Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a SSI Schäfer desarrolla un proyecto llave en mano para el sector de las bebidas

SSI Schäfer desenvolupa un projecte clau en mà per al sector de les begudes

17/04/2007

10 abril 2007

SSI Schäfer va ser escollida per l'empresa Brandenburger Urstromquelle per actuar com a contractista general en la construcció d'un magatzem paletitzat clau en mà. Aquest projecte s'emmarca dins de l'ampliació del seu centre de producció i d'emmagatzematge per a productes acabats i preparació d'enviaments.
El projecte consisteix en la construcció d'un magatzem de gran alçada annex al centre de producció existent de l'empresa alemanya Brandenburger Urstromquelle, ubicat a Baruth, Brandenburg, a Alemanya de l'Est.
SSI Schäfer ha assumit en aquest projecte completa responsabilitat sobre la planificació i l'enginyeria de la instal·lació. L'empresa s'encarregarà del lliurament completa del projecte clau en mà des de la llosa de fonamentació, passant pel disseny de la instal·lació, la construcció de l'ampliació, fins a la instal lació de sistemes de preparació de comandes, el programari logístic i el sistema contra incendis .
La finalització del projecto clau en mà està prevista al llarg d'aquest any 2007.
El nou magatzem paletitzat consta de 14 passadissos i compta amb una capacitat d'emmagatzematge de 45.000 ubicacions per paletes. El projecte d'ampliació està integrat en els processos de fabricació i emmagatzematge per no alterar el funcionament de les operacions del client. Al magatzem paletitzat està previst instal lar i integrar 14 transelevadors d'alt rendiment, capaços de realitzar 44 cicles dobles per hora cada un.

El sistema de transport de paleta, mitjançant camins de corrons, està dissenyat per establir un vincle entre el centre de producció existent i la nova nau, incloent un retrofitting de components existents. Aquest sistema permetrà assolir un rendiment fins a 600 paletes per hora.

A més, SSI Schäfer proporcionarà un sistema d'electrovía (monorail elèctric), amb el qual s'agilitaran certs transports interns.

La instal·lació d'un sistema de control de flux de material (MFC) i l'ampliació del sistema existent de gestió de magatzem (WMS) són elements fonamentals en aquesta obra i ofereixen la base d'un sistema de tecnologia d'informació flexible i eficient. Conjuntament, està previst implantar un sistema modern de visualització per proveir transparència a cada procés i operació del client.

L'abast de subministrament i serveis de SSi Schäfer cobreix totes les àrees i fases: des de la planificació i consultoria i la implantació de sistemes, solucions específiques segons requeriments i necessitats de cada client, fins al servei postvenda. A més és capaç de fabricar i subministrar fins al 90% dels components i sistemes dins el camp de la logística interna, des de la producció de caixes i contenidors, prestatgeries, sistemes de preparació de comandes manuals i automatitzats, magatzems autoportants i mini-loads servits per transelevadors, fins a projectes de planificació i implantació de programari logístic i de gestió.

Les obres de construcció del magatzem estan previstes que finalitzin aquest any
Les obres de construcció del magatzem estan previstes que finalitzin aquest any.

Empreses o entitats relacionades

SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis