processos d'injecció.
Ricardo Coscollola, al costat de la màquina de Krauss Maffei
Ricardo Coscollola, al costat de la màquina de Krauss Maffei.
La protagonista de la jornada va ser la injectora model KM80-380EX de la sèrie elèctrica EX, que compta amb models amb forces de tancament entre 500 i 1600 kN. La injectora elèctrica mostrada en la jornada injectar taps amb precinte en HDPE en un motlle de 8 cavitats amb un temps de cicle de 4,7 segons. Tal com va apuntar Ricardo Coscollola, la injectora demostra la precisió de la sèrie EX, així com la rapidesa i el seu baix nivell de soroll.

El model EX té una configuració ultra flexible a causa de les 4 unitats d'injecció per tonatge i els 4 diàmetres de clavegueres per unitat d'injecció, a més disposa de l'àmplia i variada experiència en laminat de Krauss Maffei, un suport d'excel • lència en enginyeria d'aplicacions i una xarxa de servei de suport a tot el món.

La sèrie EX es caracteritza per uns elevats beneficis amb uns costos mínims. Això s'aprecia en primera instància en el seu balanç energètic. La sèrie EX consumeix menys corrent i aigua de refrigeració.

A més, convenç amb els seus temps mínims de cicle sec i amb les seves elevades velocitats d'injecció.

D'altra banda, tots els elements estan disposats de tal manera que es garanteixi una elevada disponibilitat, es faciliti al màxim el manteniment i es permeti un maneig còmode de la màquina.

Què obtenim realment de les màquines totalment elèctriques?

Segons Jochen Mitzler de Krauss Maffei, "a la injectora EX la velocitat és tan decisiva com l'estalvi d'energia". Totes les màquines elèctriques estalvien energia: la baixa dissipació de tensió significa també un menor consum d'aigua de refredament, estalviant fins a un 70 per cent i l'estalvi d'energia és d'aproximadament el 50 per cent depenent del cicle. La raó és la major eficiència de la construcció electromecànica.

Així mateix, el tancament "Z" que incorporen les injectores elèctriques de Krauss Maffei de la sèrie EX és extremadament ràpid obrint i tancant. Sense temps extra per a la generació de força de tancament, el temps de cicle sec de la KM80 EX es redueix a menys d'1 segon.

El mecanisme de tancament té un moviment directe. Només 8 punts de pivot, només 4 braços per moviment i aplicació de la força de tancament i moltes menys peces mòbils. Són possibles més de 7 milions de cicles (en 9 mesos d'operació contínua) amb zero defectes.

Tot això permet un menor manteniment i una alta disponibilitat.

El tancament és totalment net, ja que es tracta del primer tancament que treballa sense greix. La lubricació en oli és encapsulada en tots els punts de pivot i marxes, es redueixen molt les pèrdues de lubricant, l'expulsor està encapsulat i les plaques guiades sense barres de subjecció, per tant lliure de contaminació.

Tots els principals comandaments elèctrics i convertidors són refredats mitjançant aigua (major capacitat de càrrega i no augmenta la temperatura ambient en les àrees de producció amb aire condicionat). Així mateix, l'operació es realitza sense soroll.

La tecnologia de transmissió elèctrica és més precisa que la de transmissió hidràulica. Els moviments són més precisos i reproduïbles, la proporció de rebuig i l'esforç en control de qualitat són menors, de la mateixa manera que els processos són més estables i precisos.

Solucions tecnològiques

Segons el representant alemany de la signatura, la demanda de la indústria de l'automoció es caracteritza per una marcada tendència cap a les construccions de pes lleuger, a un disseny cuidat, a la integració de funcions addicionals, a la multifuncionalitat i la pressió de costos. En aquest sentit i per créixer en el negoci del plàstic, la companyia alemanya proposa diverses solucions: l'especialització dels processos, aconseguir unes taxes molt reduïdes de rebuig i desenvolupar un alt grau d'automatització. Per aconseguir-ho, va presentar diverses tecnologies.

Tecnologia TwinForm, nou concepte per motlles dobles

La tecnologia TwinForm és un nou concepte per a motlles dobles que permet duplicar la producció, aportant una major productivitat i flexibilitat.

Aquest sistema permet utilitzar motlles i càmeres calents estàndard, ofereix un recorregut curt del flux i escasses pèrdues de pressió en cambra calenta, així com la possibilitat d'aplicar colors, materials i / o pesos d'injectada diferents.

Coscollola Comercial, representant per a Espanya de les firmes Krauss Maffei, Berstorff, Motane i Regloplas, és una empresa capaç d'oferir solucions per a la injecció de plàstic, des del emmagatzematge, assecat, transport i barreja de material en gransa per a alimentació de la màquina elaboradora , així com temperadors motlle, màquines injectores i instal·lacions d'extrusió.
Imagen
Una màquina TwinForm està equipada amb una unitat d'injecció separada per a cada placa i el seu accionament està integrat a la màquina.

Emprant motlles estàndard en lloc dels convencionals de pisos s'obté una alta flexibilitat per ajustar la producció a les demandes variants. Quan la demanda de gran volum de productes estacionals disminueix, els motlles poden passar d'una màquina TwinForm a una màquina estàndard.

Permet un senzill canvi de color, més ràpid en comparació amb la tecnologia de motlles de pisos, i una arrencada més senzill per a grans cavitats 96/96. A més es necessiten unitats d'injecció més petites pel que la plastificació és més ràpida. Una altra avantatge afegit, davant l'ocupació de dues màquines, és que permet la reducció de la força de tancament i la reducció del consum elèctric i d'aigua.

S'evita també la dificultat (respecte al motlle de doble pis) del sistema abeurador de cambra calenta el que elimina el degoteig i redueix el temps inútil.

Permet dues solucions per a placa fixa intermèdia del motlle: o bé solució mecànica amb engranatges o bé una solució hidràulica amb taula lliscant i adaptador. El desemmotllament de peces es realitza amb robot, on les peces estan preorientadas llistes per al muntatge.

Integració de funcions amb multinyección, Spinform

La tecnologia Spinform destaca per les seves reduïts costos de muntatge i perquè obre un nou ventall d'oportunitats.

Aporta una elevada qualitat del producte mitjançant la integració funcional (disseny intel ligent de peces), connexions de llarga durada i la barreja correcta del material.

La productivitat també és més gran, ja que elimina errors de muntatge, requereix menys esforços logístics i proporciona doble capacitat de producció.

Els costos de fabricació també es veuen reduïts ja que el muntatge està integrat en el motlle, el set up és més ràpid i elimina rebuigs.

Injection Molding Compound (IMC)

La tecnologia Injection Molding Compound (IMC) consisteix en la integració d'una injectora i una extrusora que permet reduir els costos de material 0,26 -1 euros / kg, reduint etapes de procés.

Proporcionen una millor qualitat de producte, utilitzant fibres més llargues, amb una millor homogeneïtat i una menor temperatura de massa, així com una gran flexibilitat, reforç de fibra, mescles i resines.

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.
Eurecat (ex Fundació Privada Ascamm)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis